mamalgosia 31.10.05, 15:39 Do znającychh się na rzeczy . Coś mi się stało z sygnaturką. W "moje forum" nie mam przy sygnaturce "zapisz" i nie da sie ani usunąć starej, ani zapisac nowej. Co zrobić? A może: do kogo napisać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a000000 Re: sygnaturka 31.10.05, 15:58 u mnie jest w ramce : OK. Na dole z prawej. Może napisz: forum@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: sygnaturka 31.10.05, 16:02 Może ktoś Ci ukradł te przecudne jesienne zdjęcia? Szczególnie ten duszek z dłuuuuuuuuuugimi nogami :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Radzę pomacać ;) 31.10.05, 16:41 Poważnie. Sprawdź, czy przycisku nie ma, czy też tylko jego OBRAZEK się nie załadował na stronę. To, że przycisku nie widać, nie znaczy, że na stronie go nie ma. Sprawdź, czy w miejscu, gdzie on zwykle jest, kursor zmienia się w łapkę. Jeśli tak, to wszystko OK, po prostu strona nie załadowała się do końca. Z moich obserwacji wynika, że na Gazecie czasem przyciski w ten sposób "znikają"... Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia wyjasniło się 01.11.05, 15:44 Napisano to wsyztsko na explorera,a ja korzystam z Mozilli. No i zdechło. Przez 3 lata działało, a teraz amen. I nic nie poradzę. Musiałam przeprosić sie z explorerem:(( Odpowiedz Link Zgłoś