tygrysio_misia 09.10.05, 14:16 i nic tego nie usprawiedliwia ze kobieta jest dziwka, bieda,urazy psychiczne, bekarty w domu, kobieta ktora daje za kase jest poprostu gownem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izka82 Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 14:26 Nie usprawiedliwiam, ale zaden czlowiek nie zasluguje na miano g***a... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 18:01 Hola hola Iza... mój były jest GÓWNEM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nahwile Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 14:31 Nie myl prostytutki z dziwką-k...wą . To zupełnie inne kobiety. Co cię tak ruszyło... nie mósisz odnosić się do jej zającia, ale nie wolno Ci jej oceniać jako człowieka. nie myl pracy z innymi płaszczyznami życia. Odpowiedz Link Zgłoś
b-beagle Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 19:48 Ale jestes cięty na te prostytutki. Zrobiła ci któras chyba coś złego bo tyle w tobie złości. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 14:55 Nie mi i nie tobie ocenianie i potepianie takich kobiet .Zioniesz dzis niepochamowaną furią , mnie ino zastanawia skad sie ona wzięła .No powiedz nam co Ci "biednemu żuczkowi" taka panienka zrobiła.NO !!! skoro taka reakcja i inwektywa poszła spod twoich paluszków , to moze znajdziesz jeszcze odwage by nam powiedziec , co jest powodem?!A moze za mało odwagi?!... Czyzbys probował/ła znalesc kozła ofiernego i wypadło na prostytutke?! Odpowiedz Link Zgłoś
zydmason Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 15:03 a ja gardze piosenkarzami, siatkarzami i bokserami, ktorzy tak nikczemnie i za kase wykorzystuja to co im natura dale. hipokryzja i idiotyzm. tak cie matka wychowala dzis,ale kiedys prostytucja byla wrecz czyms elitarnym.poczytaj moze zrozumiesz (moge wyslac moja prace na ten temat) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 15:36 Prostytutki to ciężko zarabiające na chleb kobiety.To również ludzie,tacy jak my.Trzeba być kompletnym łajdakiem i nikczemną świnią,aby porównywać ludzi do gówna.Może wyjaśnisz kim ty jesteś,zmisiaczone coś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 15:00 cóż, prostytutki pewnie też nie darzą estymą tych, którzy u nich kupują trudno mi sobie wyobrazić ile tzreba mieć odwagi lub w jakiej być sytuacji, by tak zarabiać Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 18:03 Jak dla mnie to ten post założyła właśnie jakaś prostytutka, żeby zobaczyć jak oceniają to inni ;) Taka prowokacyjka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 19:17 to chyba nie powinna się oceną innych przejmować kupują sobie godzinkę, numerek, handel - nic więcej;) zn dałam się znów wpuscić w maliny:D o naiwności! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 20:21 Gdzię sie podziewa twoja intuicja i doswiadczenie;)? Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 21:28 Intuicja skończyła się wraz z okresem płodowym, a doświadczenie? eee ja mało doświadczona, a naiwna że święty boże nie pomoże;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 21:42 Zupełnie jak moja babcia... a tez dajesz dary na Rydzyka i Radio Maryja?? Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 10.10.05, 00:36 co komu daję to tylko ja i obdarowani wiedzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 20:14 Ale niektórzy panowie musza korzystac z ich usług! Czasami jest tak drogie Panie że to Wy jesteście temu winne!!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mlesniewska Re: GARDZE PROSTYTUTKAMI 09.10.05, 21:29 ja się do winy nie pzryznaję i jak mnie złapiesz na gorącym uczynku, to też w zaparte idę;) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Prowokacja 09.10.05, 22:45 Również prostytutki są w życiu potrzebne.Nawet po to,żeby móc z kimś pogadać,płacąc za godziny.A tak,pogadać,nikt się nie przesłyszał.Kiedy w domu panuje już cisza,wysłucha ktoś człowieka za kasę.I nawet wyjdzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Prowokacja 09.10.05, 22:53 To wyglada raczej jak pokuta zadana komus przez ksiedza redaktora...i do tego dziesiec razy odmowic,to znaczy przeczesac beret... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Prowokacja 09.10.05, 22:58 ee, ksiadz w drobnostki nie inwestuje, pewnie nie ma bereta... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Prowokacja 09.10.05, 23:09 Ale zapewne to byłoby to co księża lubią najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś