Dodaj do ulubionych

Mam znów kaca:(

07.01.06, 21:38
Wczoraj zostałem zawezwany, a raczej porwany przez kuzynkę i jej męża i zawieziony do wsi Czechowizna w celu konfiguracji kompa. Miałem tam zrobić co nie co i mieli mnie odwieźć do domu. Ale już na miejscu oznajmiono mi, że nic z tego. Po wszystkim, jak komp już chodził zjadłem kolację wraz z rodziną u której byłem, a ojciec tegoż męża mej kuzynki postawił flaszkie na stół. Po konsumpcji wsiedliśmy do auta i pojechaliśmy do Goniądza i tam znów piłem z tymże mężem mej kuzynki:) Wróciłem do domu około 17 dziś.

Tak więc znów kurwa mam kaca i łeb napierdala:((((
Obserwuj wątek
    • morfeusz_1 Re: Mam znów kaca:( 07.01.06, 21:47
      No tak a my ciebie od dwóch dni po wszystkich wioskach szukamy.
      Maku wiedząc że masz słabą głowę nawet miejscowego jasnowidza z różdżką ściągnął
      Ten jednak za kołnierz wczoraj w kk nie wylewał tylko w gardło swoje zdrowie
      nasze i po 63 piwach wypitych na mniejscu oznajmił że wybrałeś się na rowerku do
      warszawki na stadion dziesięciolecia coby kurtkie puchową kupiś od
      nigeryjczyków.
      Tyle nam powiedział i skonał pod stołem.
      Byłem w okolicach i Ciebie nie było.
      Dopiero teraz kamień spadł mi z serca i spadł na nogę stąd ten grymas gęby
      mojej jak zauważyłeś już pewnie byłeś Hej...!
      Szczęściem w nieszczęściu można nazwać twoje cudowne ocalenie,ale teraz Makbrajd
      zginął mnie był ;))
      Nie mam do Was ani zdrowia,ani siły Cepery Sakramenckie...:(
      • makbrajd Re: Mam znów kaca:( 08.01.06, 19:21
        już żem wrócił Morfi
        widział ja nawet twój pałac

dlaczego policmajstry u ciebie mają na mundurze czerwone serduszka ponaklejane?
        to jakiś nowy trend w umundurowaniu?
        • morfeusz_1 Re: Mam znów kaca:( 08.01.06, 19:43

No to dobrze żeś jest już,martwiłem się z koczisssem że zniknąłeś tak nagle.
          A trend w umundurowaniu to wicie jak to mawiał nieodżałowanej pamięci towarzysz
          Dycymber to trynd jednodniowy.
          • makbrajd Re: Mam znów kaca:( 08.01.06, 20:47
            ale kaca nie mam:)
            jeno smutek, ze tak krótko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka