Dodaj do ulubionych

nudzi mnie sie !!!!!

20.04.06, 15:32
juz wszystko przeczytalem, przeanalizowalem i zjadlem obiad (jestem w pracy
ale pracowac mi sie nie chce) co robic?
Obserwuj wątek
    • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:37
      Przybliż nam wyniki analizy
      • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:38
        nie chce mnie sie!
      • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:39
        normalnie nic mi sie nie chce
        • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:42
          Boś Ty leń! ;)
          • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:43
            ee od razu len, dosyc jestem pracowity ale cos ostatnio we mnie peklo i sobie
            mysle zeby moze zostac kim innym bo mnie sie nudzi
            • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:48
              Zwyczajnie się wypalasz już być może nawet wypaliłeś.
              Najwyższa pora wskoczyć w nowe ciałko
              • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:49
                no niby tak, masz jakies rady jak to zrobic?
                • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:52
                  Powiem Ci tak,musisz najpierw przystąpić do wylinki,
                  trochę tak jak wąż,w miarę upływu czasu będzie zrzucał skórę,
                  aż wyłoni się nowa,lśniąca łuska.
                  Chyba,że pod pojęciem ciałko odczytałeś coś innego :D ;)
                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:53
                    a nie lepiej sie wodeczki napic? przyjemniej chyba :)
                    • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:55
                      No to co tu kręcisz,jak dokładnie wiesz co Ci sprawia przyjemność :)
                      A i nudzić by Ci się przestało
                      • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:56
                        nie - to mi takiej dzikiej a zarazem namietnej rozkoszy nie sprawia a ja
                        wlasnie takiej poszukuje:)
                        • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:59
                          To w takim razie radze Ci oddać się poszukiwaniom
                          lamparcicy,która dossie Ci się do aorty.
                          Na pewno będzie na dziko ;)
                          • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 15:59
                            a namietnie tez?:)
                            • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:01
                              Namiętność popłynie wraz z pierwszym kęsem
                              • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:04
                                przypominasz mi Maklowicza!

a co wogule porabiasz w pracy jestes?
                                • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:06
                                  Zupełnie nie jestem do niego podobna.

A co porabiam?...łapię promienie słoneczne
                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:17
                                    pracujesz na solarium:)? moze wpadne tam kiedys leczyc moja depresyje :)
                                    • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:26
                                      Buahahahahhaaha:))))))))))))
                                      Agnieszka smaruje panów kremikami:)

Przepraszam,że wtrąciłam się,ale nie mogłam się powstrzymać :P
                                      • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:27
                                        Wariatka!!! :P :)))))))))))
                                      • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:27
                                        ojoj to wy sie znacie wszystkie?:) to jakies stowarzyszenie?
                                        • neita33 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:29
                                          No jasne,że się znamy,nie od dzisiaj tu jesteśmy :D
                                          • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:30
                                            kurde to wy sie nudzicie dluzej niz ja?
                                            • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:31
                                              My się nigdy nie nudzimy:)))
                                              • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:32
                                                bo kremujecie?
                                                • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:32
                                                  Tak!!! Tylko Panów:)))))) i jesteśmy bardzo wymagające,pfff:))))
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:33
                                                    tzn ze co? chinski grad czy co? :) wiecej szczegolow
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:35
                                                    Chciałbyś za dużo wiedzieć:))
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:38
                                                    tak chcialbym:) dlaczego mi nie chcesz powiedziec?
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:42
                                                    .....bo nie możesz wiedzieć wszystkiego!
                                                    To chyba proste;)
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:44
                                                    dlaczego nie moge? ja Ci o mnie wszystko moge opowiedziec :)
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:46
                                                    Mów:)
                                                    Zamieniam się w słuch:)))
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 16:48
                                                    pisz co chcesz wiedziec? zapewniam Cie ze Ci odpowiem!
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:13
                                                    He,ja jestem już w domku:)))))))

To musze pytać? ;)
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:17
                                                    jak chcesz?:)
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:19
                                                    Nie nalegam:)
                                                    Będziesz chciał... opowiesz;)
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:22
                                                    wiec moze o czym innym. Obiad juz zjadlas?

• khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:29
                                                    Nie. W pracy zjadłam pizzę:)
                                                    Fe,brzydka była,brrr!!
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:40
                                                    ile masz lat?
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:42
                                                    Jestem w kwiecie wieku:)
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:43
                                                    40stka?
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:45
                                                    To dla Ciebie oznacza kwitnący wiek?
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:51
                                                    :) nie ja mam 25:) to jest kwitnacy wiekk!!!!!!
                                                  • autorr Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:54
                                                    ok ide do domu, pogadamy jutro:) cmok i pa!
                                                  • khinga Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:59
                                                    pa! Milego wieczorku;)
    • gangsta_91 Re: nudzi mnie sie !!!!! 20.04.06, 17:41
      Jak wam sie tak strasznie nudzi to wejdzcie i zagrajcie w tą gierkę, naprawde
      warto pośięcić kilka minutek (gra nie potrzebuje instalacji)
      Oto link:
      s11.bitefight.pl/c.php?uid=25605

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka