mamaszyma 06.03.06, 19:59 No i nareszcie udało się... Szymek zajarzył o co chodzi z sikaniem. Któregoś dnia obudził się i powiedział, że chce siku. Teraz zdarzają się nam jeszcze wpadki, najczęściej z kupą no ale i tak jestem bardzo dumna:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aolka Re: Chwalimy się... 06.03.06, 20:15 no to gratuluacje.... ja ostatnio kupowalam na szybko majtki, spodnie i skarpetki przy ogolnej uciesze ludzi w sklepie, bo paszczur stal i wrzeszczal..: maaammmmaa!!! zapomnialem!!!(w domysle:ci powiedziec ze mi sie chce) :) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
serducho_m Re: Chwalimy się... 07.03.06, 20:34 gratulacje... my jeszcze ciagle w pieluchach cholerka, w ogole jakies cofniecia przezywamy, bo Oliwka na widok nocnika ucieka i tyle:( drze sie i beczy i koniec, nie siadzie:((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
monika_lwo Re: Chwalimy się... 08.03.06, 15:52 Gratulujemy wszystkim bez pieluchowcom. Moja Natalka teź od jakiegoś czasu bez pieluchy biega. Tylko na dłuuugie spacery zakładam a i tak jak wracamy to jest sucho. Mieliśmy jedną wpadkę wczoraj w nocy...(a właściwie o 6 rano). I mam nadzieję, ze tak zostanie, bo z moją Natalką to wszystko mozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
agusia02 Re: Chwalimy się... 08.03.06, 19:33 Mój Gabryś już od jakiegoś roku chodzi bez pieluchy. A od jakichś 2 m-cy w nocy też mu nie zakładam i wpadek nie było jak narazie i mam nadziej że nie będzie. Tylko nieraz w nocy się obudzi i woła że mu majtki do pupci wchodzą a pampers mu nie wchodził,Ale pomału się przyzwyczai!!! pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Chwalimy się... 31.03.06, 11:56 marcelo...już nie woła siku...:))...po prostu idzie sam do ubikacji..i wtedy woła..mamo pomóz mi zapiąć spodnie...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
naatii Re: Chwalimy się... 31.03.06, 22:12 Gratulujemy kolejnych postępów. Szymek od około 6 miesięcy nie robi w pampersa ani go nie nosi. Ostatnio jak mu założyłam to zaczął chodzić z bardzo rozkraczonymi nóżkami i się darł, że nie lubi już pampersa, że jest głupi pampers :)) Życzymy powodzenia w kolejnych sukcesach. Odpowiedz Link Zgłoś
cz.wrona Re: Chwalimy się... 02.04.06, 00:03 U nas w końcu w wieku2lat i 7mcy Sławuś robi siusiu SAM, na stojąco do nocniczka. Nie trzeba sie pytac, sam leci i siusia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1909 Re: Chwalimy się... 02.04.06, 08:09 ha ha, mój Karolek nawet kupke juz wola!!!!!!Dlugo nam to zajelo ale pielucha jest tylko na noc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daaisy1 Re: Chwalimy się... 04.04.06, 17:10 Olo sika sam, na stojąco do toalety- jak dorosły mężczyzna;) na spacery też pieluchy nie zakładamy..tylko do spania.. ale z kupą - to juz inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś