proces7 10.05.06, 02:37 Tu jest całość: proces.superhost.pl/blog/media/blogs/b/zapis08majbanttt.html Linka dałem fioletowej gom jabbar w pokoju "Pomoc". Zobaczymy, co z tym się stanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proces7 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 03:57 gom jabbar i VW zdjęli toratoratora i Andrzeja Saszę Bieleckiego, dzięki temu zapisowi. Przyznam, że mnie zaskoczyli in plus. I muszę ich pochwalić, choć przyznam szczerze, że nie poczułem sie obrażony, gdy Sasza Bielecki nazywał mnie "hitlerem". Dałem fioletom link do zapisu tylko po to, by zobaczyli, za co zwykle banuje mnie toratoratora. A Bielecki mi zwisa i mógł sobie dalej być opem. Jaguś by powiedziała, że obrazili się za mnie, zdejmując ASB. Ja mam to w dupie i zupełnie nie rozumiem, cóz w tym złego, że ASB nazywa mnie "hitlerem". Problem w tym, że powinni zdjąć Lokisa, to byłoby logiczne dla mnie choć staram się ich zrozumieć, że nie mają innego kandydata na reda, a toratoratora i tak ma opa w pokoju "Po 40-tce' o2, tyle że na innych loginach. I bedzie dalej banował, jako jakiś "diabeł tasmński", czy pod innym damskim nickiem, jak dawniej. Rozumiem, że o tego 'hitlera" bedzie wielu oburzonych, tylko bardzo Was proszę, nie domagajcie się przeprosin, bo ja naprawde ani ciut nie poczułem się obrażony. Nawet fajne to było, jak teraz spoglądam- "proces hitler czata" Aha, mimo uznania niesłuszności banowania mnie przez toratoratora, mam w tej chwili nadal bana w pokoju "Po 40-tce" o2. Paragraf 22, toratoratora i ASB zdjęci za obrażanie i banowanie procesa, ale ban pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 09:38 A mówiłam, że gom jabbar to odpowiedni nick z odpowiednim kolorem...o! A vw to ja cały czas obserwuję i widzę, że kredyt zaufania jaki u mnie dostał jakoś daleki od debetu...;) Oby i reszta uczyła się od nich... a Oni niech trzymają linię, jaką sobie wytyczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
czatnews33 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 14:07 NIestety ale kredyt zaufania dla procesa7 się skończył u fioletów , debil proces7 nadal pozaostanie debilem nawet jak staje na głowie i klaszcze dolnymi wargami , ttt dostał 7 dni zawieszenia za ban na proces7 , a proces dzisiejszym pokazem wbił sobie ostatni gwóźdź do czatowj trumny . TYch start jakie sobie dzisiaj u fioletów zrobił nigdy nieodrobi. choć nie raz pokazał że sprytem przewyższa fioletów teraz sytuacja diametralnie się zmieniła Odpowiedz Link Zgłoś
jagus007 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 14:35 Torusiu, Do znudzenia powtarzam, że na czacie powinna obowiązywać zasada "tu i teraz". I jeśli już masz prawo banować - to tylko i wyłącznie za konkretne zachowanie danego nicka w pokoju, a nie za to, co ktoś Ci powiedział, że ktoś coś gdzieś powiedział o Tobie. Jeśli nie potrafisz się odciąć od dawnych ansów, jeśli nadal banujesz nie za konkretne, aktualne zachowanie - to nie jesteś godny koloru. Myślę, że zachowanie operatorów z 40-tek kolejny raz potwierdza powiedzenia "Jaki pan, taki kram" i "Ryba psuje się od głowy". Bardzo współczuję Wrzosowi i Muszce, że muszą współpracować z Lokisem i jego wyjątkowo niekompetentną ekipą... Bo chyba muszą?:> Odpowiedz Link Zgłoś
miia1 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 14:38 Bosz.. .Jaguś, naprawdę podziwiam Cię za Twą anielską cierpliwość. Że Ty jeszcze rozmawiasz tym czymś... Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:04 Jasne, 7 dni zawieszenia, podczas których bedzie siedzieć i banowac jako diabeł tasmański, zosia35 czy betinkaaa. Myślę, że fiolety powinny zająć się zjawiskiem nadawania przez Lokisa praw opa jednej osobie na kilku loginach. Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:20 o czym Wy w ogóle rozmawiacie?przecież i tak wiadomo,ze bedzie tora vel diabeł dalej banował za nic,a gom jest taka sama jak inne debilne fiolety,rózni sie tylko tym ze potrafi poprawnie pisac po polsku i ma troche oleju w głowie,niczym więcej,mnie zbanowali za posiadanie kont "toratora33"i toratoratora38"tylko dlatego,ze je mam,czego sie obawiali,że bedąc tora dowiem sie czegoś,co ukrywa szajka kolorowych bandytów,która panuje na tlenie?!to jest dla mnie bardzo podejrzane,ci sami ludzie wymieniający się kolorami,podobno funkcje ,które sprawuja są całkowicie bezinteresowne,to czemu sie tak ich kurczowo trzymaja?czemu nie zrobią np ze mnie czerwonego,albo co gorsza fioletowego?ja wiem mógłbym dobrac sie do ich dupsk,a oni tego nie chcą,przecież maja z tego jakies profity,a moze sie mylę?a w Lokomotywie jest kilku szpiegów,uwazajcie na donosicieli,...nie pozbawionych oczywiście wrażliwych dusz i pieknych rozumów...niech sie okreslą,niech się odkryją,dlaczego to rąbią,jakie motywy nimi kierują!czego bronią i o co walczą!?pyta się wasz ulubieniec "buszmen". Odpowiedz Link Zgłoś
czatowykaleka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:34 niepozbawionych* Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:58 Zrzut jest doskonałym przykładem na dowolnośc korzystania z przywileju banowania. Proces dostał bana bo obraził Tory żonę , TYLKO MAŁE UZUPEŁNIENIE zrobił to w innym dniu i w innym pokoju :) czyli ewidetnie ban był wymierzony jako zemsta :)( pierwszy brak spójności z regulaminem i głośno mówiona teoria służebności bana ) Dowcipy Saszy - Fordziego mogły się podobać, ale nie musiały , mam na mysli nazwanie Procesa Hitlerem czatu;)natomiast tekst Saszy "20:26:17 ~Andrzej Sasza Bielecki: Tu mozecie klac i wyzywac procesa " jest juz nie godny funkcji opa ( drugi brak spójności z regulaminem) brak reakcji u Lokisa jest nastepnym "kiatkiem" i przykładem ,ze nas (opów) regulamin omija szerokim łukiem ;)( trzecia niespójność).Zachowanie Procesa było bez zarzutu , nikogo nie obrażał , żartował głównie z siebie , trochę prowokował , ale nie w sposób obraźliwy czego nie mozna powiedziec np. o gargamelce , która zachowywała sie jak baba z magla , jazgotała , wyzywała Procesa oraz nicki , które śmiały sympatycznie odezwac się do Procka - kilka "popisów gargamelki ;) 20:30:01 ~gargamelka3: kto temu doopkowi otworzyl drzwi 20:34:12 ~gargamelka3: procek zabierz tylko zalamke nie odroznia ziarna od plew nada sie do twojego przytulku 20:35:05 ~gargamelka3: zalamka lubisz takich doopkow przeciez itd;) Nikt z opów nie zwrócił jej uwagi ;) a podobno wszystkich Lokis traktuje tak samo;)( brak spójnosci z regulaminem) Jesli wprowadza sie regulamin i z taka starannościa przestrzega( dostałam od ramireza wykop i bana tylko za to ,że napisałam zapraszam na strone i wkleiłam link )to wydaje mi sie ,że opowie jako twórcy regulaminu i jego straznicy powinni byc przykładem , wzorem na jego wypełnianie ;) jak mozna miec szacunek gdy tak nie jest , jak mozna nie miec pretensji widząc cos takiego :) Tendencja , msciwość , wykorzystywanie stanowiska a nawet pauperyzacja intelektualna tego pokoju . Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 16:57 Dżastin, romirez nie umie dawać banów, daje je bot, pod którego romirez jest podczepiony;) A bot ustawiony jest na słowo "zapraszam". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 17:37 ;))o cholera ;)))a to mi sie należało jak psu buda;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gagatka8 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 18:01 Tak, Dżastin, bo pewnie z premedytacją zapraszałaś i zapraszałaś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 18:17 :( tak gaciu byłam uciążliwa ;) ale czego po chamce i prostaczce , wulgarnej zresztą można spodziewać ;) Odpowiedz Link Zgłoś