mnietka.kokietka 05.05.06, 12:53 ktoś z was oglądął pierwsze fakty z KD??? Jak było, bo mnie nie było i jestem ciekawa jak mu poszło i czy faktycznie lepiej niż w TVP?? Może macie linka do tego wydania??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 12:59 oglądałam. Było że tak powiem- normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 13:00 ale lepiej czy gorzej niż jak był Lis? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 13:01 Jak dla mnie Durczok zawsze jest lepszy od Lisa. Jednego lubię drugiego nie, więc jestem nieobiektywna chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 13:03 no właśnie tu mam problem bo lubie ich i nie, tak samo... w sumie ciekawa jestem jakby wyszedł ich wspólny program. Kurcze, szukałam juz ale nie ma nigdzie tych faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 13:10 a tak polowałem na pierwsze wydanie, cholera, to mi sie MALOWAC zachciało.... na pewno był lepszy od LISA... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 13:12 a jeszcze mi się przypomniało a propos Durczoka, jakiś koleś wyleciał z roboty, bo ośmielił się powiedzieć, że Durczok zawdziecza swoją popularność chorobie... i jeszcze Dworak przepraszał i kłaniał sie.. ja nie rozumiem, dla mnie ta popularność ,po ujawnieniu choroby, była OCZYWISTA!!! za co tu przepraszać? ze o wywalaniu z roboty nie wspomnę? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 14:31 Durczok jest taki naturalny, przyjazny, Lis jak dla mnie jest napuszony i sztywniak, taki wyniosły, że "co to nie ja". W związku z pierwszym wystąpieniem Durczoka w Faktach nic się nie działo, poprowadził program jakby to juz robił tysiąc razy w tym studio. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 14:50 a co jemu za różnica dzie czyta skoro czyta zawodowo? Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 15:02 no ale chyba nie tylko czyta sam decyduje o tym co czyta. tak? w sumie, to ja obydwu tak troche odbieram jako narcyzow. ale moge nie miec racji:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 15:15 Dla mnie odwrotnie:) Lisa bardzo lubię, a Durczok jest mi obojętny. Teraz wszyscy się tam mieszają w tym stacjach i wiadomościach, więc trudno jest już kojarzyć kogoś po programie:) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 17:53 Durczok zaczął straszliwie zdenerwowany,aż mnie się to udzieliło,potem w miarę trwania programu sie uspokoił Lis w Faktach mi sie bardziej podobał,wtedy nie był taki napuszony,to chyba przyszło z niesławnym sondażem prezydenckim Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 18:30 > a jeszcze mi się przypomniało a propos Durczoka, jakiś koleś wyleciał z roboty, > bo ośmielił się powiedzieć, że Durczok zawdziecza swoją popularność chorobie... > i jeszcze Dworak przepraszał i kłaniał sie.. > ja nie rozumiem, dla mnie ta popularność ,po ujawnieniu choroby, była OCZYWISTA > !!! Durczok był popularny ZANIM zachorował. Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 20:41 ale czemu sie tak spasl? kiedys byl jak misio teraz jak... takie rozowe, co kwika ryjkiem (:) i ma ogonek ~~ Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 20:55 jak mameluch???:) ja jeszcze nie zdążyłem nawet zobaczyć Durczoka w Faktach, więc chyba najbliższa okazja dopiero 15.V, tak? teraz jakiś prowadzący łikendowy, potem tydzień Pochanke, znów łikend i chyba Durczok od kolejnego poniedziałku wraca? Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 20:57 nie wiem, szczerze mowiac, widzialam go w zwiastunach, a o pierwszym programie czytalam w gazetach. pracuje do 19-ej, a jak sie urywam, to ide na joge. nie dla mnie fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Durczok FAKTY 05.05.06, 21:08 ja w sumie jak już coś oglądam, to Wydarzenia, a na Faktów tylko końcówkę przełączam. ale kiedyś może popatrzę co tam u Durczoka. Odpowiedz Link Zgłoś