hedonista.oswiecony 06.02.06, 20:33 tego się obawiałem, że mam za mało czasu na własne formum... ale byłbym skłonny podzielić się królestwem... może jakieś kandydatury? ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: forum umiera...? 06.02.06, 22:30 moze zapros pare osob z innych forow, przeciez piszesz gdzies poza Hedonia? no i nie szkodzi oglosic na jakims forum publicznym, zawsze sie znajda nowi chetni Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: forum umiera...? 06.02.06, 22:49 to nie wystarczy, robiłem to, trzeba jeszcze zwiększyć masę krytyczną, jest za mało stałych bywalców, a ja nie mam naprawdę czasu się tym zająć... za dużo w pracy i życiu prywatnym się u mnie dzieje. Wiem jak i co, ale nie mam kiedy, naprawdę, trzeba regularnie kilka razy w tygodniu po parę godzin... się nie wyrabiam ukłony HO Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: forum umiera...? 06.02.06, 23:35 Zajęłabym sie ale obawiam się,że u mnie z czasem może być podobnie.Dysponuje wolna chwilą jedynie wieczorami a i to nie zawsze. Ed..może to tylko chwilowe zakrętasy u Ciebie ? Odczekamy jakiś czas i będzie jak kiedyś :)Nie ma co panikować :) A tak w ogóle co się dzieje ? Może @ ? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: forum umiera...? 07.02.06, 08:42 spokojnie, nic się nie dzieje... wolę się podzielić niż trzymać wszystko sam i nie utrzymać ;) wszystko jest ok ukłony oświecone :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony duch optymizmu mile widziany :) 08.02.06, 11:26 witaj Neitio :) Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Take it easy!!! 10.02.06, 10:08 jak nie mam nic wesołego, pogodnego, czy miłego do napisania to tylko czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Take it easy!!! 10.02.06, 10:22 truten.zenobi napisał: > jak nie mam nic wesołego, pogodnego, czy miłego do napisania to tylko czytam! ostatnio wszyscu tu tak mamy...chyba Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Take it easy!!! 10.02.06, 10:28 "Z dobrym przyjacielem możesz nawet wspólnie pomilczeć" no moze nie koniecznie dkładnie tak to sżło ale cos w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Take it easy!!! 10.02.06, 10:36 truten.zenobi napisał: > "Z dobrym przyjacielem możesz nawet wspólnie pomilczeć" > no moze nie koniecznie dkładnie tak to sżło ale cos w tym jest! To prawda..z dobrym przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
candycandy Re: ale 10.02.06, 16:52 milczenie na forum to taka troche wirtualna smierc.... truten.zenobi napisał: > "Z dobrym przyjacielem możesz nawet wspólnie pomilczeć" > no moze nie koniecznie dkładnie tak to sżło ale cos w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś