kowianeczka 13.12.05, 23:20 Bylam dzisiaj, widze, ze Zosia Samosia wycina. Swoja droga widzi mnie na Skype, lacze sie z Ameryka. Dziekuje za pozdrowienia, doceniam zainteresowanie. Co u Was? ja sprawdzilam poczte: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kowianeczka kardiologu 13.12.05, 23:23 Jak bylo w Tajlandii?. Mathias przeslal info, ze powiesiles zdjecia. POdobno bylo "smutno" napisal. Taki swiat, kardiologu. Piszesz, wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: kardiologu 13.12.05, 23:24 Kardiologu, czy te dzieci na zdjeciu sa zadowolone. A ta biala farnana buzi to brud, czy jakies mauzulmanskie metody unikanie slonca lub Allaha? Nie odpowiedaj, pytam tylko nie oczekujac. kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka mathiasie 13.12.05, 23:27 Do do Ciebie, ja musze oddzwonic. Buziaki, Pozdrow tez jabbura. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: mathiasie 14.12.05, 00:46 Mathiasie, wybacz, ale nie rozumiem Twoich problemow. Masz dosc kobiety, jej wady pokonuja zalety w calej istocie i rozmiarze, acz ku jej niezrozumieniu, nad czym z troska ubolewasz? Dlaczego wiec pozostajesz w smutku swym glebokim nie probujac zadowolic sie istota bardziej pozytywna i beztroska, azaliz mniej wyszukana? Czyzby fochy stroila? Ach dziwny ten swiat. Podwoj stawke zamiast tracic czas na wlasne narzekanie i wsluchiwanie sie w niedodyspozyje dam. Ustanowienie ceny a priori i jej wysokosci ureguluje wszystkie stosunki. Podobno ze mna mozesz w sukurs biznesowy stanac. Gonca slij zatem po rozmowie na kowianeczka@nospam.gazeta.pl (tylko w prosby nie wchodz, azeby kupowac zareczynowe podarki w zlocie i kamieniu szlifowanym. Rzecz nie w ciezarze sakiewki, lecz upodobaniach wlasnych ku damom skorych cnoty utracic bywam w rachunach nie na swoja sakiew nad wyraz hojna- diadem z 12 brylantami, zgodnie z rodzinna tradycja w staraniach. kowia Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka ach, 14.12.05, 00:54 i jeszcze jedno. Przed laty w glupocie o bezkresnym zawstydzeniu dopuscilismy sie niewstrzemiezliwosci w mysli, ktora swiadkowie podchwycili ku uciesze innych, ale i wlasnemu zadowoleniu i opetaniu. Muzyka, hafra, zapach jasminow, noc gwiazdzista, tak romantycznie, az dech zapiera. Zabaw wlasnych i wypuszczonych (tepy wabik, bierz ryba, bierz)nie przysposabia juz dzisiejszy swat, no chyba, ze wszystko jedno. W tv tez leci big BroTher, leci tez co-ko-lwiek kow. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: ach, 14.12.05, 01:11 Juz ide spac. wiesz o tym, ze popelnilam zwiazek malzenski w Las Vegas. Kocham mojego meza dobolu istnienia, to milosc i zakrecenie, ale ja MUSZE PISAC, ja lubie pisac niezaleznie od milosci do rodziny, ktora kocham, pisanie to moje zycie, wszedzie. Eva Braun nie zrozumie, bo jej swiat zamyka sie w czterech literach i szarpaninie zazdrosci. Wiem, ze lubisz nie tylko mnie, ale moja rodzine, MOJA rodzine i wiem, ze z checia posluchalbys opowiesci o tym, co jemy w Wigilie, by nie sluchac dluzej opowiesci o mnie i swoim nieudanym zyciu oraz cytuje "swoim wyzerowaniu" jakos tak. Mnie rybka, Twoje zero, plus minus, mowa o Wigilii, moja rodzine poproszono wczoraj zeby zdechla, czego oczekujesz? Zyczen? Dla c-Ciebie mowa trawa. Rasistom smierc- wybacz tak nosze na plakatach w kazdym demo. Klamstwem byloby szukac wyjatkow. politanczykowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: ach, 15.12.05, 10:47 Jestm za, zeby pisac o Siwtach, przygotowaniach do nich, prezentach. Super! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: ach, 15.12.05, 10:47 Ryba zawsze bedzie brala, taki rozum ryby, hehehehe M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: mathiasie 15.12.05, 10:46 Hehehehe, ten wpis nawe misie podoba. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kardiologu 15.12.05, 10:45 Kowianeczko, co Ty masz tu przyklejone do pantofelka? Skarbie, wyczyc bucika, bo jeszcze ktos zauwazy, bucikow byloby szkoda, zeby nasiakly. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog kowianeczko 15.12.05, 15:10 Muzyczyko nasza, nie przejmuj sie jakas a-la. Jesli przeczytasz jej wpisy zrozumiesz co znaczy gorycz. Nalezy jej tylko wspolczuc. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: kowianeczko 15.12.05, 18:23 kardiolog napisał: > Muzyczyko nasza, nie przejmuj sie jakas a-la. Jesli przeczytasz jej wpisy > zrozumiesz co znaczy gorycz. Nalezy jej tylko wspolczuc. > > kardiolog > i to ze ala taka zgozkniala,powinno Cie postawic na nogi.. czemu Ty podajesz jakies moje wpisy juz po raz drugi../kowianko/ ktorych ja nie pamietam..!?!? Nie macie obsesji na moim pkcie..? Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: 14.12.05, 17:12 Czesc kowianeczka. Koncze z forum wczesniej, jeszcze przed Matka Courage Mathiasa. Dzis dostalem ciekawa propozycje projektu do zrobienia w 2006. Mam nadzieje, ze sie uda, nie tylko temat fajny, ale miejsce, ktore bede odwiedzal ( w Polsce)nad wyraz sliczne (jesli sie uda). Buzka Politanczy i bez odbioru. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: 15.12.05, 10:51 Ja zostaje. Na 2006 rok mam kilka planow forumowych. Z przyjemnoscia bede oddawal sie ogladaniu i komentowaniau zycia wirtualnego, ktore ponoc ma byc rzeczywistym, a forum ma byc prawdziwym domem. Mniam! Wasza obecnosc jest mi tutaj niepotrzebna- zapraszam na inne forum. Tu jest tyle wpisow, ze zawsze sobie cos fajnego znajde na porawe humoru:)))) Mniam. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: 15.12.05, 15:04 widze M.S., ze postanowiles zlamac zasade oi poszedles rozmawiac z innymi. No prosze, jaki wianuszek Cie otoczyl. Bardziej podboa mi sie zaprzeczanie:) A co do obecnosci..sam juz nie wiem. Mialbym Cie samego zostawic? Musze przemyslec:) kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: 15.12.05, 18:33 kardiolog napisał: > Czesc kowianeczka. > Koncze z forum wczesniej, jeszcze przed Matka Courage Mathiasa. Dzis dostalem > ciekawa propozycje projektu do zrobienia w 2006. Mam nadzieje, ze sie uda, nie > > tylko temat fajny, ale miejsce, ktore bede odwiedzal ( w Polsce)nad wyraz > sliczne (jesli sie uda). Buzka Politanczy i bez odbioru. > kardiolog jakis niemiec ogrod zmienia? Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: czesc chlopcy 15.12.05, 12:08 Kowianeczko, chyba rzeczywiscie donosy poskutkowaly. Po prostu wytna mnie zawielonickowsc i spam. Co za kurestwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: czesc chlopcy 15.12.05, 15:08 Czy to wazne? Czy wazne jest , ze wytna czy zablokuja nicka? Jakie to ma znaczenie Mathiasie? Zastanawiam sie tak naprawde jakie znaczenie dla mnie mialy donosy do adm ad rem mojego pisania? Oczywiscie w pierwszym momencie zdziwilem sie, ze probuja mnie zablokowac, a administratorzy uznali mnie za wielonikowca i wilekiego spamera (wyobrazasz sobie). Jestem najwiekszym z wielkich, wiec moze to komplement a nie klamstwo? Jakie ma znaczenie cala ta sytuacja w wirtualnym uczestnictwie? Jesli pomyslisz dluzsza chwile to dojdziesz do podobnego wniosku: zadnego istotnego. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: czesc chlopcy 15.12.05, 15:52 Mathiasie, na pld Niemiec panuje grypa zoladkowa. Zarazilem sie w hotelu niedalego dworca. Czy Ciebie tez dopadla? Okropienstwo. kardiolog Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a Re: czesc chlopcy 15.12.05, 18:24 kardiolog napisał: > Mathiasie, na pld Niemiec panuje grypa zoladkowa. Zarazilem sie w hotelu > niedalego dworca. Czy Ciebie tez dopadla? Okropienstwo. > > kardiolog tak w tych tanich hotelach jest;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: czesc chlopcy 16.12.05, 01:13 nie jestem chłopcem,czytam Was(Sie) i tak sie zastanawiam ...co to jest za konwersacja ktora prowadzicie,resocjalizacja Forum,tego czy innych?? po Co??:) tak tylko pytam,jako jedza pospolita;DDD Odpowiedz Link Zgłoś