Dodaj do ulubionych

czego potrzebujesz?

IP: *.novum.amu.edu.pl 24.04.01, 16:28
kolezanka opowiedziala mi o happeningu, jaki jej kolega zorganizowal na swojej
uczelni: otoz przez kilkanascie dni stal pod budynkiem uniwersytetu z ogromna
kartka, na ktorej bylo napisane: "I need to..." (rzecz miala miejsce w Anglii),
a ludzie wpisywali dalej, co uwazali za stosowne; gdy zaczelismy sie
zastanawiac, co wpisywaliby na te kartke Polacy, wiekszosc moich znajomych
stwierdzila, ze bylyby to pieniadze. ciekawa jestem, czy tak jest naprawde,
wiec zaczynam:
Potrzebuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: strops Re: czego potrzebujesz? IP: *.gdansk.ppp.tpnet.pl 26.04.01, 02:13

Ciekawy pomysł ale daj odwagę innym:
      wpisz się pierwszy na wielką kartkę !
    • Gość: needy Re: czego potrzebujesz? IP: 62.189.104.* 01.05.01, 18:02
      milosci i pieniedzy
      • Gość: Michal Re: czego potrzebujesz? IP: *.246.71.113.Dial1.NewYork1.Level3.net 02.05.01, 17:09
        zrozumienia, przyjazni...............i troszke wiecej $$$
    • Gość: Sara Re: czego potrzebujesz? IP: 213.76.16.* 02.05.01, 21:39
      Zdecydowanie olbrzymiej ,prawdziwej ,cudownej MIŁOŚCI
      • Gość: henio Re: czego potrzebujesz? IP: 194.204.171.* 03.05.01, 03:57
        ojej!!!
        • Gość: mesco Re: czego potrzebujesz? IP: *.dip.t-dialin.net 03.05.01, 10:42
          to moja tajemnica
          • Gość: Sara Re: czego potrzebujesz? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.01, 20:52
            Co ojej? Może Ci się nie podoba?
            • Gość: bzdet Re: czego potrzebujesz? IP: 194.129.155.* 06.05.01, 09:46
              Zyczliwych ,nie ogarnietych mania robienia pieniedzy ludzi wokol siebie i
              odrobine slonca w pochmurne dni...
              • Gość: ala Re: czego potrzebujesz? IP: 10.24.15.* / *.homechoice.co.uk 06.05.01, 13:15
                ladnie powiedziane
                • radca Re: czego potrzebujesz? 06.05.01, 23:46
                  SPRAWIEDLIWOSCI

radca
                  • Gość: Sara Re: czego potrzebujesz? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.01, 23:10
                    Sprawiedliwość to pojęcie abstrakcyjne w każdym znaczeniu
                    • radca Re: czego potrzebujesz? 15.05.01, 22:44
                      Gość portalu: Sara napisał(a):

> Sprawiedliwość to pojęcie abstrakcyjne w każdym znaczeniu

Tak jak abstrakcyjne sä Sädy wojskowe w Polsce.Potrafiä doskonale pomagac
                      sprawcom przestepstwa w uniknieciu odpowiedzialnosci karnej.

radca
                      • Gość: Sara Re: czego potrzebujesz? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 00:05
                        Nie tylko wojskowe...
                        • radca Re: czego potrzebujesz? 16.05.01, 16:48
                          Zgadza,to prawda.Opröcz tego co juz wiele sie okazalo-to we wczorajszym SUPER
                          EXPRESIE byl artykul na temat Prokuratury.

Nie do wiary-czego ja jeszcze moge oczekiwac w "PANSTWIE PRAWA" ?
                          .... a ja naiwny myslalem,ze w Polsce jest SPRAWIEDLIWOSC.

Jeden z mych przyjaciöl powiedzial wtedy; " O naiwny ! "-mial racje.
                          Dodal röwniez ; " w POlsce Sprawiedliwosc sie kupuje" -tez mial racje.

Tego potrzebuje-SPRAWIEDLIWOSCI.Do tej pory jej nie znalazlem w Polsce.

pozdrawiam

radca
                          • Gość: Sara Re: czego potrzebujesz? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 22:15
                            Sprawiedliwość w tym pojęciu kupuje się na całym świecie - nie mniej niż w
                            Polsce.Natomiast dla mnie pojęcie sprawiedliwości - od początku do końca jest
                            iluzją wymyśloną na czyjś użytek.Przykładów są miliardy naokoło nas.
                            • radca Re: czego potrzebujesz? 16.05.01, 22:48
                              No tak,jest w tym duzo racji.No,ale kazdy ma jakäs nadzieje.Nadzieje,ze byc moze
                              sä jeszcze ludzie uczciwi.Mam na mysli takich,ktörzy podejmujä decyzje.
                              Ja uwazam,ze prawdzie nalezy spojrzec w oczy.Niestety jest wiele szubrawcöw
                              wsröd przedstawicieli Wymiaru Sprawiedliwosci.Z tym sie nie moge pogodzic.
                              Nie wiem czy sä to tchörze czy oszusci.Jak mozna byc sedziä i pomagac
                              przestepcom ? Tego nie potrafie zrozumiec-sprzedac swöj "honor".
                              Kpic sobie z WYMIARU SPRAWIEDLIWOSCI ?

Ktos kiedys powiedzial,ze "wojsko to panstwo w panstwie".

Kiedy bylem w Warszawie na PROTESCIE pod MINISTERSTWEM OBRONY NARODOWEJ-
                              to wielu mieszkancöw möwilo: "prosze pana,wojsko to kanalie".
                              Mowa tu byla o oficerach-alkoholikach.

Niestety zbyt wielu jeszcze jest alkoholiköw wsröd oficeröw.

Wojskowe sädy czesto im jeszcze pomagajä w uniknieciu odpowiedzialnosci karnej.

W czasach komunizmu w Polsce-pijany oficer wojska polskiego -to byl BOHATER.
                              Do dzisiaj jeszcze panuje ogromna bezkarnosc pijaköw i oszustöw.

Naczelny PROKURATOR WOJSKA POLSKIEGO uwaza ,ze popelniono kilka przestepstw-
                              stronnicze sädy wojskowe-pomogly sprawcom przestepstwa w uniknieciu
                              odpowiedzialnosci karnej.

Taka jest SPRAWIEDLIWOSC w Polsce.

pozdrawiam

radca
                              • Gość: Sara Re: czego potrzebujesz? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.01, 23:11
                                Myślę,że bardzo trudno jest teraz w coś wierzyć.Mam na myśli coś co jest
                                prawe,niezakłamane,uczciwe...etc
                                • radca Re: czego potrzebujesz? 18.05.01, 00:09
                                  Gość portalu: Sara napisał(a):

> Myślę,że bardzo trudno jest teraz w coś wierzyć.Mam na
                                  myśli coś co jest
                                  > prawe,niezakłamane,uczciwe...etc

Tak,jesli ktos wierzy w cos co jest prawe-moze latwo sie
                                  zawiesc.Zazwyczaj tak jest,ludzie uczciwi zostajä
                                  najczesciej oszukani.

Najlepiej sie majä cwaniacy,oszuka i jedzie dalej.

Moze dlatego wielu zadaje sobie pytanie;"czy warto byc
                                  uczciwym "?

pozdrawiam

radca

• Gość: Sara Re: czego potrzebujesz? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 21:11
                                    Myślę,że ludzie rodzą się uczciwi albo nieuczciwi -
                                    tego nie da się wybrać.I gdy uczciwy usiłuje być
                                    nieuczciwy albo odwrotnie to i tak na dłuższą metę
                                    jest to niemożliwe - jest to wbrew jego naturze.Albo
                                    wychowanie i zasady wyniesione z domu?Albo jedno i
                                    drugie?
                                    • radca Re: Ludzie sie rodzä ? 18.05.01, 21:40
                                    • radca Re: Ludzie sie rodzä ? 18.05.01, 21:49
                                      Pozdrawiam

Czy ludzie sie rodzä dobrzy lub zli ? Mysle,ze nie.To sytuacje zyciowe czlowieka
                                      oraz jego wlasne oceny tych sytuacji wplywajä na to;czy stanie sie uczciwy czy
                                      tez nie.Dochodzä moim zdaniem jeszcze potrzeby takiego czlowieka,jego poczucie
                                      "wartosci" w otoczeniu.To jest najbardziej prawdopodobne,jaki sie kto stanie.
                                      Wreszcie wszelkie przezycia lub tragedie-potrafiä wplynäc i zmienic czlowieka.

Bardziej powiedzial bym,ze sä to nabyte cechy,chociaz pozywke znajduje to w
                                      genach wrodzonych z przodköw.Posiadanie krytycyzmu w stosunku do swojej osoby -
                                      lub jego brak.

Dzieci wyksztalconych ludzi-potrafiä byc przestepcami i odwrotnie.

pozdrawiam

radca
                                      • Gość: Sara Re: Ludzie sie rodzä ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 22:46
                                        Może masz rację.Chociaż mam wrażenie że istnieją ludzie na wskroś dobrze
                                        których nic nie "zmusi" do przemiany w zło.Być może jest to właśnie to coś w co
                                        wierzę.A pewnie nie powinnam,bo tyle razy się zawiodłam.
                    • Gość: ARTUR Re: czego potrzebujesz? IP: *.skane.se 18.05.01, 05:26
                      POTRZEBUJE WYSOKIEGO SWIETNIE ZBUDOWANEGO FACETA , DO KTOREGO MOGLBYM SIE W NOCY
                      PRZYTULIC.WIEM ZE TO JEST NIEOSIAGALNE.NIESTETY.
    • akami Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 09:38
      WIĘCEJ ŚCIEŻEK ROWEROWYCH W WARSZAWIE
    • Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: *.matrix.pl 09.05.01, 09:43
      Miłość już mam, ale mam za mało seksu (tego więc potrzebuję)...Przydałoby się
      też więcej funduszy na rozwój zarówno ekonomiczny ale także i intelektualny...
      • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 09:51
        Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Miłość już mam, ale mam za mało seksu (tego więc potrzebuję)...Przydałoby się
        > też więcej funduszy na rozwój zarówno ekonomiczny ale także i intelektualny...

Miłośc masz, ale sexu Ci brak? jak to?

• Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: *.matrix.pl 09.05.01, 09:58
          A takto! Różnica temperamentów! Ja mogę i chcę codziennie, nawet po parę
          razy...A moja druga połowa (która poza tym jest wspaniała)aż tak temperamentna
          nie jest....
          Czyzby jakaś propozycja z Twej strony?
        • Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: 195.116.201.* 09.05.01, 09:58
          A takto! Różnica temperamentów! Ja mogę i chcę codziennie, nawet po parę
          razy...A moja druga połowa (która poza tym jest wspaniała)aż tak temperamentna
          nie jest....
          Czyzby jakaś propozycja z Twej strony?
          • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 10:29
            ach no tak nie zdążyłam tego przeczytać, nie jesteś wolnym strzelcem.
            Co do twojego zapału na sex to super gorzej że twoja druga połowa tego nie ma.
            Musze Ci powiedzieć że uwielbiam sex a zwłaszcza eksperymentować ( mam extra
            stanowisko przy którym pracuje że ledwo mnie widać )
        • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 09:59
          Dobrego startu w życiu, już nie bawem strace prace i co dalej???
          W poprzednich dwóch firmach pracowałam 1,5 roku nastąpiła likwidacja teraz 1
          rok jako sekretarka i następuje zwolnienie z powodu powrotu osoby którą
          zastępuję i co?
          chce pracować, kształcić sie i zarabiać, mieć wkońcu stałą pracę, jestem młoda
          inteligentna ładna
          • Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: 195.116.201.* 09.05.01, 10:05
            Może chciałabyś zostać czyjąś nałożnicą? Sponsoring, za seks?
            Ja 27-letni, wysoki, atrakcyjny....
          • Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: 195.116.201.* 09.05.01, 10:05
            Może chciałabyś zostać czyjąś nałożnicą? Sponsoring, za seks?
            Ja 27-letni, wysoki, atrakcyjny....
            • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 10:23
              naprawde jesteś inteligentny, przystojny 27 letni wolny strzelec czy może już
              przykuty..??
              Wiesz nie jest to zły pomysł. musimy chyba bardziej pogłębić ten temat
              • Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: 195.116.201.* 09.05.01, 10:31
                Jestem z kimś (nie myślę abym był przykuty), więc napewno nie jestem wolnym
                strzelcem...Ale lubię poznawać nowych ludzi, szczególnie kobiety i to nie tylko
                w podtekście erotycznym...
                Więc?
                • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 10:37
                  Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Jestem z kimś (nie myślę abym był przykuty), więc
                  napewno nie jestem wolnym
                  > strzelcem...Ale lubię poznawać nowych ludzi,
                  szczególnie kobiety i to nie tylko
                  >
                  > w podtekście erotycznym...

chcesz mnie poznać, ale jak? przecież nie jestem z
                  Warszawy lecz o kilkaset km od stolicy.
                  Gdzie teraz jesteś ? i może poznamy sie imiennie
                  ja mam na imie MONIKA
                  > Więc?

• Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: *.matrix.pl 09.05.01, 10:43
                    Ja mam na imię Artur. Teraz jestem w Warszawie.
                    I przecież zawsze możemy pokorespondować mailowo...Co Ty na to?
                    Mój adres to: artoor@pub.e.pl
                    • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 10:48
                      masz rację, możemy korespondować, zapisałam twoj adres
                      zapisz mój lita@poczta.onet.pl
                • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 10:44
                  miło mi było z Toba rozmawiać, ale musze już uciekać do zajęć, mam troche pracy
                  miłego dnia,
                  do zobaczenia !
                  Pa
                  • Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: 195.116.201.* 09.05.01, 10:46
                    Napisz koniecznie maila (artoor@pub.e.pl), a doczekasz się niespodzianki!
                    Pozdrawiam!
                    Życzę miłej pracy!
                    • lita1 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 10:51
                      Ciekawe jakiej nie spodzianki czy wyślesz mi w
                      załączeniu internetowego robaka ?
                      Pa
                      Ja również życze Ci miłej pracy
                      jaką bys nie wykonywał :-)
                      • Gość: Warschau Re: czego potrzebujesz? IP: *.matrix.pl 09.05.01, 10:57
                        lita1 napisał(a):

> Ciekawe jakiej nie spodzianki czy wyślesz mi w
                        > załączeniu internetowego robaka ?

No wiesz co? Brzydzę się takich robaków...jak już co, to wolę żywe :) !
                        Napewno niespodzianka nie będzie niebezpieczna a mam nadzieję, że miła...
    • meir18 Re: czego potrzebujesz? 09.05.01, 16:00
      Spokoju i prawdy.
      • Gość: wodamis Re: czego potrzebujesz? IP: *.lib.gwc.cccd.edu 10.05.01, 22:13
        ciszy
    • Gość: adalbert Re: czego potrzebujesz? IP: *.pila.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 02:36
      parę lat temu wróciłem z europejskiej wojny,takiej poza wszelkimi kategoriami
      poznania.wyjechałem na prowincję.znalazłem wszystko jak spokojny sen.nadal
      brakuje mi jednak zdolności rozumienia świata przewartościowanych idei.pora
      znowu iść, tylko dokąd?
      • Gość: triss Re: czego potrzebujesz? IP: *.koscian.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 14:00
        Gość portalu: adalbert napisał(a):

> parę lat temu wróciłem z europejskiej wojny,takiej poza wszelkimi kategoriami
        > poznania.wyjechałem na prowincję.znalazłem wszystko jak spokojny sen.nadal
        > brakuje mi jednak zdolności rozumienia świata przewartościowanych idei.pora
        > znowu iść, tylko dokąd?

przed siebie:
        "to nic, to nic, to nic, poki sil, bede szedl, bede biegl, nie dam sie"

• Gość: gaya Re: czego potrzebujesz? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 12:42
      Czego chcę? Wszystkiego co w życiu najlepsze a przede wszystkim zdrowia do
      późnej starości, przyjaźni, miłości, własnej rodziny, funduszy na spełnienie
      niektórych marzeń... Czy to dużo?
    • Gość: waldek Re: czego potrzebujesz? IP: *.*.*.* 18.05.01, 06:40
      ROZUMU - tego nigdy nie zamalo
      SZCZESCIA - good luck zawsze sie przyda
      waldek
      • Gość: sMikołaj Re: czego potrzebujesz? IP: 195.117.142.* 18.05.01, 10:08
        Wszystko, o czym tutaj przeczytałem, dostarczę na najbliższe Boże Narodzenie,
        pod choinkę.
        Wasz oddany Święty Mikołaj.
        • Gość: dziecko Re: czego potrzebujesz? IP: 62.189.104.* 18.05.01, 12:34
          Gość portalu: sMikołaj napisał(a):

> Wszystko, o czym tutaj przeczytałem, dostarczę na najbliższe Boże Narodzenie,
          > pod choinkę.
          > Wasz oddany Święty Mikołaj.
          powiedz kiedy przyjdziesz, zebym nie zaspala

• Gość: aza Re: czego potrzebujesz? IP: *.szcz.gazeta.pl 18.05.01, 14:48
            Chcę ciekawego życia, takiego jakie wyobrażałam sobie będąc nastolatką. Chce żyć tak, aby przed
            smiercią móc powiedziec - żyłam tak jak chciałam i nadal chce żyć, niczego nie żałuje i przeżyłam
            wszystko tak jak chciałam. Sama za wszystko byłam odpowiedzialna, a moje decyzje tez były moje.
            Byłam wolna - duchowo, emocjonalnie, umysłowo.
        • etka Do świętego Mikołaja 19.05.01, 10:25
          A nie możesz tak wcześniej tego przyjść? Tyle jeszcze czekania!!!
    • Gość: morgan Re: czego potrzebujesz? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.01, 01:19
      NIE $$$-to wciąga mocniej niż hera
      NIE "wielkiej miłości"-każda się kiedyś kończy
      POTRZEBNA jest umiejętność czerpania radości z każdego momentu życia.
      Bez tego wszystko jest nieciekawe (lub interesujące tylko przez moment)i nudne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka