suzume 11.10.02, 11:54 czyli, kto chce do nas dołączyć... dzisiejsza kandydatura nr 1: złakobieta kto za? kto przeciw? ja osobiście jestem za (niezłe poczucie humoru) czekam do 20:00 albo do pięciu głosów za lub przeciw :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: wątek sądowniczy 11.10.02, 12:01 ja sie wstrzymuje, nie mialam okazji poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: wątek sądowniczy 11.10.02, 12:04 jestem za rzeczywiście miewa ok wstawki Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja nie wiem co powiedziec... 11.10.02, 12:34 poza tym ze jestem glodny i zjadlbym potrawe pod wymowna nazwa: jadlo drwala... generalnie nowo przyjetet kobiety powinny byc brunetkami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kandydatura nr 2 11.10.02, 13:05 jedza1, znana dotychczas jako jędza jestem za zasady głosowania jak wyżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kandydatura nr 3 - opinia 11.10.02, 13:58 za - o ile zaspiewa pierwsza zwrotke "route 66". prosze o przekazanie kandydatowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius czy razy tak. 11.10.02, 14:17 czy ktoś mógłby (su?) umieścić aktualną listę dopuszczonych do obracania sie wśród żywego towaru? .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume kolejni proszący 11.10.02, 15:18 eela - czytałam, jestem za malorolny - nie znam szarywilk - widziałam parę razy, z grubsza ok czy dopuszczamy członkowstwo "na próbę" (dzień, tydzień, miesiąc)? bo może się okazać, że kogoś nie znamy, a to fajny gość podpisano pani prezes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dobra dobar... zara zara... ale czy matrek 11.10.02, 15:21 jest brunetem??? yyyyyyy... co to ja chcialem... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: kolejni proszący 11.10.02, 15:45 czy jest tak, że osobę, która bruździ można wywalić (a konkretnie, czy może to zrobić su, niech żyje wiecznie + 1 dzień)? Bo jeżeli tak, to dawajmy wszystkich, co się proszą, oprócz klasycznych palantów, co ich aż za dobrze znamy. A potem będziemy kosić po łebkach. A co. .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume tak, mogie wywalić każdego 11.10.02, 16:03 to co? przestajemy robić głosowania, wpuszczamy jak leci, w razie czego kosimy? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kolejni proszący 11.10.02, 15:45 dopuszczenie do obrotu warunkowe jest przewidziane (zgodnie z obowiazujacym w naszym kraju prawem) taaaa jest prezesowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino w sprawie koszenia 11.10.02, 16:20 dziendobrty glosuje za nowymi twarzami (zwlaszcza brunetkami) a przeciwko znanym brzydalom. aha - jak trzeba bedzie kosic to niezapominajcie o mnie prosze. wasz, gutek ps. domagam sie natychmiastowego wypowiedzenia z wasia umowy o bramkowaniu (z oczywistych powodow)w trybie art 52. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: w sprawie koszenia 11.10.02, 16:30 amor_latino napisał: > ps. domagam sie natychmiastowego wypowiedzenia z wasia umowy o bramkowaniu (z > oczywistych powodow)w trybie art 52. a to niby czemu, ha? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: w sprawie koszenia 11.10.02, 17:22 jak to dlaczego? przeciez napisalem, ze z oczywistych powodow (bramkarze nie moga byc agresywni:) apropos - to najmilejsza (z oczywistych powodow) powinna trzymac ze mna a nie z wasia, o! suzume napisała: > amor_latino napisał: > > > ps. domagam sie natychmiastowego wypowiedzenia z wasia umowy o bramkowaniu > (z > > oczywistych powodow)w trybie art 52. > > a to niby czemu, ha? > > Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Re: w sprawie koszenia 11.10.02, 18:37 amor_latino napisał: > jak to dlaczego? przeciez napisalem, ze z oczywistych powodow (bramkarze nie > moga byc agresywni:) > apropos - to najmilejsza (z oczywistych powodow) powinna trzymac ze mna a nie z > > wasia, o! Gutek, co mi tu bruździsz? przecież sam stweirdziłeś, że jestem milutka, słodka i zupełnie niegroźna, a teraz mi od bramkarzy wymyślasz? Czy ja kiedykolwiek byłam w stosunku do ciebie agresywana? Ta publiczna sesja SM przecież się nie liczy... Reasumując: Wasia jest grzeczna i miła, a Gutek jest niedobry. Wnioskuję o natychmiastową likwidację :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: w sprawie koszenia - cd konkurs 11.10.02, 18:40 waska, rozpisz konkurs na stanowisko syndyka masy upadlosciowej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia syndyk... 11.10.02, 18:44 kwik napisała: > waska, rozpisz konkurs na stanowisko syndyka masy upadlosciowej:)) Ok, ogłaszam konkurs, tylko zamiast syndyka potrzebuję syndykat, najlepiej zbrodni, który za mnie zlikwiduje tego jakże szkodliwego trutnia :) DOBRZE ZAPŁACĘ!!! (sumienie może niezbyt czyste, ale rączki tak :)) w., the villain :) Odpowiedz Link Zgłoś