romana_polka 10.01.06, 13:35 Ależ go nam wczoraj nachalnie wciskali,nie dośc że anioł,że do starszych ma serce jak mało który dochtor,to jeszcze leki (i to te najdroższe)na cały miesiąc wykupił. Pani Ilono,basta,bo mi Pani obrzydzi mojego ulubieńca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Santana w promocji 11.01.06, 13:47 moze to przygotowania? jesli gazela ma zejsc z tego łez padołu i santana mialby go zastapic to sobie musi punktow nalapac no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Santana w promocji 12.01.06, 08:22 Ale Kotowicz tez punktuje: pojechał szukać swojej tożsamości w górskiej lub nadmorskiej pustelni i wróci odmieniony, normalnie nowy człowiek, który juz nie będzie z patriarchalnym wyrazem twarzy ruchał wszystkiego co nie ucieka, a w przerwach przepraszał z dziumdziowatym wyrazem twarzy "co ja biedny poradzę, że jestem mężczyzną". Teraz kotowicz będzie brał odpowiedzialność za swoje czyny, zacznie szukać prawdziwej miłości i będzie gotowy ofiarować coś od siebie a nie tylko żądać. A potem położy interes z przychodnią i tym ostatecznie zdobędzie serce Maryji. Odpowiedz Link Zgłoś