xeptrek Re: weekend czeka za drzwiami 15.11.02, 10:37 od rana drzwi mam szerokooooooootwarteeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a jesli ktos nie ma drzwi 15.11.02, 10:48 to na niego nie czeka? zycie nie jest sprawiedliwe... :) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: a jesli ktos nie ma drzwi 15.11.02, 10:51 nie czeka - wchodzi bez pytania Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: a jesli ktos nie ma drzwi 15.11.02, 11:03 nie bądziesz miała łikendu kapitan to kapitan nawet jak wolne niech czuwa Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a jesli ktos nie ma drzwi 15.11.02, 11:14 moge zmienic sie w artyste ludowego na chwile i: wystrugac lykend z kawalka brzozy lub wyciac z papieru (a la lowicz) lub wydziergac (na szydelku) lub wyszyc (niczym kardynal r.) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: a jesli ktos nie ma drzwi 15.11.02, 11:22 możesz też wypalić w piecu (niczym kwik) :-)) modrzew, .y. P.S. Jestem za niewpuszczaniem. Przylezie taki, rozleniwi, bydła narobi... Poza tym ostatnio kontestuję rzeczywistość i w ogóle... coś tam coś tam... eee... ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a jesli ktos nie ma drzwi 15.11.02, 11:37 nie da sie :) gdyby sie dalo, wypalalabym seryjnie i nie byloby mnie tutaj a zreszta, przeciez i tak mnie tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ oglaszam akcję 15.11.02, 11:46 uświadomienia weekedu jak sie powinien zachowywać i dopiero po uświadomieniu wpuścić nie ma tak, że jakiś niewychowany przyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: oglaszam akcję 15.11.02, 13:30 niewychowany, nieuczesany, chamstwo i drobnomieszczanstwo i wszystkie plagi egipskie Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ przylizac mu fryzurkę 15.11.02, 13:41 a potem wręczyć podręcznik sawułarwiwru :-) p.s. kwiku, w wiesz, że dobrze, że konstruktor nie wypalił? bo ja też zmieniam lokal:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: przylizac mu fryzurkę 15.11.02, 13:45 moze jedziemy na tym samym wozku i w tym samym kierunku? ps. zblizam sie do centrum, wola itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: przylizac mu fryzurkę 15.11.02, 13:52 chyba, niestety, nie...:-(( ja ruszam na dobre w kierunku zulugulandu... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: przylizac mu fryzurkę 15.11.02, 14:11 w kierunku czy do?????????????? juz nic nie rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: przylizac mu fryzurkę 15.11.02, 14:14 powoli ruszam w kierunku czyli do stycznia dojdę juz do :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: przylizac mu fryzurkę 15.11.02, 14:31 ahaaaaaaaaa. teraz rozumiem:) kalosze juz przygotowalas na droge? kozuch?uszatke? podroz w grudniu ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: przylizac mu fryzurkę 15.11.02, 15:11 podroż w grudniu albo w styczniu, a potem czapka uszanka aż do wiosny...:-)) albo aż do 17 mgnień wiosny nawet:-))) Odpowiedz Link Zgłoś