Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 06:57 I to jak! Nie wiem, jak wy, ale ja lecę robić ze sobą toaletowy porządek, potem nazakładam na siebie co się da, bo zimno! Kawą już się ochlałam do rozpuku. Dzień dobryyyy! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martucha_ Re: Późno juuuuuż! IP: *.chello.pl 05.12.02, 07:10 kawa walsnie sie ochlewam, do pracy za jakiespol godziny wyjde, trzeba sie rozgrzac, bo piorunsko zimno. na szczescie dzisiaj pracy nie wiele, da sie przezyc. dziendobry, czesc i czolem :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Późno juuuuuż! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 07:24 Szczęściara! Ja tam nigdy nie jestem w stanie przewidzieć, co mi się zwali na głowę w pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Późno juuuuuż! 05.12.02, 07:24 ciekawe kogo maryjka bedzie ta kawa pukac....... a ty martucha to chyba sie tu draznic przylazlas, bo spac powinnas jeszcze, kurna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Późno juuuuuż! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 07:26 Już odpowiadam: klozet pracowniczy :)) O ile doniosę ją w pęcherzu, hi, hi! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Późno juuuuuż! 05.12.02, 07:26 hehe, a kto bedzie bachory za mnie nianczyl dzisiaj od samego rana? toz tu trzeba cos z twarza zombie zrobic po ciezkiej zakrapianej nocy pelnej wrazen , aby dziatwa sie nie nabawila jakich skrzywien i w jako takim zdrowiu psychicznym wrocila do domu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Późno juuuuuż! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 07:35 Najlepiej zwolnij je od razu do domu. W ramach prezentu przedmikołajkowego! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Późno juuuuuż! 05.12.02, 07:41 i powiedz im ze to juz wakacje i wracac nie musza,,,,, oj, szybko pozbeda sie wszelkich skrzywien jakie posiadaja, bo to ze szkola one zwiazane......... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a wy musicie tak jeczec od rana............... 05.12.02, 07:38 cieszcie sie, ze sie znowu obudzilyscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: a wy musicie tak jeczec od rana.............. IP: *.chello.pl 05.12.02, 07:40 znowu? ;) codziennie sie budzimy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: a wy musicie tak jeczec od rana.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 07:41 I vice wersal, kitku jeden! Chyba, że jeszcze śpisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlasnie chce sie optymistycznie pobudzic... 05.12.02, 07:42 dlatego porzadki netowe robie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: wlasnie chce sie optymistycznie pobudzic... IP: *.chello.pl 05.12.02, 07:44 miotelke masz? a moze taka faj a szcotke z piorkami do kurzu jak francuskie pokojowki maja? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: wole francuskie pokojowki................ IP: *.chello.pl 05.12.02, 07:47 hmmm, takie w fartuszkach i kabaretkach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dobra martuszko.......... 05.12.02, 07:49 juz sie pobudzilem, milego dzionka, tez ci zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: dobra martuszko.......... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.02, 07:51 Kto by pomyślał, że sie kitek we francuskiego pieska przemieni??? Już nie chce słodkich kociątek, tylko francuskie pokojówki! To ci siurpryza! :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: dobra martuszko.......... IP: *.chello.pl 05.12.02, 07:52 tez juz lece, zaraz pierwszy dzwonek :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara yezooo, kto wymyslil budziki?!!! 05.12.02, 08:28 zabije.... dzien dobry anyway, wiem wiem, jak zwykle za pozno... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 nastepna jeczaca................ 05.12.02, 08:30 spraw sobie kogucika, bedzie cie milo budzil:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara kogucikowi 05.12.02, 08:32 latwiej leb ukrecic, potem moglabym zalowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 w taki sposob, to ty kochaneczka............... 05.12.02, 08:41 szybko nie znjdziesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara jesli kochaneczek 05.12.02, 09:38 nie bedzie mnie budzil przed 6-ta, to dam mu zyc:) Odpowiedz Link Zgłoś