Dodaj do ulubionych

gladiatorr :-))))))))

18.09.02, 13:16
jak milo uslyszec takie slowa... :-)))))))))
mhmm... tylko co one dla Ciebie znacza? ;-))))
pzdr serdecznie
Obserwuj wątek
    • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 18.09.02, 13:28
      Znacza tyle co napisałem:-)))). Od niektórych
      wyczuwa sie ciapło i wiele mozna wyczuc
      z kilku pisanych słow:-))).

P.S. Szkoda, ze mieszkasz na południu Polski.

ulalka napisała:

> jak milo uslyszec takie slowa... :-)))))))))
      > mhmm... tylko co one dla Ciebie znacza? ;-))))
      > pzdr serdecznie
      • 0nly Re: ja tez, ja tez chce...... 18.09.02, 16:51
        zeby ciaplo ode mnie bilo......:)))
        a ja mieszkam w centrum....:))))
        • gladiatorr Re: ja tez, ja tez chce...... 20.09.02, 10:32
          Moze od Ciebie tez bije ciepło, daj sie poznać :-))).
          Nawet wiem w centrum jakiego miasta:-))). Dużo czytałem.
          • 0nly Re: ja tez, ja tez chce...... 20.09.02, 15:15
            ode mnie dzis bardzo duzo nie tylko ciepla ale i goraca bije.....
            a z centrum to rzecz jasna dworca centralnego jestem, bo tam sobie karton
            postanowilam ulokowac......
            :)
            • gladiatorr Re: ja tez, ja tez chce...... 20.09.02, 15:24
              W Twoim miescie nie ma dworca centralnego:))))).
              Mówisz goraco bije od Ciebie, dla kogos czy z jekiegos powodu?
              • 0nly Re: ja tez, ja tez chce...... 20.09.02, 15:31
                jak to nie ma dworca centralnego???
                jak to nie ma?????
                w obecnym jest rzecz jasna tylko jeden dworzec, ale jest!!!!!
                i to prawie na placu centralnym!!!!
                no
                • gladiatorr Re: ja tez, ja tez chce...... 20.09.02, 15:34
                  Sa dwa dworce, nie jeden:))))))
                  • 0nly Re: ja tez, ja tez chce...... 20.09.02, 15:37
                    w moim obecnym widzialam tylko jeden, ale chyba masz na mysli inne miasto z
                    centrum Polski, a tam faktycznie sa dwa.....
                    tylko skad ty to wiesz, sie ze tak powiem zastanawiam.....
                    • gladiatorr Re: ja tez, ja tez chce...... 20.09.02, 15:45
                      Dużo wiem, skąd nie powiem:))))). Może kiedyś:)))
                      • 0nly Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 15:47
                        muszem wiedziec!!!!!
                        • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 15:52
                          Dużo czytam i stąd wiem:))))).
                          Dlaczego Cie zainteresowałem?
                          • 0nly Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 15:53
                            no bo ja nie wiem....:(((
                            buuuuuuu......
                            • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 15:58
                              Lubię byc tajemniczy:)))) i wiedziec o innych dużo.
                              może wiem wiecej niz mówie:))))
                              • 0nly Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 16:01
                                a to jaki skubany!!!!
                                no powiedz, nie badz taki.....
                                • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 22:30
                                  Znasz bardzo dobrze miasto na O.....:))))))
                                  Pozdrowienia
                                  • onlyania Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 22:34
                                    Oswiecim??????

:)
                                    • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 22:36
                                      Zle sie kojarzy:))))
                                      • onlyania Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 22:37
                                        ale ja nie jestem maskotka oswiecimia, cos pan pomylil....:(
                                        • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 22:39
                                          Nie o tym mówiłem :)))))). Wiesz o czym.
                                          • 0nly Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 20.09.02, 23:10
                                            to juz wiem kto pan jest, he he he.....
                                            ale ja nie z miasta na O.....:)))
                                            co najwyzej na W....:))))
                                            • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 21.09.02, 23:47
                                              może wiesz:))). Miasto na W.. to bagno.
                                              • 0nly Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 21.09.02, 23:54
                                                tera i tak jest na M, a tam smierdzi juz na autostradzie piec km przed
                                                tabliczka, a potem sie czlowiek przyzwyczaja i juz nie czuje ze smierdzi....
                                                • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 21.09.02, 23:56
                                                  Tylko O.... jest piekne. Chyba wisz o tym:)))
                                                  • 0nly Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 22.09.02, 00:05
                                                    wlasnie ze nie wiem.....
                                                  • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 22.09.02, 00:07
                                                    Wiesz i znasz dobrze
                                                    Dobranoc.
                                                  • 0nly Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 22.09.02, 00:23
                                                    serio nie znam i ni wim...:)
                                                  • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 22.09.02, 23:27
                                                    Może mój informator podał złe dane:)))))
                                                  • onlyania Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 23.09.02, 16:34
                                                    z cala pewnoscia dane sa zle.....:)
                                                  • gladiatorr Re: MOOOOOOOWWW!!!!!!...... 23.09.02, 22:12
                                                    Co zrobić:)
      • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 18.09.02, 21:15
        a Ty gdzie mieszkasz, gladiatorrze drogi? :-)))
        bo ja to bywam w stol(n)icy ;-)))))
        pzdr :-))))))
        • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 10:34
          Północna Polska, daleko od Ciebie.
          Do warszawy nie jeżdze, choc może bede niedło
          w okolicach:-))))
          Pozdrowienia.
          • Gość: ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) IP: 195.116.200.* 20.09.02, 15:22
            mhmmmmm.. gladiatorrze drogi :-))))) to Ty naprawde dokladnie te posty czytasz,
            ze wiesz skad jestem, albo, ze mieszkasz daleko ode mnie.. mhmm... :-))))) albo
            dlugo czytales i sie nie wlaczales... mhmm :-)))) mozna by wiec jakos
            zsynchronizowac zegarki :-)))))
            jak zawsze, duza buzka :-))**
            • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 15:30
              Czy jestes pewna, że zsynchronizowanie zegarków z takim
              obleśnym typem jak ja miałoby sens?.:)))))). Kto wie?????.
              Wszystko zalezy od wielu innych tematów których jeszcze nie znamy.
              :))))))). Np. czy lubisz brunetów czy blądynów?
              • Gość: ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) IP: 195.116.200.* 20.09.02, 15:33
                no nie wiem czy jestes oblesny, bo Cie nie znam ;-)))))) wiec, zeby sie o tym
                przekonac, to trzeba by pogadac, albo popisac, albo siem po prostu spotkac ;-
                )))) tak?

a co do preferencji... mhm... nie mam typu!.. ;-))))) musi miec to COS!.. ;-))))

pzdr
                • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 15:43
                  Jestem mały, gruby, mam krzywe nogi i wyłupiaste oczy:))))).
                  Jedno pytanie do Ciebie. Powiesz mi jakiego wzrostu jesteś i ile ważysz:))))).
                  Moze byc w mejlu.
                  • Gość: ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) IP: 195.116.200.* 20.09.02, 15:49
                    ???? nio dobra, moge Ci napisac, ale mam tez prosbe ;-)))))) tez po prosze o
                    prawdziwe zeznania.. ;-)))))
                    idem pisac @, tj. zeznanie ;-)))))))
                    • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 15:53
                      Przesle te same dane:))))
                      • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 16:07
                        ja juz napisalam.. :-)))))))) mhmm.. szkoda, ze nie podalam jeszcze koloru oczu
                        i wlosow... wiedzialabym wiecej ;-))))))
                      • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 16:31
                        gladiatorr :-)) dodalam danych :-)))))) i oczekuje na odpowiedz ;-))))))
                        • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 22:31
                          Juz ja masz:)))))). Czy jestes pewna, że chcesz zaryzykowac????
                          ?????????????????????????????????????????????
                          • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 23:00
                            Nie wydaj mojego imienia jest tylko dla Ciebie:)))))
                            • 0nly Re: gladiatorr :-)))))))) 20.09.02, 23:11
                              ja tez je juz znam chiba....:))
                            • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 21.09.02, 11:20
                              juz odpisalam na @ :-)))) nie wydam Cie :-))))))))) milego dzionka zyczem :-))))
                              • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 21.09.02, 23:50
                                Odpowiedz na @: wszystkie tak mówia. Zaczynam miec
                                tego dosc. Zobaczymy co przyszłośc przyniesie.......
                                • Gość: ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) IP: 195.116.200.* 22.09.02, 12:14
                                  oooo!... to mnie przytkales.. he he ;-))))) no topra.. poczekamy.. ;-))))
                                  • kasiulek A co Ulalka robi o tej porze przy kompie??? 22.09.02, 12:17
                                    Bo ja wlasnie do Taty pisze:)))
                                    • Gość: ulalka Re: A co Ulalka robi o tej porze przy kompie??? IP: 195.116.200.* 22.09.02, 12:27
                                      pisze plan rozwoju zawodowego ;-))))) ale nuuuuuuda..! pisz pisz, bo juz siem
                                      wkurzyl ;-))))
                                      • kasiulek Wkurzyl sie Tata??? 22.09.02, 12:30
                                        Nie wierze!!!:)))
                                        • Gość: ulalka Re: Wkurzyl sie Tata??? IP: 195.116.200.* 22.09.02, 12:42
                                          no.. moze zle okreslilam, ale ma zal.. ze tyle czasu nie odpisujesz.. juz
                                          kolejny list wypocil.. :-))))))
                                          • kasiulek JUZ WYSLALAM!!!! 22.09.02, 12:49
                                            Wyskakuje z sieci, na razie:))))
                                            • Gość: ulalka Re: JUZ WYSLALAM!!!! IP: 195.116.200.* 22.09.02, 12:55
                                              nareszcie!!.. bo dzwonia do Ciebie rodzice :-)))
                                  • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 10:36
                                    Przytkałem?:). Jak pogoda na południu Polski, u mnie bardzo zimno.
                                    • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:10
                                      u nas tez zimno, jak choroba.. :-(( czemu musi byc tak zimno?
                                • Gość: ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) IP: 195.116.200.* 22.09.02, 12:45
                                  mhmmm... troche mi przykro, ze mnie pakujesz do worka z "wszystkimi"... :-((
                                  nie to nie..! trzym sie :-))))))
                                  pzdr
                                  • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 22.09.02, 23:21
                                    Nie pakuje do jednego worka. To życie
                                    mi tak podpowiada........
                                    Przesyłem :))))))))))))
                                    • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:13
                                      mhmm... ja tam nie lubie uogolnien.. ;-))))
                                      a co przeslales? nic nie doszlo ... :-((
                                      • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:30
                                        Juz nie wiem co przesyłałem, a może nie przesyłałem:))).
                                        Uogólnienia nie sa wskazane, zgadzam sie z Tobą:)
                                        • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:39
                                          eh... mnie to zlosci wrecz, jak sie kogos do szufladki pakuje... i co to ma
                                          niby na celu?
                                          mimo wszystko - pzdr :-))))))

a za oknem deszczy.........
                                          • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:42
                                            Nie pakuje do szufladki. Mówisz ciemne masz włosy.
                                            Jakiego koloru masz oczy?:)
                                            • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:52
                                              po angielsku ladniej sie to nazywa "hazel"... a po polsku smaczniej ;-
                                              ))))) "piwne" ;-))))))
                                              • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:55
                                                To tak jakbym sie przegladał w lustrze:))))
                                                • ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 15:59
                                                  ciekawe czy Twoje oczy sa takie ladne, jak moje? ;-)))
                                                  • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 23.09.02, 22:18
                                                    Pewna moja znajoma ma piekne zielone oczy.
                                                    Zmieniaja kolor w zależności od swiatła.
                                                    To ona postawiła tak wysoko poprzeczke.
                                                    Po niej....trudno znaleźć, dla niej zrobiłbym
                                                    wszystko. Ale dość o niej.
                                                    Pytasz czy mam tak ladne oczy jak Ty:))))).
                                                    Jeżeli chcesz utonać.......zagubić sie,
                                                    to jest to dobry sposób:))))).
                                                  • Gość: ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) IP: 195.116.200.* 24.09.02, 16:57
                                                    jesli znajoma, to faktycznie, to co ma za znaczenie... ;-))))
                                                    moje sa oczami czarownicy.. a te, jak wiadomo, trudno utopic ;-)))))) no ale
                                                    probuj szczescia... :-)))))
                                                    pzdr
                                                  • gladiatorr Re: gladiatorr :-)))))))) 24.09.02, 22:01
                                                    Masz oczy czarownicy:)))), a ja diabełka:)))
                                                  • Gość: ulalka Re: gladiatorr :-)))))))) IP: 195.116.200.* 24.09.02, 22:31
                                                    nio.. diabelek.. heh.. ostrze sobie zabki ;-)))))))) a miotla w kacie
                                                    podskakuje ;-)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka