mtka 20.08.05, 22:04 BożeszTymój- widzieliście to Afro?? połączenie Cheer z Paschalską pod wysokim napięciem!! dramaat! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Brodka 20.08.05, 22:54 A czy to już TEN Sopot? bo ja widziałam jakies afisze z wrzesniową data i juz zupełnie nie wiem o co chodzi? Dzis były jakies konkursy ale miałam fajny film na canale. Oświećcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Brodka 20.08.05, 23:13 ten, ten. i wygrał [chyba, bo teraz weszłam] rubik, co go feber wylansowała a jeszcze po południu wołali do fanów: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=26334&w=27391813&a=27950351 Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Brodka 21.08.05, 16:43 Romy to kurde to była reakcja na te szachrajstwa a z tymi festiwalami to za chwilę zaczniemy sie gubic, na wszelki wypadek chyba żadnego nie oglądną:-) ( jeden juz ominełam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Brodka 21.08.05, 00:39 pomme napisała: > A czy to już TEN Sopot? (...) TVP, która straciła prawa do Sopot Festival, zorganizowała Festiwal Jedynki w Sopocie. Prawdziwy Sopot Festival będzie pokazany w pierwszy weekend września w TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Brodka 21.08.05, 00:53 ale sopot festival zawsze był w wakacje. to co jest? ranga juz nie ta? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Brodka 20.08.05, 23:17 widziałam w przelocie i mnie sie skojarzyło z ewa minge. ale włosy [inaczej, niż buciory] wyglądały na brodce fajnie, bo ona jest bardzo drobniutka, zupełna kruszynka, i to akurat dawało świetny kontrast, efekt płonącej zapałki: ona chudziutka i mnóstwo rudych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Brodka 21.08.05, 12:01 Mnie też pierwsze skojarzenie przyszło z Paschalską. Myślałam, że Brodka jest choć trochę...no nieważne. Wyglądała osobliwie, ale przecież, cholera, mogła się ubrać normalnie! a z tym Sopotem, to w ogóle sie nie łapie, co gdzie kiedy.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Brodka 21.08.05, 13:00 Sa 2 festiwale... Ten właściwy będzie we wrześniu w tvn... A to coś, to było dzieło publicznej telewizji... Najpierw dali dupy, pożałowali i zorganizowali sobie "fesiwal jedynki w sopocie" :D -------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Brodka 21.08.05, 18:57 Slyszalam tylko jedna piosenke Brodki (podobala mi sie) i podoba mi sie sama ona na zdjeciach, ma takie ladnie wygiete usta. Osobiscie chcialabym wygladac jak Sophie Marceau, co mi niestety nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
n0one Re: Brodka 21.08.05, 20:15 Jak pewnego dnia obudzisz sie i bedziesz wygladac jak Sophie, to zglos sie do mnie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kylly Re: Brodka 21.08.05, 20:25 hmmm gorzej będzie jak się pewnego dnia obudzisz i będziesz wyglądała jak hmmm :))) Kaja Paschalska pozdro :))) Odpowiedz Link Zgłoś