mnietka.kokietka 01.02.06, 17:43 program z ludźmi z Chorzowa... ale szybko nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: u Ewy D. 01.02.06, 19:07 mmmmmmmmmm, nie którzy z tych ludzi nie są przygotowani na takie występy.... widać to było. rany są jeszcze za świeże na takie dyskusje chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: u Ewy D. 01.02.06, 19:11 zdecydowanie za świeże. Zbytnie granie na emocjach. Ale straśśśnie chwycił mię za serce gościu z gołąbkiem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: u Ewy D. 02.02.06, 09:30 co ? juz forse na tragedii robią ?? paw !!! jak wczoraj TVN pokazal ten filmik nakrecony prze jedną z ofiar pod zwałami blachy to juz wiedziałą ze mamy w końcu śmierć na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: u Ewy D. 02.02.06, 10:42 ja27-09 napisała: > zdecydowanie za świeże. Zbytnie granie na emocjach. > Ale straśśśnie chwycił mię za serce gościu z gołąbkiem :-( świeże nie świeże....grunt, że się DOBRZE SPRZEDAJE!!!!!!!!!!!!!!!! TFFFFU! i za to nie cierpię masssssssssssssssmediów. choć jest to uczucie AMBIWALENTNE :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: u Ewy D. 02.02.06, 10:45 omijam wszelkie programy o tym wydarzeniu-show z tego robia Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: u Ewy D. 02.02.06, 10:52 ale prawdą jest też, ze nie daje sie wszystkiego ominąć... wczoraj w UWADZE były telefony-autentyki ludzi przywalonych dachem.. NO DŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻZIZAS, przecież!!!!... jak daleko można się posunąć by być atrakcyjnym medialnie? zastanawia mnie- skąd oni wzięli te rozmowy? i kto na to pozwolił? O zwykłej przyzwoitości nie wspomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: u Ewy D. 02.02.06, 10:54 poważnie teraz mówie-przestałam oglądAĆ POLSKĄ tv Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: u Ewy D. 02.02.06, 11:12 taaaaaaaaaa tez kiedyś oglądałem ARABIKI ,żeby się nie denerwowac... ale zaczęło mi przeszkadzać , że tam SAME CHŁOPY Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: u Ewy D. 02.02.06, 11:17 a ja najczęściej PLANETE, przynajmniej nie ma się czym zdenerwować... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: u Ewy D. 02.02.06, 11:19 a co jest na Planetre? bo tylko mi miga logo, ale jakos jeszcze nie złapałam-to kanał tematyczny chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: u Ewy D. 02.02.06, 11:20 jakto? NIE BOISZ SIĘ O NASZĄ PLANETĘ????????? ja - nieustająco z moich staaaaarych , ulubionych MAŁODENERWUJACYCH stacji pamietam tvn norge i ARTE...ach... wspomnień czar... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: u Ewy D. 02.02.06, 11:27 to sobie obejrzyj stare filmy Bollywoodzkie na PTP-znaczy sie na ruskim kanale cudo!:) "nu dawaj!"-do rikszarza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: u Ewy D. 02.02.06, 21:12 Ja wolę National Geografic, bo tam często o seksie mówią. W dodatku POKAZUJĄ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: u Ewy D. 02.02.06, 21:21 ja lubię Kino Polska bo są kroniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: u Ewy D. 02.02.06, 21:09 > > choć jest to uczucie AMBIWALENTNE :-/ ... bardzo trudne słowo... A wracając do tematu: jak to w życiu popyt rodzi podaż. Czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: u Ewy D. 02.02.06, 18:08 no nie no. tutaj zapraszaja ludzi swieżo po tragedii i nagle REKLAMA I CO??? FANFARY! tak, ze telefakera wygrali. no wiecie co. niesmak.... Odpowiedz Link Zgłoś