shanthi 06.11.05, 22:59 a moze jakies inne pomysly? forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34636 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubatka Re: Dieta cod czy sport? 07.11.05, 12:18 widze że spamujesz na wszystkich forach - to już kolejne na którym widzę ten temat. A poza tym pisze się cUd. Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Dieta cud czy sport? 01.02.06, 11:00 jezeli mam byc szczera co do tematu, to niemam z waga problemu, ale sa ludzie co z powodu roznych chorob nie moga sie zmiescic w ramach swej wagi,i tu nie pomoze ani cud ,anie sport:((((((((((( obzartusow nie zaluje...to ich samych wina,ze nie maja miary w jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka_hh Re: Dieta cud czy sport? 07.02.06, 09:23 jEzELi o tO choDzi tO ja jEstEm zdaNia zE aBy byLy EfekTy tO trzeBa stOsoWac i jEdnO i drugIE... chociAz taK napRawdE zadnA diEta cUd nIE skUtkuJE:| pOZdrO:| Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Dieta cud czy sport? 07.02.06, 11:11 O ile wiem to tobie żadna dieta nie jest potrzebna. Masz wszystko na miejscu i w ogóle ;) Odpowiedz Link Zgłoś