melinek Re: Zimy, sniegu chce!!!! 26.09.02, 23:45 Muszę cie zasmucić, bo tu lato nadchodzi ............ tylko za dziewięć miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: Zimy, sniegu chce!!!! IP: *.chello.pl 27.09.02, 10:31 Temat dobry ale nie chwycił, bo na samym początku został zamknięty słowem "basta" (dość. Spróbujemy go pchnąć dalej. No to jazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijana Re: Zimy, sniegu chce!!!! IP: 193.74.43.* 27.09.02, 10:41 proponuję Hopoka na Słowacji Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zimy, sniegu chce!!!! 27.09.02, 10:46 a ja chce jesien, piekna, sucha, cieplutka, z szeleszczacymi listkami, pieknymi zachodami slonca, bezchmurnym niebem i odlatujacymi kluczami ptakow.... ooo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: Zimy, sniegu chce!!!! IP: *.chello.pl 27.09.02, 12:32 A gwiazdki z niba nie chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zimy, sniegu chce!!!! 27.09.02, 12:52 myslisz ze to bedzie prostsze? jesli tak, to czemu nie...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: Zimy, sniegu chce!!!! IP: *.chello.pl 27.09.02, 14:17 To sobie ją weź. Tylko dziurę w nieboskłonie zaceruj, bo nas czarna dziura wciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zimy, sniegu chce!!!! 27.09.02, 14:32 Gość portalu: jajuga napisał(a): > To sobie ją weź. o boszszeeee, jakie to bezjajeczne... "to sobie ja wez"... a ja tak nie chce! ja wole zeby mi ktos dal, tak jak wole kiedy ktos daje mi marnego kwaitka, bo coz za przyjemnosc isc i kupic sobie najpiekniejsza roze? gest sie liczy... czy to takie dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: jakie to banalne IP: *.chello.pl 27.09.02, 15:55 Każda ...tka chce kwiatka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajuga Re: jakie to banalne IP: *.chello.pl 27.09.02, 16:21 matki dzierlatki bławatki brunakti blądatki itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś