sandra_ma Re: Co sądzicie o tipsach? 19.01.07, 22:46 Za szybko wcisnęłam enter:/ Chciałam się zapytać czy tipsy są modne, czy wam się podobają i czy zdrowo je nakłądać? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_1503 Re: Co sądzicie o tipsach? 20.01.07, 02:12 Tipsy wyglądają przecież niezbyt naturalnie. Widać, że to nie sam paznokieć. Lepiej zadbać o własne pazuki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: Co sądzicie o tipsach? 20.01.07, 02:18 Zgadzam się:) Wolę moje pzaurki nawet takie jakie są a nie szpony:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Co sądzicie o tipsach? 20.01.07, 15:03 mnie się tez nie podobają, rzadko można znaleźć tak dobrze zrobione, by nie wzbudzały podejrzeń;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pupciulka Re: Co sądzicie o tipsach? 20.01.07, 17:15 miałam tipsy, byłam z nich generalnie zadowlona, bo chciałam naturalny efekt- niedługie z 'francuzem' i wszystko super... dopuki i ch nie zdjęłam... jednym słowem-KOSZMAR! Walcze teraz z moimi rozdwa.. ee roztrajającymi się wręcz paznokciami!! Zrobiły się strasznie kruche i łamliwe! Coś okropnego! Kosmetyczka poleciła mi brac biotynę i smarowac je oliwą z oliwek z cytryną, tak robię i teraz czekam aż wrócą do naturalnego stanu.. I obiecałam sobie- NIGDY WIĘCEJ TIPSÓW! Tobie radzę to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Co sądzicie o tipsach? 20.01.07, 17:41 Polecam oprócz oliwki odżywkę sally hansen Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Co sądzicie o tipsach? 21.01.07, 15:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=51667019 Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_01 Re: Co sądzicie o tipsach? 30.01.07, 09:04 Miałam tipsy..na początku wyglądały naprawdę super, naturalnie etc. Ale po miesiącu,po ich ściągnięciu( nie chciałam ich już przedlużać- taki maly wybryk;)) moje paznokcie były straszne, w dotyku przypominałty papier ścierny..teraz minęło w sumie pół roku jak ich nie mam i paznokcie są znowu takie jak kiedyś..nigdy więcej.. Myślałam zeby zrobic na studniówkę, jednak szyko od tego zamiaru odeszlam..będe miała swoje pazurki;) Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: Co sądzicie o tipsach? 30.01.07, 16:35 ja tipsow nigdy nie mialam i miec nie bede, zwlaszcza po tym co kiedys uslyszalam-stalam w kolejce po wpisy do jakiegos profesora, przede mna staly dziewczyny i rozmawialy wlasnie o paznokciach itd. i jedna mowi: no zobacz, zdjelam tipsy, nie mam juz paznokci, samo miesko... brr. okropnosc Odpowiedz Link Zgłoś
rozzumek Re: Co sądzicie o tipsach? 31.01.07, 12:50 Ale ktoś jej widocznie źle założył. Takie rzeczy to koszmar dla paznokci ale mięsko?? Brr Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Co sądzicie o tipsach? 31.01.07, 14:38 Matko! Jak to mięsko?://///////////// Odpowiedz Link Zgłoś
joginka83 Re: Co sądzicie o tipsach? 31.01.07, 16:02 nie patrzylam-wolalam nie, ale chodzilo o to ze juz nie ma paznokci swoich zupelnie. zeszly jej czy cos bo tak dlugo nosila tipsy.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.l.a.m.i Re: Co sądzicie o tipsach? 01.02.07, 18:00 Buuuuu co za koszmar. Uwielbiam swoje paznokcie i nigdy im krzywdy nie zrobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_ma Re: Co sądzicie o tipsach? 01.02.07, 19:59 Ale jak patrzę na te zdjęcia.... users.hol.gr/~engel/Photos/Nail%20Art/Nails%20(1).jpg users.hol.gr/~engel/Photos/Nail%20Art/Nails%20(18).jpg users.hol.gr/~engel/Photos/Nail%20Art/Nails%20(19).jpg users.hol.gr/~engel/Photos/Nail%20Art/Nails%20(21).jpg No same powiedżcie... Odpowiedz Link Zgłoś
mariko23 Re: Co sądzicie o tipsach? 01.02.07, 21:37 zdjecia sa fajne, ale mimo wszystko ja bym sobie ich nie zakladala, za duze ryzyko zniszczenia wlasnych paznokci, troche je ponosisz, znudza ci sie a pozniej wiele czasu uplynie, zanim doprowadzisz swoje wlasne do porzadku ... kiedys tez bardzo chcialam miec tipsy, ale poszlam do kosmetyczki i ona szczerze mi powiedziala, ze lepiej zadbac o wlasne paznokcie, niz nakladac sztuczne ps. aby uzyskac taki efekt jak na zdjeciach, poprosilam moja kosmetyczke, aby pomalowala moje paznokcie, wierz mi - w zyciu bym nie powiedziala, ze po samym pomalowaniu czy tez zdobieniu moich wlasnych, efekt bedzie taki fajny, nie mowiac juz o tym, ze jest to o wiele tansza sprawa :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziaber1 Re: Co sądzicie o tipsach? 02.02.07, 18:50 nie no to co naturalne jest napiekniejsze zwlaszcza wlosy i paznokcie a najlepiej prosto z wody rewelacja trzeba troche wysilku zeby cos bylo ladne Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Co sądzicie o tipsach? 05.02.07, 00:04 dziewczyny maja rację, naturalne są najfajniejsze;) choć przyznam, paznokietki na zdjęciach miodzio;) Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_ma Re: Co sądzicie o tipsach? 08.02.07, 14:28 Ile osób tyle zdań? Ale jednak przeważają za nie więc i ja się nie skuszę:-) Odpowiedz Link Zgłoś