Dodaj do ulubionych

czesc chlopcy

13.12.05, 23:20
Bylam dzisiaj, widze, ze Zosia Samosia wycina. Swoja droga widzi mnie na
Skype, lacze sie z Ameryka. Dziekuje za pozdrowienia, doceniam
zainteresowanie.
Co u Was? ja sprawdzilam poczte:
Obserwuj wątek
    • kowianeczka kardiologu 13.12.05, 23:23
      Jak bylo w Tajlandii?. Mathias przeslal info, ze powiesiles zdjecia. POdobno
      bylo "smutno" napisal.

Taki swiat, kardiologu. Piszesz, wiem.
      • kowianeczka Re: kardiologu 13.12.05, 23:24
        Kardiologu, czy te dzieci na zdjeciu sa zadowolone. A ta biala farnana buzi to
        brud, czy jakies mauzulmanskie metody unikanie slonca lub Allaha? Nie
        odpowiedaj, pytam tylko nie oczekujac.
        kowianeczka
        • kowianeczka mathiasie 13.12.05, 23:27
          Do do Ciebie, ja musze oddzwonic. Buziaki, Pozdrow tez jabbura.
          • kowianeczka Re: mathiasie 14.12.05, 00:46
            Mathiasie, wybacz, ale nie rozumiem Twoich problemow. Masz dosc kobiety, jej
            wady pokonuja zalety w calej istocie i rozmiarze, acz ku jej niezrozumieniu,
            nad czym z troska ubolewasz? Dlaczego wiec pozostajesz w smutku swym glebokim
            nie probujac zadowolic sie istota bardziej pozytywna i beztroska, azaliz mniej
            wyszukana? Czyzby fochy stroila? Ach dziwny ten swiat. Podwoj stawke zamiast
            tracic czas na wlasne narzekanie i wsluchiwanie sie w niedodyspozyje dam.
            Ustanowienie ceny a priori i jej wysokosci ureguluje wszystkie stosunki.

Podobno ze mna mozesz w sukurs biznesowy stanac. Gonca slij zatem po rozmowie
            na kowianeczka@nospam.gazeta.pl (tylko w prosby nie wchodz, azeby kupowac
            zareczynowe podarki w zlocie i kamieniu szlifowanym. Rzecz nie w ciezarze
            sakiewki, lecz upodobaniach wlasnych ku damom skorych cnoty utracic bywam w
            rachunach nie na swoja sakiew nad wyraz hojna- diadem z 12 brylantami, zgodnie
            z rodzinna tradycja w staraniach.

kowia
            • kowianeczka ach, 14.12.05, 00:54
              i jeszcze jedno. Przed laty w glupocie o bezkresnym zawstydzeniu dopuscilismy
              sie niewstrzemiezliwosci w mysli, ktora swiadkowie podchwycili ku uciesze
              innych, ale i wlasnemu zadowoleniu i opetaniu. Muzyka, hafra, zapach jasminow,
              noc gwiazdzista, tak romantycznie, az dech zapiera.

Zabaw wlasnych i wypuszczonych (tepy wabik, bierz ryba, bierz)nie przysposabia
              juz dzisiejszy swat, no chyba, ze wszystko jedno. W tv tez leci big BroTher,
              leci tez co-ko-lwiek

kow.
              • kowianeczka Re: ach, 14.12.05, 00:55
                Swat przyspasiabia, swiat nie.
                db
                • kowianeczka Re: ach, 14.12.05, 01:11
                  Juz ide spac. wiesz o tym, ze popelnilam zwiazek malzenski w Las Vegas. Kocham
                  mojego meza dobolu istnienia, to milosc i zakrecenie, ale ja MUSZE PISAC, ja
                  lubie pisac niezaleznie od milosci do rodziny, ktora kocham, pisanie to moje
                  zycie, wszedzie. Eva Braun nie zrozumie, bo jej swiat zamyka sie w czterech
                  literach i szarpaninie zazdrosci. Wiem, ze lubisz nie tylko mnie, ale moja
                  rodzine, MOJA rodzine i wiem, ze z checia posluchalbys opowiesci o tym, co jemy
                  w Wigilie, by nie sluchac dluzej opowiesci o mnie i swoim nieudanym zyciu oraz
                  cytuje "swoim wyzerowaniu" jakos tak. Mnie rybka, Twoje zero, plus minus, mowa
                  o Wigilii, moja rodzine poproszono wczoraj zeby zdechla, czego oczekujesz?

Zyczen?
                  Dla c-Ciebie mowa trawa. Rasistom smierc- wybacz tak nosze na plakatach w
                  kazdym demo. Klamstwem byloby szukac wyjatkow.

politanczykowianeczka

• mathias_sammer Re: ach, 15.12.05, 10:47
                    Jestm za, zeby pisac o Siwtach, przygotowaniach do nich, prezentach. Super!

M.S.
              • mathias_sammer Re: ach, 15.12.05, 10:47
                Ryba zawsze bedzie brala, taki rozum ryby, hehehehe

M.S.
          • mathias_sammer Re: mathiasie 15.12.05, 10:46
            Hehehehe, ten wpis nawe misie podoba.

M.S.
        • mathias_sammer Re: kardiologu 15.12.05, 10:45
          Kowianeczko, co Ty masz tu przyklejone do pantofelka? Skarbie, wyczyc bucika,
          bo jeszcze ktos zauwazy, bucikow byloby szkoda, zeby nasiakly.

M.S.
      • kardiolog kowianeczko 15.12.05, 15:10
        Muzyczyko nasza, nie przejmuj sie jakas a-la. Jesli przeczytasz jej wpisy
        zrozumiesz co znaczy gorycz. Nalezy jej tylko wspolczuc.

kardiolog
        • ala-a Re: kowianeczko 15.12.05, 18:23
          kardiolog napisał:

> Muzyczyko nasza, nie przejmuj sie jakas a-la. Jesli przeczytasz jej wpisy
          > zrozumiesz co znaczy gorycz. Nalezy jej tylko wspolczuc.
          >
          > kardiolog
          >
          i to ze ala taka zgozkniala,powinno Cie postawic na nogi..
          czemu Ty podajesz jakies moje wpisy juz po raz drugi../kowianko/
          ktorych ja nie pamietam..!?!?
          Nie macie obsesji na moim pkcie..?
    • kardiolog Re: 14.12.05, 17:12
      Czesc kowianeczka.
      Koncze z forum wczesniej, jeszcze przed Matka Courage Mathiasa. Dzis dostalem
      ciekawa propozycje projektu do zrobienia w 2006. Mam nadzieje, ze sie uda, nie
      tylko temat fajny, ale miejsce, ktore bede odwiedzal ( w Polsce)nad wyraz
      sliczne (jesli sie uda). Buzka Politanczy i bez odbioru.
      kardiolog
      • mathias_sammer Re: 15.12.05, 10:51
        Ja zostaje. Na 2006 rok mam kilka planow forumowych. Z przyjemnoscia bede
        oddawal sie ogladaniu i komentowaniau zycia wirtualnego, ktore ponoc ma byc
        rzeczywistym, a forum ma byc prawdziwym domem. Mniam! Wasza obecnosc jest mi
        tutaj niepotrzebna- zapraszam na inne forum. Tu jest tyle wpisow, ze zawsze
        sobie cos fajnego znajde na porawe humoru:)))) Mniam.

M.S.
        • kardiolog Re: 15.12.05, 15:04
          widze M.S., ze postanowiles zlamac zasade oi poszedles rozmawiac z innymi. No
          prosze, jaki wianuszek Cie otoczyl. Bardziej podboa mi sie zaprzeczanie:)

A co do obecnosci..sam juz nie wiem. Mialbym Cie samego zostawic?

Musze przemyslec:)

kardiolog
      • ala-a Re: 15.12.05, 18:33
        kardiolog napisał:

> Czesc kowianeczka.
        > Koncze z forum wczesniej, jeszcze przed Matka Courage Mathiasa. Dzis dostalem
        > ciekawa propozycje projektu do zrobienia w 2006. Mam nadzieje, ze sie uda, nie
        >
        > tylko temat fajny, ale miejsce, ktore bede odwiedzal ( w Polsce)nad wyraz
        > sliczne (jesli sie uda). Buzka Politanczy i bez odbioru.
        > kardiolog

jakis niemiec ogrod zmienia?
    • mathias_sammer Re: czesc chlopcy 15.12.05, 12:08
      Kowianeczko, chyba rzeczywiscie donosy poskutkowaly. Po prostu wytna mnie
      zawielonickowsc i spam. Co za kurestwo.
      • kardiolog Re: czesc chlopcy 15.12.05, 15:08
        Czy to wazne? Czy wazne jest , ze wytna czy zablokuja nicka? Jakie to ma
        znaczenie Mathiasie? Zastanawiam sie tak naprawde jakie znaczenie dla mnie
        mialy donosy do adm ad rem mojego pisania? Oczywiscie w pierwszym momencie
        zdziwilem sie, ze probuja mnie zablokowac, a administratorzy uznali mnie za
        wielonikowca i wilekiego spamera (wyobrazasz sobie). Jestem najwiekszym z
        wielkich, wiec moze to komplement a nie klamstwo? Jakie ma znaczenie cala ta
        sytuacja w wirtualnym uczestnictwie?
        Jesli pomyslisz dluzsza chwile to dojdziesz do podobnego wniosku: zadnego
        istotnego.

kardiolog
    • kardiolog Re: czesc chlopcy 15.12.05, 15:52
      Mathiasie, na pld Niemiec panuje grypa zoladkowa. Zarazilem sie w hotelu
      niedalego dworca. Czy Ciebie tez dopadla? Okropienstwo.

kardiolog
      • ala-a Re: czesc chlopcy 15.12.05, 18:24
        kardiolog napisał:

> Mathiasie, na pld Niemiec panuje grypa zoladkowa. Zarazilem sie w hotelu
        > niedalego dworca. Czy Ciebie tez dopadla? Okropienstwo.
        >
        > kardiolog

tak w tych tanich hotelach jest;)))
    • 2kace Re: czesc chlopcy 15.12.05, 18:27
      witaj
    • kotek_mru Re: czesc chlopcy 16.12.05, 01:13
      nie jestem chłopcem,czytam Was(Sie) i tak sie zastanawiam ...co to jest za
      konwersacja ktora prowadzicie,resocjalizacja Forum,tego czy innych??
      po Co??:)
      tak tylko pytam,jako jedza pospolita;DDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka