Dodaj do ulubionych

WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA

02.11.05, 12:41
proszę o podpisy!
Obserwuj wątek
    • neita33 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 12:42
      Proszę mówić za siebie,ja go nie kocham :D
    • ala-a Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 12:43
      wy go tak nie kochajcie przez koputer,szybko zakreccie sie kolo niego w realu..
      Sama bym to zrobila ale niestety za stara jestem i zajeta..
      Fajny chlopaczyna,pomyslcie nad tym..
    • kowianeczka Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 12:44
      Nie, ja lubie kogos innego:)

kowianeczka
    • bettina75 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 12:49
      kocham jak brata:))
      • wesolutka72 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 12:55
        Kochamy? To duze slowo :))) i czy on da wszystkim rade? :P :))
      • fiona_76 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 13:15
        Betty, to widac on ma juz dwie siostry;-))
        • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:35
          A warto go pokochać?
          • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:37
            nie
            • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:39
              Hej! To nie miałeś się tutaj wpisywać!
              A tak nawiasem mówiąc z czego to wnioskujesz?
              • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:42
                hej, a kto powiedział że nie mogę się tutaj wpisać?
                a wnioskuję z tego że nikt mnie nie chce i że jestem przez to sam
                • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:46
                  Prowokacja, zachęta,,zaproszenie?
                  • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:47
                    po prostu doła mam
                    • to-wlasnie-ja Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:49
                      Tak po tym święcie, czy z innego powodu???
                      • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:51
                        A tak naprawdę to co jest Ci potrzebne? Czego szukasz dzisiaj?
                        • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:51
                          a żebym to ja wiedział, nie wiem
                      • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:51
                        między innymi, ale przez to że jestem sam
                        • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:53
                          Jest to wolny wybór, czy ?
                          • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:55
                            od 25 lat to chyba nie jest wybór
                            to chyba jakaś kara
                            • krzys23-1986 NIE WSZYSCY KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:58
                              bo to by było niesmaczne :P
                            • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 20:59
                              KOnrado!!!!!!! o czym TY mówisz!!!!!!!Wiesz ile szczęścia jeszcze przed TOBĄ!!
                              Tylko 25 lat!!! Boże !!!Ucz się od.... hmmm.. od nas!
                              • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:01
                                mam 25 lat i nie miałem dziewczyny, więc czego mam się uczyć??
                                • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:05
                                  Nie miałem bo nie chciałem czy nie miałem bo mnie nie chciAŁA?
                                  Jak TY to widzisz? A może tak właśnie chcesz?
                                  • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:09
                                    nie miałem bo tak wyszło
                                    do pewnego momentu nie interesowałem sie tym żeby miec dziewczyne, byłem zajęty
                                    szkołą, piłką, zabawą, a jak juz dorosłem do trgo żeby poznac kogoś, to okazało
                                    się że jestem nieśmiały i mam problem z tym żeby podejśc do dziewczyny i
                                    zagadać, bo boje się że nie będe wiedział co powiedzieć
                                    • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:16
                                      Konrado!!!!! Człowieku wiesz co to znaczy mieć tylko 25 lat?????? Pogadamy
                                      za .. lat ! :)
                                      • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:19
                                        ale byłaś już z kimś a ja nie
                                        • krzys23-1986 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:21
                                          ale nie jaże...przecież jesteś mocny w gadce,a na to towar każdy prawie jeden
                                          poleci a jak nie to wiadomo że blachara...
                                          • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:24
                                            to że tutaj dużo piszę to nie znaczy że taki jestem w realu
                                            tutaj jest prościej, a w realu jest dużo trudniej, oczywiście na początku,
                                            potem już się rozkręcam, no chyba że tutaj poznam, to wtedy od samego początku
                                            nie ma żadnego problemu
                                            • luckanowa Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:26
                                              Z tego co widzę to jesteś dosyć lubiany! człowieku nie ukrywaj się za monitorem
                                              i literkami!!! Masz przecież twarz!!!:)
                                              • krzys23-1986 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:28
                                                ale czego sie boisz w kontakcie z dziewuchami??
                                                • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:34
                                                  że nie będe wiedział jak zacząć rozmowę, nie będe wiedział co powiedzieć
                                              • oliwka_to_ja Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:29
                                                Zbiorowa terapia ;)) czy forum psychologia ;)

Konrado - toż facet jesteś :) uśmiechnij się ...
                                                • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:35
                                                  co z tego że się uśmiechnę jak to wszystko wraca po chwili
                                              • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:33
                                                przecież nie chowam się, poznaje ludzi, spotykam sie, chodzę na spotkania
                                                forumowe
                                                • krzys23-1986 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:36
                                                  ale co powiedz "cześć sorka ale czy dałabyś sie zaprosić na cole"
                                                  najprostrze jest najlepsze,myślenie komplikuje życie więc mów co ci ślina na
                                                  język przyniesie...
                                                  • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:59
                                                    i tu pies pogrzebany, bo w tym momencie to ślina nagle ucieka gdzie pieprz
                                                    rośnie :))
                                                  • krzys23-1986 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 22:07
                                                    ja cie...mnie to sie tylko tak robi że niewiem co mówić jak w dekolt patrze :)))
                                                    dlatego wole dziewczyny z mniejszymi bańkami :D
                                                • ala-a Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 21:37
                                                  oj Konrado,taki fajny chlopak z Ciebie..
                                                  skad ta niesmialosc..?
                                                  jak bede w Warszawie to Cie porwe i zesfatam;)
                                                  • konrado80 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 22:00
                                                    ok, to na kiedy mam się szykować? ;))
                                                  • ala-a Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 02.11.05, 22:28
                                                    konrado80 napisał:

> ok, to na kiedy mam się szykować? ;))

;)))powiem w odpowiednim czasie..
                                                    wcale nie zartuje;)
    • oliwka_to_ja Konrad :) 02.11.05, 21:47
      Nie bardzo rozumiem :( i co ? z tych spotkań nic nie wynika ?
      Może za bardzo skupiasz się na JEDNYM ;)) chcę się zakochać i już ;))
      Może nastaw się na dobrą zabawę, a reszta sama przyjdzie ... :)
      • zlodziej_czasu Re: Konrad :) 02.11.05, 21:48
        Oliwka==>wreszcie trafilas w sedno! Dzieki!
        • oliwka_to_ja Re: Konrad :) 02.11.05, 21:50
          Proszę BARDZO :) Czy tylko JEMU to pomoże ? ;)))
          • zlodziej_czasu Re: Konrad :) 02.11.05, 21:55
            Nawet jesli dacie mu mapke z rozrysowanymi wsakzowkami co, gdzie i kiedy robic
            (co jest oczywiscie bardzo szlachetne z Waszej strony) to realizacja zostanie
            jego domena i tylko jego. Musi sie wyluzowac i puscic to. Takie "rzeczy" jak
            milosc i uczucie zyja wlasnym zyciem. Zadna przemoc nie ma tu sensu:)
            • oliwka_to_ja Re: Konrad :) 02.11.05, 21:58
              Brawo! ... i przestańcie uskuteczniać tu terapię grupową, lepiej słowa zaminić
              w czyn :) i do zabawy ... ;)) szaleńczo młodzieńczej, frywolnej, do utraty
              tchu ... ;))
      • konrado80 Re: Konrad :) 02.11.05, 21:57
        przecież nie uciekam po pierwszych 5 min, tylko miło spędzam czas
        ale wiem że to nie ta, po prostu wyczuwam to że to nie jest ta
        oczywiście spotykam się z niektórymi jeszcze później
        • zlodziej_czasu Re: Konrad :) 02.11.05, 22:01
          Konrad to jasne. Nie czujesz ze to ta! Rozumiem swietnie. Spokojnie nie zegnasz
          sie juz z zyciem, nie musisz do 30 splodzic dwunastki dzieci, nic nie musisz! A
          bycie z kims tylko po to zeby byc i nie byc singlem jest z wielu wzgledow
          glupota. Zyj, a jak zasluzycie na siebie to sie spotkacie...
        • krzys23-1986 Re: Konrad :) 02.11.05, 22:01
          to po prostu jesteś wybredny...to jest zdrowy odruch przecież nie można brać
          wszystkiego jak leci...
        • oliwka_to_ja Re: Konrad :) 02.11.05, 22:03
          Po co patrzysz na nie - "ta, nie ta" ? Umawiasz się tylko w jednym celu...?
          Młody jesteś, do staro-kawalerswa masz jeszcze sporo czasu ;)) baw się ...
          i CHWYTAJ CHWILę :) !! i przestań testować potencjalne kandydatki do miłości...
          kiedyś przyjdzie taki dzień, zobaczysz - "padniesz" i będziesz wiedział...
          dusza, ciało Ci powie :) tylko zmień nastawienie :))
          • zlodziej_czasu Re: Konrad :) 02.11.05, 22:06
            Oliwka - piateczke przybij:)
            • oliwka_to_ja Re: Konrad :) 02.11.05, 22:07
              Piąteczka :)
              • zlodziej_czasu Re: Konrad :) 02.11.05, 22:08
                Gdyby co to mozesz mowic tez w moim imieniu:)
                • krzys23-1986 Re: Konrad :) 02.11.05, 22:09
                  przybijmy sobie zbiorowego baranka!!
    • anna335 Re: WSZYSTKIE KOCHAMY KONRADA 06.11.05, 22:48
      "Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy
      gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają
      przyjaciół". /Maly Ksiaze do Pilota - z "Maly Ksiaze" A.d.Saint-Exupery/

buzka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka