kitek1 08.10.02, 19:08 wpiszcie ostatnio uzywane, przez siebie nicki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario2 Re: odwazni na start.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:09 sloneczko_, sikoreczka_, blondyna z klopa... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: odwazni na start.................. 08.10.02, 19:11 kitek1 napisał: > wpiszcie ostatnio uzywane, > przez siebie nicki:) najpierw Ty Kitus :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: cholera !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:12 zacznijmy od... Satryra... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: cholera !!! 08.10.02, 19:14 jak Kitus siem nie przyzna do jakis dodatkow ;-))))) to ja tez nie!.. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: cholera !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:14 Spytaj Kitka o jego siostre :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: cholera !!! IP: *.chello.pl 08.10.02, 19:18 Martucha - zawsze, tylko i wylacznie!!!!! ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: odwazni na start.................. IP: *.smlw.pl 08.10.02, 19:20 Ja tam zawsze byłem sobą, ale nowy przydupas Samci używa przynajmniej kilku.Ciekawe czy powie jakich? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta crimen IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:47 Gość portalu: crimen napisał(a): > Ja tam zawsze byłem sobą, ale nowy przydupas Samci używa przynajmniej > kilku.Ciekawe czy powie jakich? ;))) powiem ci jedno...wkurwiles mnie teraz.Nie miewam przydupasow ,zapamietaj to sobie !!!!!!!!! I chuj kogo niech to obchodzi z kim ja rozmawiam,oki? To MOJA wylacznie sprawa,ja ciebie nie rozliczam komu slodzisz,kurwa mac!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: crimen IP: *.smlw.pl 08.10.02, 20:34 Landryneczko, niedawno twierdziłaś że nikt nie potrafi Cię wkurwić:))) A to jest test dla niego, nie dla Ciebie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: crimen IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:39 Ni chuja Cuks! Teskniles za bojawa samcia no to terozki ja masz! powinienes wiedziec ,ze jak mnie sie ruszy to pozniej bedzie bolalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: crimen IP: *.smlw.pl 08.10.02, 20:44 To bij, jak masz sumienie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: odwazni na start.................. 08.10.02, 19:22 ja przez ostatnie dwa dni, tj od niedzieli w nocy do dzisiejszego mojego wpisu pierwszego nie uzywalam zadnego nicka bo nie mialam neta, wiec dlatego mozecie mnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: odwazni na start.................. 08.10.02, 19:29 he he... nio dobra przyznam siem ;-)))))))) czarowna_ica to tez ja ;-P :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: odwazni na start.................. IP: *.chello.pl 08.10.02, 19:32 ulalka napisała: > he he... nio dobra przyznam siem ;-)))))))) > > czarowna_ica to tez ja ;-P > > :-)))))))))))))) WIEDZIALAM!!!!!!!! Cos mi tak pasowalo! ;))))))))) Widze, ze juz wrocilas do wirtualnej rzeczywistosci! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: odwazni na start.................. 08.10.02, 19:37 hłe hłe hłe, trochem mnie jednak znasz, Marteczko :-)))))) buzka :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 19:38 Bo używam tylko jednego nicka. A może ja jestem chora????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 19:45 samanta1-zalogowana,nielogowana to:samcia,samanta . Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to nie lustracja, politykow............... 08.10.02, 19:48 wiec kitow nie wciskac, a jak ktos byl na tyle nudny, ze innych nie uzywal, niech sie nie odzywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 19:48 ja tez przypadek nudny-jednonickowy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 19:58 Unka, a więc proponuję przedsięwziąć odpowiednie kroki!!! Spotkanie tajne przez poufne w celu omówienia szegółów akcji uzgodnimy kwadrans po godzinie 16.00 licząc od czasu nowojorskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:00 ja tyz kcem ale moze zsynchronizujmy zegarki,co??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.02, 20:01 ok,mam już dosyć bycia w forumowej nickowej awangardzie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Nie nadaję się na towarzyskie 08.10.02, 20:02 to siem bedziecie musialy juz zawsze logowac ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.02, 20:12 Koleżanki, a zatem czas stać się banalnymi oszołomami! Kol. Samantę poprosze teraz o zabranie głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Nie nadaję się na towarzyskie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 20:15 proponuje wiec od tej chwili drogie kolezanki...za kazdym wpisem uzywac innego nicku w zaleznosci od pogody,nastroju,tematu etc. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Nie nadaję się na towarzyskie 08.10.02, 20:17 Gość portalu: pom napisał(a): > Koleżanki, a zatem czas stać się banalnymi oszołomami! > Kol. Samantę poprosze teraz o zabranie głosu. czy to ze siem wyglupiam, to fakt, ze jestem banalnym oszolomem?? :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: a ze tak beszczelnie spytam.................. 08.10.02, 21:00 to menowi juz karte czlonkowska TPSA zabrali, ze se sam nie moze sprawdzic, czy rzecz jasna jak zwykle gowno mu tam chca powiedziec, he???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: a ze tak beszczelnie spytam.................. IP: *.209-136-217.adsl.skynet.be 08.10.02, 21:18 to drugie corus, to drugie:))) Odpowiedz Link Zgłoś