mathias_sammer 01.03.06, 15:57 20 cm sniegu juz napadalo. Kiedy zima sie skonczy?! Kiedy przyjdzie wiosna? www.hallo-kinder.gk-kunte.de/liedfruehl.html M.S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: kurcze! 01.03.06, 16:00 :)))))))))))))))))))))))))))))))) www.hallo-kinder.gk-kunte.de/wirsingen.html Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 01.03.06, 16:01 hihihihi www.hallo-kinder.gk-kunte.de/spielplatz.html Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kurcze! 01.03.06, 16:10 wiosna się zbliża, ale utknęła w śnieżycy;)))) pozdrawiam słonecznie Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 01.03.06, 16:22 Czesc menia, dawno Cie nie widzialem. Niebawem musze wynurzyc swoj kuper, a tam takie zimno, fuj:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
ala-a mowilam !!zakladaj kalesonki!!!! 01.03.06, 17:04 mathias_sammer napisał: > Czesc menia, dawno Cie nie widzialem. Niebawem musze wynurzyc swoj kuper, a tam > > takie zimno, fuj:) > > M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kurcze! 02.03.06, 10:32 rzadziej tu pisuję, bo brak bodźców;) a czasem szkoda energii, wysiłku na tworzenie tematów, skoro nikt nie podejmuje dyskusji nawet na tematy marynistyczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 02.03.06, 10:56 Nie poszlabys ze mna i kowianeczka na basen? Naprawde nie trzeba ciagle pisac. Pozdrawiam, M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kurcze! 02.03.06, 11:00 ja na swój basem, a Wy na jakiś inny? innej mozliwości nie dostrzegam;))) czasem milczenie jt wymowniejsze;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 02.03.06, 11:01 Nie, akurat bylem zajety, ale jesli chcesz wiedziec oc mysle przeczytaj watek ponizej. Mam dosc! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kurcze! 02.03.06, 11:13 ????? przejrzałam wątek o koleżance, bo to chyba ten miałeś na myśli. Ale co NIE ?? Nie odpowiedziałeś co do basenu;))) ps. właśnie moi koledzy obsypali mnie ciastkami, trzeba spalić tę dodatkową porcję kalorii Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 02.03.06, 11:29 Menka trzymaj mnie, bo zaraz komus przypierd.ole! M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: kurcze! 02.03.06, 11:53 nie warto;)))) szkoda nerwów, spluń przez lewe ramię i machnij ręką;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 02.03.06, 13:50 Ach, zapomnialem juz:) Pokazac Ci prawdziego, wrazliwego czlowieka- tacy tez sa na forum. Chcesz zobaczyc? M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer chcesz czy nie? 02.03.06, 13:54 Mowie powaznie. mam pod lewym klawiszkiem, moge wkopiowac, ale musze wiedziec, czy interesuje Cie spojrzenie na prawdziwego, wrazliwego czlowieka. Jesli nie to nie. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: jasne , że tak 02.03.06, 14:11 Nio, to dobrze:))))) To teraz patrz, a ja werde mich einfernen: Białystok Re: szukam dobrego alergologa dziecięcego-PILNE ! Autor: redakcja.bialystok Data: 02.03.06, 13:40 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Zaptaj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37053 Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: jasne , że tak 02.03.06, 14:16 :))) nie znam żadnego;) za serce złapało?? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kurcze! 01.03.06, 16:02 nie wiem ja już myślałam , że małymi kroczkami nadchodzi a tu bach zimno i snieg sypie Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 01.03.06, 16:09 W marcu bedzie wiosna, przynajmniej oficjalnie. Nuce piosenke cos tam cos tam tanzen und springen frühling fruhing rufs aus dem wald Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kurcze! 01.03.06, 16:17 "ojcjalnie" możliwe a nie oficjalnie kiedy teoria od praktyki ma się daleko Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 01.03.06, 16:22 Wiosna przyjdzie 21 marca i nawet jesli odsniezysz podworko nie spowodujesz wiosny. Taki cykl:) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: kurcze! 01.03.06, 16:29 Troche mi glupio, bo nie wiem jak sie zachowac. Zartuje sobie na rozne tematy, no bo czekam na wiosne a wiosna dostala zaparcia i nie przychodzi;) M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: kurcze! 01.03.06, 18:40 żaden stopień zachowania nic tu nie pomoże musimy czekać wytrwale aż ona raczy się zjawić Odpowiedz Link Zgłoś
more.words mathias_sammer .... a u nas słoneczny dziń ;) 01.03.06, 16:45 hihi...jak czytam ..to normalnie mam wrazenie ze z wrocka jesteś :P bo jak z koomplem dzis gadałam..to własnie sie zalił...ze snieg pada i to dośc mocno... a tym czasem w Łodzi... cieplutko, milutko...słonko świeciło..ptaszki ćwierkały... śnieg się topił... ;)) hihi oczywiscie nie musze mowic...ze niebo to niebieściutkie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: mathias_sammer .... a u nas słoneczny dziń ;) 01.03.06, 16:52 No to fajnie. Twoja radosc- moja radosc. Musze pedzic przez zawieruchy i zawieje sniezne, lalala, znow zapomnialem takiej pieknej piosenki o skesie. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: mathias_sammer .... a u nas słoneczny dziń ;) 01.03.06, 16:53 jakiej piosenki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: mathias_sammer .... a u nas słoneczny dziń ;) 01.03.06, 16:56 U mnie tez: "pada pada sniezek bialy, dawno go nie bylo" (wczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
more.words i koniec radości... 01.03.06, 17:32 już śnieg pada ... ehhhhhhhhhhhhhhh ale... pochwale się... normalnie uregulowałam sobie sprawy na uczelni ;))))))) ... kolejne takie cosie....na koniec maja...ehh Odpowiedz Link Zgłoś