hedonista.oswiecony 27.03.06, 22:03 kurczę to wkurzające jest, co chwila piszą o śmierci kogoś znanego, a tyle się ludzi rodzi i nie piszą kto się sławny urodził. Co do cholery robią jasnowidze? uśmiechy HO:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_78 Re: okropna dysproporcja 27.03.06, 22:36 nie wiedziałeś? trzymają to w tajemnicy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: okropna dysproporcja 28.03.06, 05:14 bo juz nikt slawny pozytywnie sie nie rodzi, od pol wieku wszystkie slawy to albo gwiazdy szolbiznesu albo politycy albo terrorysci chcialbys wiedziec ze cos takiego sie wlasnie urodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
care_5 Re: okropna dysproporcja 28.03.06, 15:20 Oj tez juz mowilam mojemu mezowi ze pora sie zwijac .. wszyscy wielcy odeszli .. i Papiez i Twardowski i Hanka i Lem.. pora na mnie..:P . Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony noooooo 28.03.06, 21:54 ale póki co jeszcze bym trochę przyjemności tego świata posmakował... zatem na mnie na razie nie liczcie ;) uśmiechy Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: okropna dysproporcja 28.03.06, 21:36 moja córka się urodziła dwa lata temu a we wrześniu urodzi sie kolejny mój dzidziuś.. pewnie tez będzie KIMŚ wielkim :p Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony wielkim niechaj będzie ;) 28.03.06, 21:53 a jaka wielkość byłaby i Twoją radością? Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: wielkim niechaj będzie ;) 28.03.06, 22:09 po narodzinach wystarczyło by mi jakieś 58 cm :) potem niechaj ma po mężu nawet i 2 metry :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony i chciałabyś patrzeć kiedyś na syna... 28.03.06, 22:13 jak na takiego dorosłego mężczyznę ;)ideał po prostu? ;) uśmiechy Odpowiedz Link Zgłoś
mammutka Re: i chciałabyś patrzeć kiedyś na syna... 28.03.06, 22:30 no jeszcze nie wiem czy syn.. ale na pewno MAłY WIELKI CZłOWIEK.. zachowajmy więc proporcje..:D Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony moje gratulacjie i... 30.03.06, 15:03 życzenia abyście byli z nimi szczęśliwą rodziną :) ukłony Odpowiedz Link Zgłoś