zlosnica__ns 22.10.02, 21:19 ja się tak nie bawię!! jakiś łoś mi właśnie powiedział, że na FT tylko przez chamstwo rozmówców się ma!! wrrrrr od kiedy to tak?? skleroza czy zmiana obozów(?)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: MÓJ MANIFEST IP: *.arcor-ip.net 22.10.02, 21:21 Nie wiem czy się domyślasz,ale łoś to łoś,niech mu będzie.Natomiast samica łosia nazywa się klępa i bez rogów tak jakoś głupio wygląda.To tak zupełnie bez związku powiedziane,naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: MÓJ MANIFEST 22.10.02, 21:25 no.....trochę ale co tam:) przynajmniej się odezwałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: MÓJ MANIFEST 22.10.02, 22:18 a dowcip o łosiu znasz, zlosniczko?? :-)))))))) jak łoś był mały to wszedł na granat i mu urwało dobra rodowe... w wieku dorosłym spotyka krowę, a ta się z nim wita: - jestem KROWA Z WIELKIM CYCEM!! - i na dowod potrzasa ;-)))) łoś pomilczał, ale nie chciał wyjść na mruka, więc: - a ja jestem łoś, PO PROSTU łoś.... ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wetka Re: MÓJ MANIFEST IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.02, 22:33 zlosnica__ns napisała: > ja się tak nie bawię!! > > jakiś łoś mi właśnie powiedział, że na FT tylko przez chamstwo rozmówców się > ma!! > wrrrrr od kiedy to tak?? > skleroza czy zmiana obozów(?)? NIE ZGADZAM SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jestem tu od niedawna, ale mowie ze Łosie RACJI NIE MAJA!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: MÓJ MANIFEST IP: *.chello.pl 22.10.02, 22:37 Ulalka, Ty nie przeginaj z chamskimi dowcipami :)))) u mnie w pracy jest pani, ktora ma na nazwisko Los i jest bardzo fajna, symaptyczna i kolezenska :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: MÓJ MANIFEST IP: *.arcor-ip.net 22.10.02, 22:44 Jak podaje takie nazwisko,to pewnie nieprawda.Jak kobieta może nazywać się Łoś kiedy łosiem nie jest tylko samicą łosia znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: MÓJ MANIFEST 22.10.02, 23:03 Gość portalu: leziox napisał(a): > Jak podaje takie nazwisko,to pewnie nieprawda.Jak kobieta może nazywać się Łoś > kiedy łosiem nie jest tylko samicą łosia znaczy? he he he.. nio ja to nie klamie moim nazwiskiem, tez odzwierzecym, ale siem nie przyznam ;-))))))))) kolorowych snoow, Leziu :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: MÓJ MANIFEST 22.10.02, 23:01 Gość portalu: martucha napisał(a): > Ulalka, Ty nie przeginaj z chamskimi dowcipami :)))) u mnie w pracy jest pani, > ktora ma na nazwisko Los i jest bardzo > fajna, symaptyczna i kolezenska :)))) tez uwazasz, ze przeginam z dowcipami?? ;-))))) Kasiulka mi tak powiedziala ;- ))) to co powiesz na ten?? stoi chlop na rynku i wola: "sok z banana, sok z banana".. po dniu pracy, kiedy wszystko sprzedal, klepnal konia po zadzie, pociagnal za lejce i mowi : "choc banan, jedziemy" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele martucha... 23.10.02, 18:12 a może ona to ten łoś z dowcipu... ten z urwanymi jajami... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: martucha... IP: *.chello.pl 23.10.02, 18:14 hehe, nie wiem, zapytac? :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: martucha... 23.10.02, 18:59 a jasne... zapytaj... jak się zarumieni... to on... a jak zacznie wyzywać... to będzie znak... że wkurwiłaś niewinną kobietę... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Ulala IP: *.chello.pl 23.10.02, 18:00 czy mam Ci przypomniec dowcip o wiewiorkach, jak juz przy faunie jestesmy? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Ulala IP: *.chello.pl 23.10.02, 18:10 ale uprzedzam, brutalne troche: dwoch przemytnikow zwierzat chronionych szmugluje wiewiorki przez granice. nie wiedzieli jak sobie z tym poradzic, wiec wsadzili je sobie (po jednej) w majtki. Za granica jeden z facetow wyjmuje wiewiore i trzymajac za ogon fru nia o sciane i chodnik, zabijajac zwierze. Drugi mowi - cos ty zrobil, idioto, tyle forsy stracilismy. na to kumpel: jak sobie zrobila z fiuta galaz to jeszcze bylo ok, jak sobie zrobila z jaj orzechy, to tez jakos przezylem, jak zrobila sobie z dupy dziuple to juz nie bylo tak wesolo, ale pomyslalem, ze przetrzymam, ale jak zaczela zaciagac orzechy do dziupli........ to juz nie zdierzylem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Ulala IP: *.chello.pl 23.10.02, 20:59 to jedyny dowcip jaki pamietam, nie mam glowy do zapamietywania kawalow :)))) ale pamietam, ze smialam sie z tegoz do rozpuku przykuwajac uwage przechodniow na ulicy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ulala 23.10.02, 21:56 nio... to dobre bylo ;-)))) jedna z naszych kolezanek przezornie sie odsunela i przygladala sie badawczo ;-)))))))) to Ty tupalas ze smiechu, czy ja, Martucho?? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś