iwusia 13.09.02, 09:30 dobry humor......tralalalala...........i piątek i trzynastego i szafa gra!!!!!:))))))))))) Ludziska ten dzień wcale nie musi być pechowy wręcz przeciwnie....UŚMIECHNIJCIE SIĘ!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shrek_ Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 09:33 Iwa, ja Cię chyba nie poznaje. Bardzo optymistyczne masz nastawienie do życia:-)))). Tak trzymaj Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 09:37 a kiedyś nie miałam?!!!!! wczoraj mnie naszły refleksje i takie tam, ale ani troche nie straciłam swojego czsem niepoprawnego optymizmu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
shrek_ Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 09:41 To tak jak ja. Kocham zycie i nie chce stracic nawet jednego dnia. Nie wszyscy to rozumieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ IP: *.pozn.gazeta.pl 13.09.02, 09:46 czesc robaczki:) ja nadal dogorywam, ale pysk jak zywkle sie smieje wiec lusmech sle wam:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 09:50 to nie jest kwestia straty tylko przeżycia każdego dnia w pełni i do końca:))) Dzisiaj mam zamiar nieżle sie bawić może kogoś odwiedze, może się z kimś spotkam, może w końcu pogadam ze znajomymi w sieci nocą, bo ostatnio się opuściłam, nie wiem ale napewno coś zrobie, jezu ale dzisiaj spida dostałam......zatrzymajcie mnie, i kurna nic nie wąchałam he eh he Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 09:50 iwusia napisała: > a kiedyś nie miałam?!!!!! wczoraj mnie naszły refleksje i takie tam, ale ani > troche nie straciłam swojego czsem niepoprawnego optymizmu:)))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 09:52 Robson to Ty pokryłes mnie ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 09:54 Buziaczki cmokaczki pantera!!!!!!! a co Cie tak zmeczyło?!!!!! że dogorywasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 10:03 tez to mam :-))))))) poza tym lubie tez rozne stworzonka czarne zwane kotami ;- )) nawet jak mi przebiegaja droge ;-))) no i ten niepoprawny optymizm :-)))))))) nawet jak jest kaszanka dzis, to jutro bedzie lepiej :-))))))))))))) acz.. panterko, tez jestem padnieta na dziob.. no ale po weekndzie bedzie dobrze pzdr all :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 10:06 a może byśmy siem tak napili z rano co???:) Krzysiu Jarzyna jezd u mnie!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: brrrrrrrracieeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 13.09.02, 10:10 Zostaw Krzysia!!!!!! dzisiaj ja stawiam i polewam......gdzie Twój kubek?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 10:17 wiadro siostrzyczko wiadro!!!!,..zapomniałaś że ja pijem tylko z wiadra!!!:) tak mnie Krzysie nauczył nie chwaląc siem mówie!!:) ..juz je podstawiam!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 10:20 z wiadra pijesz ale owsa chyba nie wpierdalasz co?!!!!!! <i tu zarżałam końskim śmiechem ha ha ha ha>, dobra to ja tyz z wiadra......zdriufko:)) pijeeem z wiadraaaaa wódzie dobrą zdrófko tych co już nie mogąąąąąąąąąa!!!!!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 10:25 ale ważne że my mogiemy siostra!!:),..no to chluśniem bo uśniem!, po szklanie i na rusztowanie!!:) ..trza te 20 litrów wódy dziś ukrzyżować!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 10:45 płooooonie doooookoła lassssssss gorzołkaaaaaa tańczy w naaaaaaasss tańczmy z buteleczką pełną aż nam wszystkie członki zwiędną wtedy znów sięgniemy po nią tę gorzałkę upragnioną Bracie kubły w dłoń i zdrófko!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 10:51 szable do bojju kubeł w dłoń, bolszewika goń, goń , goń!! hej dziewczyny! w góoorrryyy kiecki!!, jedzie ułan mazowiecki!!:) szable do boju kubeł w dłoń bolszewika ...goooooooońńńńńńńńńńńńńń!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 11:02 gonie kubeł jeden drugi leją się gorzołki strugi hej ułanie mazowiecki zostaw w końcu babskie kiecki tutaj płyn się grzeje boski lejmy go w nasz przełyk wąski niech gorzołka w nas zatańczy i przez nocke mile niańczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: siosstttttttrrrrrrrooooooooooo!!!!!!!........ 13.09.02, 11:10 ...po co tutaj coś piiieeerrrdoollić trzeba wypic pięć jaboli... ..trzeba wypić pięć jaboli!!:),..kurwa wasza mać!!,..:) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 10:05 iwusia napisała: > Robson to Ty pokryłes mnie ha ha ha ha ha > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Robson!!! 13.09.02, 10:11 wymigujesz sie teraz? ładnie to tak?!!!!!!!! udawać głupiego?!!! ja tak mówie?!!!! jasne bo Ty robiłeś ha ha ha ha, no w sumie ty też coś od czsu do czasu powiedziałes hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Robson!!! 13.09.02, 10:24 iwusia napisała: > wymigujesz sie teraz? ładnie to tak?!!!!!!!! udawać głupiego?!!! ja tak > mówie?!!!! jasne bo Ty robiłeś ha ha ha ha, no w sumie ty też coś od czsu do > czasu powiedziałes hihihi > Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Robson!!! 13.09.02, 10:42 o zapylaniu nie mowy choć nie watpie żes gotowy skup się miły na pokryciu zapylanie?! nigdy w życiu! pszczólki wiedzą to od dawna sztuka wielka to jest żadna bzykaj Robson ile mozesz tylko nie zapylaj prosze:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Robson!!! 13.09.02, 10:46 Hi Honey - ale co ma bzykać Robson, bo qrna nie kumam Ci ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Rose!!!! 13.09.02, 10:56 buźka, gdzieś Ty się podziewała?!!! a co ma bzykać?.....a ja mu wybierać nie bede.....co lub kogo jak sobie sam uważa:)) demokracja jest nie?!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Rose!!!! 13.09.02, 11:04 robota mnie wessała i pożera jak modliszka tego co ją .... bzykał. Na małe chwile wchodzę codziennie, coby z rytmu nie wyjść i wiedzieć co się dzieje, ale nie mam czasu na siedzenie i gadanie (a szkoda). Szkoda też, że przegapiłam Zegrze. Szkoda też .. lata, cio ??? Pozdruffka dla wszystkich demokratów. Cmok.R. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Rose!!!! 13.09.02, 11:16 juz Ci kiedys mówiłam robota nie zając.......a zjazd bdzie jeszcze niejeden, tak więc sledź uważnie i miłego czytanie:))) buźka:) Odpowiedz Link Zgłoś
roseland Re: Rose!!!! 13.09.02, 11:27 zając, zając Iwa. I słowo ciałem siem stanie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Rose!!!! IP: *.dialo.tiscali.de 13.09.02, 13:54 Dyngolicie dyngolicie łajzy,ale lezia to na balangę nikt nie zaprosi,sami tylko by chcieli w te ryje pazerne gorzałę wlewać,zamiast się podzielić,mordy nmienasycone.Czekajta,aż ja będę miał kwachy,też wam nie dam nic! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Rose!!!! 13.09.02, 14:00 nie pierdol Lezior ino właź na gadulca!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziu, Tiger 13.09.02, 14:10 to Wy nie pierdolta na gadulcu, chyba że ze mną dzisiaj wieczorkiem.:)))))) Pijecie coś czy nie?!!!!! Ty wielki masz śjakiś kubeł ze sobą? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Leziu, Tiger 13.09.02, 14:20 wlasnie że wieczorem nie mogem z tobą siostra gadać bo nie mam na chacie neta!:( ale napić siem napije!!,..a Ty długi???:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Leziu, Tiger 13.09.02, 15:05 no własnie a to wielka szkoda.......no nic ale pijmy jedna flaszka druga flaszka potem bimbru tez menazka pijmy drodzy bez umiaru byle nam starczyło szmalu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
_zuzia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 13:59 Dzień, zaiste, piękny. Po porannym zaliczeniu zderzenia z wieszakiem w przedpokoju i potężnym grzmotnięciu ręką o mebel reszta dnia przebiega bez zakłóceń. Oby do wieczora. Ukryje się przed monitorem w ciszy i spokoju, nie wyjdę na ulicę i może jakos przetrwam ten piękny dzień. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ IP: *.dialo.tiscali.de 13.09.02, 14:09 Zuzia,uważaj żeby monitor nie implodował,a komputer ci nie uciekł do piwnicy.Tobie dzisiaj jeszcze wszystko się zdarzyć może,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 14:15 no i uważaj żeby ci myszka syra z biurka nie zjadła:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_zuzia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 14:18 Myszy się nie biję, kotów to ci u mnie dostatek. W samym domu dwie sztuki (słodkie zresztą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ IP: *.arcor-ip.net 13.09.02, 14:51 Istnieje jeszcze możliwość że twoje słodkie koty dostaną ataku szału i się na ciebie rzucą,co zaowocuje wizytą powiedzmy u szewca. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 15:01 a że szewc bez butów chadza więc pewnie bedzie to kot w butach.....bez sensu nie? wiem hihihihihi ps. nic nie łykałam, nic nie wąchałam.......nic nie wiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ IP: 157.25.92.* 13.09.02, 15:18 Boję sie, że po powrocie do domu zastanę tygrysy zamiast kotów. One się na mnie rzucą i ... Nie wracam dziś do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulalka Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ IP: 195.116.200.* 13.09.02, 15:19 no... juz po dniu pracowym ;-))) przezylam, usmiecham sie nadal i jest gicik ;-))))))))))) pzdr all :-))))))))))) ps. ale kaffki to chiba bym jeszcze skonsumowala, choc juz po 3 jestem... tylko co potem? eksplozja wieczorem? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ IP: 157.25.92.* 13.09.02, 15:29 Eksplozja w piątkowy wieczór jest jak najbardziej wskazana. Życzmy sobie tego wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: oooood ranaaaaa maaaaaammm........ 13.09.02, 15:30 Zuzia spoko jakby co to tygryski fajnie brykają, a jak wóde chleją ha ha ah ha ulalka to z tej okazji wypij kawusie z ajerkoniaczkiem.......eksplozja murowana, a co! po całym dniu pracy mozna się troche rozerwać:))) Odpowiedz Link Zgłoś