Dodaj do ulubionych

Kowalczyk brązowa!!!:)

24.02.06, 12:54
coś pięknego jak to pociągnęła w końcówce! wielkie gratulacje!:)
Obserwuj wątek
    • ja27-09 Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 12:55
      Qrde, spóźniłam się.
      Ale tylko brąąązzz??

Niech będzie, dobre i to!!!!
      :)))))
      • around_the_sun Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 12:57
        Mamy medal? Cholera przegapiłam końcówkę.
        Brawo!
        • mameluch Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:01
          na podbiegach wyszła na prowadzenie, pociągnęła najlepsze, tak że na finiszu
          zostały tylko trzy. wchodząc na ostatnią prostą była jeszcze pierwsza, ale obie
          ją wyprzedziły. nie ma jednak co kręcić nosem, to co zrobiła było fantastyczne,
          szczególnie po tym co działo się wcześniej z nią na IO. to trzeba mieć pałera w
          sobie. no, to jest prawdziwa fajterka:D
          • mozambique Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:06
            Brawo Justyna

Brawo trener, dał jej śniadanie !!!!!!!!!!!
            • nioma Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:12
              HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA
    • ja27-09 Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:14
      Proponuję głosić święto narodowe z okazji uzyskania JED(Y)NEGO MEDALU
      OLIMPIJSKIEGOOOOO!!!!!!!!
      • yoanna307 Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:17
        Jestem za!!!!!
        .....i już czekam na oredzie w tej sprawie:)
        • mameluch Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 13:29
          myślę że wytłumaczenie jest jedno - spotkanie z Marcinkiewiczem na początku IO w
          końcu zadziałało, acz z opóźnionym zapłonem;) to tak jak szczepionka przeciw
          grypie - na 10km Justyna była osłabiona po tym spotkaniu, potem dochodziła do
          siebie, dopiero teraz uścisk dłoni prezesa objawił swe zbawienne skutki;)
    • tullia.blair Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 14:52
      Super! Co za charrrrakter! :-)) Brawa dla tej Pani!
      • forumowicz_pospolity Re: Kowalczyk brązowa!!!:) 24.02.06, 16:50
        Dżastin!!!
        Pride of Poland:))
        Brawo!!!!
    • mameluch no wspaniale, pięknie, rzekłbym zajebiście;D 25.02.06, 10:55
      przynajmniej mocno IO kończymy, wielkie gratulacje dla Pana Tomka:))) w
      poniedziałek chcę na pierwszej stronie GW minę Błońskiego!:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka