mameluch 24.02.06, 12:54 coś pięknego jak to pociągnęła w końcówce! wielkie gratulacje!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja27-09 Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 12:55 Qrde, spóźniłam się. Ale tylko brąąązzz?? Niech będzie, dobre i to!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 12:57 Mamy medal? Cholera przegapiłam końcówkę. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:01 na podbiegach wyszła na prowadzenie, pociągnęła najlepsze, tak że na finiszu zostały tylko trzy. wchodząc na ostatnią prostą była jeszcze pierwsza, ale obie ją wyprzedziły. nie ma jednak co kręcić nosem, to co zrobiła było fantastyczne, szczególnie po tym co działo się wcześniej z nią na IO. to trzeba mieć pałera w sobie. no, to jest prawdziwa fajterka:D Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:06 Brawo Justyna Brawo trener, dał jej śniadanie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:12 HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:14 Proponuję głosić święto narodowe z okazji uzyskania JED(Y)NEGO MEDALU OLIMPIJSKIEGOOOOO!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna307 Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:17 Jestem za!!!!! .....i już czekam na oredzie w tej sprawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:29 myślę że wytłumaczenie jest jedno - spotkanie z Marcinkiewiczem na początku IO w końcu zadziałało, acz z opóźnionym zapłonem;) to tak jak szczepionka przeciw grypie - na 10km Justyna była osłabiona po tym spotkaniu, potem dochodziła do siebie, dopiero teraz uścisk dłoni prezesa objawił swe zbawienne skutki;) Odpowiedz Link Zgłoś
tullia.blair Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 14:52 Super! Co za charrrrakter! :-)) Brawa dla tej Pani! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 16:50 Dżastin!!! Pride of Poland:)) Brawo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch no wspaniale, pięknie, rzekłbym zajebiście;D 25.02.06, 10:55 przynajmniej mocno IO kończymy, wielkie gratulacje dla Pana Tomka:))) w poniedziałek chcę na pierwszej stronie GW minę Błońskiego!:P Odpowiedz Link Zgłoś