oneka 20.02.06, 14:25 czy ktoś ma silę to skomentować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oneka Re: Śląsk jest z Panem 20.02.06, 14:55 ciesz się, znaczy się jeszcze nie widziałaś :) ich troje, a w zasadzie już pięcioro(nie licząc dziecka) nagrało piosenkę+teledysk apropos katastrofy budowlanej w Chorzowie. Siedzę sobie przed kompem, tuner tv pracuje no i już kilka razy dziś słyszałam tę piosenkę. oczywiście wzruszająca na maksa, trzęsące się brody i ręce. na sam koniec lider rzęzi: modlimy się za was, czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Śląsk jest z Panem 20.02.06, 15:02 boszsz widzialam to wszystko mi odpadlo, rece, nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: Śląsk jest z Panem 20.02.06, 15:16 no dobra zacznijmy od czegoś łatwiejszego: mnie zaintrygowało uzębienie lidera. gdzie on ma górne jedynki? i czemu ten środkowy ząb taki hmmm brązowawy? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Śląsk jest z Panem? 20.02.06, 15:19 szkoda, że Pan nie jest ze Ślaskiem... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
oneka Re: Śląsk jest z Panem? 20.02.06, 15:22 hmmm ja tak w kwestii eschatologicznej jeszcze: jakoś mi się nie wydaje, że tekst tego refrenu to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Śląsk jest z Panem 20.02.06, 15:27 on ma zęby jak nie przymierzając Jaro:) Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Śląsk jest z Panem 20.02.06, 16:33 Gdzie to cudo dają? Bo muszę koniecznie to zobaczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: Śląsk jest z Panem 20.02.06, 16:40 No to lecę włączyć tv:) Odpowiedz Link Zgłoś