pep-per 27.01.06, 13:50 Czy istnieje coś takiego? Albo zespuła się jakość kupowanych przeze mnie herbat, albo jakość wody w lubelskich wodociągach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Dobra czarna herbata. 27.01.06, 15:20 U mnie woda ostatnio bardzo mocno chlorowana, aż smierdzi. :( Najlepsza woda jest u mojej cioci, na wsi. Herbaty tam jeszcze nie woziłam, ale kawa rozpuszczalna - marzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Dobra czarna herbata. 27.01.06, 19:25 ja zaczęłam ostatnio gotować butelkowaną wodę i jest lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Dobra czarna herbata. 27.01.06, 20:12 Bez wątpienia jest lepiej, ale o ile drożej. :( Przy moim "pijaństwie" - w ciągu dnia potrafię wypić i 10 kubków (0,4 litra) herbaty, do tego butelka wody niegazowanej. Wychodzi koło 4 czy 5 litrów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties Re: Dobra czarna herbata. 28.01.06, 22:44 Gatta13 - musisz być świetnie przefiltrowana ;)) ja mam problem z dostarczaniem płynów innych niż herbatka, co raczej nie jest dobre dla moich nerek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Dobra czarna herbata. 29.01.06, 12:48 Ja właśnie ze względu na nerki, ale teraz to już się chyba przyzwyczaiłam. :) Odpowiedz Link Zgłoś