Dodaj do ulubionych

ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!!

05.09.05, 12:41
zmieniłaś? dobrze zrobiłaś!

• fajnaret Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:45
      Co to znowu jakis slogan, program wyborczy?????????????????????/
      • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:48
        To ma dla mnie tyle znaczeń... od czego zacząć?
        1. pomysł na biznes - taki sklep :)
        2. Jestem ładny, pachnący gotuję, piorę i piekę ciasta, a dziewczyny chodzą z
        frajerami - to do nich mój message.
        3. Postuluję rozbicie wszystkich związków, które się nie układają.
        • wredna.suka Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:50
          aaaaaaaaaaaa to chce, chce cie,
          ja ja ja ja weź mnie, ja ja ja ja chce :))))
          • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:55
            to nie takie łatwe... superbohater taki jak ja... z dobrym lansem, bansem na
            poziomie i nie wygrubaszający się wcale.... Winien masakrować jak ciężar milon
            ton, a nie każda Pani właśnie tego oczekuje. Superbohaterzy to zdobywcy...
            • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:57
              aaaa to zmienia posstac rzeczy...wrednosc ...udawaj ze ci nie zalezy hihi;-)
              • wredna.suka Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:03
                łeeee too wieesz coo jaa wcaale niee chcee:/ łeee aa coo mi taaam:/
                znajdee soobie :/
          • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:56
            wrednosci!;-) Czyzbys znalazla swojego bohatera?!;-)
            ...tylko co on na to?!;-)
            • wredna.suka Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:04
              nie nie, ja rezygnuje, aboslutnie.
        • fajnaret Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:52
          Nie martw sie! Znam bardzo wielu facetów takich jak ty. Tylko maja troche inny
          biznes. A co do 3 punktu to ja tez sie zgadzam.
          • fajnaret Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:55
            Sory ale co do 3 punktu to znam sytuacje gdzie związki są trzymane na siłe
            tylko dlatego ze któraś strona jest bardzo nadziana kasą i strona biedna robi
            wszystko idzie na każde ustępstwo by sie przy takim kims utrzymac.
            • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:56
              dlatego niech szukają swoich nowych bohaterów!!!
            • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:58
              I właśnie dlatego superbohater nie śmierdzi pieniędzmi a w miarę tanimi,
              skromnymi perfumami :)
              • fajnaret Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:02
                Tyle tylko ze "dzisiejsze panie" nie sa takimi zainteresowane!
                • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:03
                  taki los superbohatera... dwa dni bez ocalenia świata i zostaje zapomniany...
                  frajerki :)
                  • fajnaret Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:07
                    No cóz widac tego chcą! To jest ich wybór. Tylko dlaczego płacza że sa
                    oszukiwanie zdradzane! Ja bynajmniej tego nie rozumiem?
                    • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:08
                      Są bohaterzy i bohaterki... Są też hm... Ci z lansem na ich własne cierpienie...
                      • fajnaret Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:13
                        To niech cierpią- jak by powiedziała moja znajoma. Ja sa głupie!
                        • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:16
                          dokładnie... Superbohater też czasem da się wplątać w intrygę. Przypomnijmy
                          sobie fortele Jokera na batmanie... Zawsze jednak zwyciężają!
        • azael11 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:02
          to co taki jesteś boski i sam
      • wredna.suka Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:49
        nie wiem o co chodzi wiec LOL
        • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:56
          superbohaterzy nie istnieja!
          • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 12:59
            istnieja , istnieja, tylko sa okupowani przez niewlasciwe panny "<lol>";-)
            • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:00
              jak rozpoznac wiec takiego superB i to, ze plącze sie przy nim ta niewlasciwa
              czy istenija jakies sprawdzone sposoby eliminacji tych niewlasniwych panien?
              • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:01
                Podchodzisz do takiego i mówisz: zamień frajerke na bohaterke!! i walisz
                frajerke z kufla...
                • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:04
                  hahahaaha;-)....tylko czy takich bohater bedzie chcial taka co z kufla
                  przywalic umie?!
                  • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:07
                    co można sprawdzić tego nie należy się domyślać :)
                  • wredna.suka Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:07
                    jakieś takie prymitywne to jest :/
                    • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:10
                      wiecznie niezadowolona - to dopiero prymitywne;p;-)
                      • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:12
                        Czasem te proste metody są najbardziej skuteczne... A jak inaczej do frajera???
                        Zaprosić do negocjacji?
          • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:00
            ISTNIEJĄ... Moja droga... Istnieją i mają się świetnie... Wczoraj batman
            kupował u mnie nowe lewe ucho (z GPS) do kostiumu jesiennnego, a Spiderman
            zamówił nowe buty... Istnieją i działają!!
            • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:02
              czasem dzialaja pokryjomu , zakupy takowe robiac w telemarketach hehe;-)
            • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:03
              Spiderman z babim latem miedzy nogami a Batman w lajkrowym kostiumiku. no
              rzeczywiscie, kazda chcialaby miec takiego sueperB w domu. a zmywac i prasowac
              chociaz potrafia?
              • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:05
                z prasowaniem gorzej... zmywanie wporzo. Przypomnę, że Clint Eastwood w jednym
                z westernów umył po kolacji dla 6 osób!!
                • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:07
                  WOW, ale gosc, masz numer do tego Clinta, bo u mnie pelen zlew naczyn?
                  Ale zaraz zaraz, jesli ty tez jestes superB to moze pokazesz jak ci zmywanko
                  wporzo idzie....co ty na to?
                  • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:09
                    dziś już wygrałem z rana z jednym pełnym zlewem... drugi... phi!!! podwijam
                    pelerynke i lecę..
                    • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:12
                      spoko, trzymam cie za .... peleryne w takim razie ... w tym temacie
                      • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:17
                        zmywanie ok... Z prasowaniem gorzej... choć wciąż podnoszę swoje kwalifikacje i
                        już nawet startuję z marnym skutkiem do koszul...
                        • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:19
                          cudownie
                          jest niezle
                          ideał! wprost ideał!
                          mmmmmmmmmm
                          rozmarzylam sie
                          • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:22
                            A teraz kręcę się na krześle i robię pozy jak johny bravo :)
                            • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:26
                              oooo
                              prosze nie, nie!
                              nie katuj mnie takim widokiem
                              cudo wprost cudo
                              • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:29
                                Dobrze że dorobiłem się własnego office, bo tak babeczki by się na mnie rzuciły
                                i nic by z majstra nie zostało (przydatnego).
                                • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:32
                                  on ma własne office, on ma wlasne office, tylko spokojnie, tylko spokojnie
                                  hmmmm, wiesz kotku, tak sobie mysle ze masz zupelna racje we wszystkim, jestes
                                  wprost nieomylny, zapomnij to co wczesniej pisalam
                                  • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:45
                                    podchodzisz ze słabym lansem :) A gdzie tajemnica... niepewność Superbohaterzy
                                    uwielbiają zagadki!!
                                    • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:57
                                      miałłłłłł
                                      • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 14:02
                                        Po takim miałł kostium superbohatera zaczyna uciskać...
                                        • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 14:05
                                          to prawidlowa reakcja kostiumowa
                                          • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 15:10
                                            Tylko trzeba uważać na gadżety, żeby przypadkiem żadna wyciągarka się nie
                                            załączyła i krzywdy nie zrobiła
                                            • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 16:01
                                              i tak trzymac !
              • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:06
                india , oj nie badz taka wybredna ,styl ma jaki ma;-)...nie lubisz robin hooda
                w rajtuzach?!hihi
                • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:10
                  nie no fakt - Robin to Robin, ma styl chlopak!
                  • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:11
                    Robin z Batmana jest homo... Więc nie liczcie na niego dziewczyny :) To jest
                    superbohater dla superbohatera!
                    • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:12
                      hahahaha wariat;-))))))
                  • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:12
                    indio, to zmywanko masz juz zalatwione , co teraz do sprawdzenia?;-))))))
                    • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:15
                      hmmm, moim najwiekszym bolem aktualnie jest malowanie kuchni i ukladanie
                      glazurki. wiec taki superB mialby czym sie wykazac, o ile by zdolal, ofcors
                      • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:18
                        do glazurki to weź sobie superGlazurnika... a pogipsować, zamalować to bym dał
                        radę.
                        • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:22
                          no dobra superGispowniku i superMalowniku do roboty!
                          • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:23
                            Wait Wait... albo gary albo remont... superbohater musi wiedzieć po co
                            przychodzi, żeby wiedzieć z czym przyjść
                            • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:29
                              No dobrze.
                              A moze zrobmy taki podzial: wtorek - gary, sroda - remont. SuperB powinien
                              wytrzymac taki podzial obowiazkow
                          • nezja Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:30
                            no tak ,wszystko ladnie pieknie , ale czy ja wiem czy wlasnie kobiecie taka
                            zoska-samoska jest potrzebna??? Ja watpie i to bardzo.
                            • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:33
                              alez dlaczego
                              lepiej jak facet cos potrafi
                              chyba?
                              prawda?
                            • violcia83 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:38
                              I ja watpie. Fajnie jak facet czasem cos sprzatnie itd. ale na codzien wole
                              zmywac sama ;)
                              • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:49
                                Na codzień superbohater przecież nie zmywa :) Kto powiedział, że on je
                                codziennie? (superbohaterska oszczędność na jedzeniu)
                            • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:46
                              To są tylko dodatkowe umiejętnośći. Moje podstawowe zadanie to mnożyć małych
                              superbohaterków i przynosić mięso do jaskini...
                              • violcia83 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:54
                                Aaaa to kobiety pewno zdobywasz tak: maczuga w leb i za wlosy do jaskini ;)
                                • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 15:11
                                  Ja kobiet nie zdobywam moja droga... Za bardzo je szanuje żeby narzucać im się
                                  z moim powalającym urokiem.
          • fajnaret Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:56
            A skad ta pewnośc? Księżeta z bajki to fakt!
            • violcia83 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 13:59
              Jasne i pewno jeszcze na bialym rumaku :p
              • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 15:12
                W białym punto :)
            • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 14:00
              a jacy sa ksiazeta z bajek japońskich?
              zna ktos takiego?
              • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 15:12
                Kodziro z Mevy, Subasa... najlepsi :)
    • majstermarchewa NIE ZAMIENIŁAŚ - ZBŁĄDZIŁAŚ!!! 05.09.05, 15:39

ta ta da DA!!!
      • indie1278 Re: NIE ZAMIENIŁAŚ - ZBŁĄDZIŁAŚ!!! 05.09.05, 16:05
        to do jutra :)
        superB z brudna bielizna, no nie! musisz ja ocalic w takim razie, musisz !
        ciao!
      • indie1278 Re: NIE ZAMIENIŁAŚ - ZBŁĄDZIŁAŚ!!! 06.09.05, 11:55
        No jak tam superB bielizna? OCALONA?
        • majstermarchewa Re: NIE ZAMIENIŁAŚ - ZBŁĄDZIŁAŚ!!! 06.09.05, 12:11
          Bielizna czysta i sucha... czeka na swój dzień :) Wtopiłem jedynie z krótkimi
          spodenkami. Więc dziś bohaterskiego majstra czeka walka wręcz z nieznośną
          plamą! Drżyjcie brudy!
    • dulce3 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 19:09
      Bardzo interesujące... Czy to Twój sposób na podryw na forum?
      • indie1278 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 05.09.05, 20:36
        kogo pytasz?
      • majstermarchewa Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 06.09.05, 12:13
        hehehehe... Skądże, ja nie należę do ludzi, którzy przez forum desperacko
        szukają połówki. Szukam w realu, a swoje odjazdy z tym związane prezentuje na
        forum. Wiecej dowiesz się z zapomnianego wątku, do którego linku zaraz poszukam.
    • chardonnay_79 Re: ZAMIEŃ FRAJERA NA BOHATERA!!! 06.09.05, 14:35
      ahmmm to ja zacznę teraz w górę patrzeć i się rozglądać...a nie pod nogi ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka