r.kruger 07.02.06, 16:21 i wszystko mnie wku*wia, drażni i denerwuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 07.02.06, 16:23 A ja głeboko przemyśliwam czy nie zamknąć forum. Ruch tu jak w Rzymie :(( Poza tym prosie mnie wkurwiło, ale jutro Wam opowiem. Albo i nie. Ale jest kutasem, to stwierdzono ponad wszelką wątpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 07.02.06, 18:16 nie zrobisz tego!!! zabraniam Ci, poryczę się za chwile, kurwa...juz nie mam siły:) Odpowiedz Link Zgłoś
takasobie_ja Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 07.02.06, 16:46 znam to uczucie .... z tym, ze ja prawdopodobnie zaczymam też podłapywać doła Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 07.02.06, 21:35 taki dzień..ja też dzisiaj byłam podminowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 07.02.06, 22:10 wieczór łeb mnie napie*dala chcę zamordować...swoją rodzinę a ona chce zamknąć forum :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( już nic nie znaczę Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 07.02.06, 22:25 nie zamknie forum..:)))) a Ty przestań pieprzyć głupoty....masz chwilowy kryzys, Kruger..guma miękka i nie pęka, a Ty pękasz?? Ty masz przynajmniej te życie poukładane, a u mnie totalny burdel.. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 07.02.06, 22:33 a w tv jebany prosiaczek spiewa "bim bam bom" to jest burdel Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 08.02.06, 12:27 jeanne, ty tez masz zycie poukladane, tylko w inny sposob. a tak a'propos walentynek, choc nie w tym watku, to mi sie wydaje, ze single mysla, ze parki to tak turkaja na walentynki, romantyczne kolacje, prezenciki, a pary olewaja to swieto lub mysla, ze lepiej byloby byc singlem i nie musiec myslec o tych pierdoletach:):) heheh.... mam takie nieodparte wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: łeb mnie napie*dala kolejny dzień 08.02.06, 20:25 oj wcale tak nie myślę..wiem, ze tak nie jest, a przynajmniej u części par, bo niektóre świętują:)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 kruger, jak tam globus? 08.02.06, 12:28 przechodzi troche? wiem co to jest napierdalanie czaszki... czasami mnie dopada... brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: kruger, jak tam globus? 08.02.06, 14:23 dzisiaj moja kolej...normalnie od rana czuje się jak wyżeta szmata....:) żadne proszki nie pomagają...help!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: kruger, jak tam globus? 08.02.06, 17:13 zróbmy jakiś help bo ja mam myśli samobójcze ps: co zrobiło moje dziecko w czasie NOCNEJ KĄPIELI? pomalował się lakierem do paznokci...... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: kruger, jak tam globus? 08.02.06, 19:48 czemu NOCNEJ KĄPIELI??? :))) widzisz jakie masz zdolne dziecko...też bym chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: kruger, jak tam globus? 08.02.06, 17:52 jeanne, jak chcesz poprawic sobie nastroj, to wejdz do kubla z brudna woda. bedziesz wtedy tylko szmata, juz nie wyzeta:):) namoczona:):) kochane dziewuchi, trzymajta sie: kublow, szmat, mopow, stolow, krzesel, komputerow i innych tam patelni oraz walkow i stolnicy!:) do wiosny juz niedaleczko i bedzie weselej. pozdr. dla was. mielismy w ciagu dnia slonce i ok 16 stopni:):) bez wiatruuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: kruger, jak tam globus? 08.02.06, 19:47 moja znękana dusza woła:"do laaataaaa!!!! do laaaataaaaa!!!!" no już troche lepiej się czuję...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś