Dodaj do ulubionych

zapis w html - ban toratoratora

10.05.06, 02:37
Tu jest całość:
proces.superhost.pl/blog/media/blogs/b/zapis08majbanttt.html
Linka dałem fioletowej gom jabbar w pokoju "Pomoc". Zobaczymy, co z tym się
stanie.
Obserwuj wątek
    • proces7 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 03:57
      gom jabbar i VW zdjęli toratoratora i Andrzeja Saszę Bieleckiego, dzięki temu
      zapisowi. Przyznam, że mnie zaskoczyli in plus. I muszę ich pochwalić, choć
      przyznam szczerze, że nie poczułem sie obrażony, gdy Sasza Bielecki nazywał mnie
      "hitlerem". Dałem fioletom link do zapisu tylko po to, by zobaczyli, za co
      zwykle banuje mnie toratoratora. A Bielecki mi zwisa i mógł sobie dalej być opem.
      Jaguś by powiedziała, że obrazili się za mnie, zdejmując ASB. Ja mam to w dupie
      i zupełnie nie rozumiem, cóz w tym złego, że ASB nazywa mnie "hitlerem".
      Problem w tym, że powinni zdjąć Lokisa, to byłoby logiczne dla mnie choć staram
      się ich zrozumieć, że nie mają innego kandydata na reda, a toratoratora i tak ma
      opa w pokoju "Po 40-tce' o2, tyle że na innych loginach. I bedzie dalej banował,
      jako jakiś "diabeł tasmński", czy pod innym damskim nickiem, jak dawniej.

Rozumiem, że o tego 'hitlera" bedzie wielu oburzonych, tylko bardzo Was proszę,
      nie domagajcie się przeprosin, bo ja naprawde ani ciut nie poczułem się
      obrażony. Nawet fajne to było, jak teraz spoglądam- "proces hitler czata"
      Aha, mimo uznania niesłuszności banowania mnie przez toratoratora, mam w tej
      chwili nadal bana w pokoju "Po 40-tce" o2. Paragraf 22, toratoratora i ASB
      zdjęci za obrażanie i banowanie procesa, ale ban pozostał.
      • woow2306 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 09:38
        A mówiłam, że gom jabbar to odpowiedni nick z odpowiednim kolorem...o!
        A vw to ja cały czas obserwuję i widzę, że kredyt zaufania jaki u mnie dostał
        jakoś daleki od debetu...;)
        Oby i reszta uczyła się od nich... a Oni niech trzymają linię, jaką sobie
        wytyczyli...
        • czatnews33 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 14:07
          NIestety ale kredyt zaufania dla procesa7 się skończył u fioletów , debil proces7 nadal pozaostanie debilem nawet jak staje na głowie i klaszcze dolnymi wargami , ttt dostał 7 dni zawieszenia za ban na proces7 , a proces dzisiejszym pokazem wbił sobie ostatni gwóźdź do czatowj trumny . TYch start jakie sobie dzisiaj u fioletów zrobił nigdy nieodrobi. choć nie raz pokazał że sprytem przewyższa fioletów teraz sytuacja diametralnie się zmieniła
          • jagus007 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 14:35
            Torusiu,
            Do znudzenia powtarzam, że na czacie powinna obowiązywać zasada "tu i teraz". I
            jeśli już masz prawo banować - to tylko i wyłącznie za konkretne zachowanie
            danego nicka w pokoju, a nie za to, co ktoś Ci powiedział, że ktoś coś gdzieś
            powiedział o Tobie.
            Jeśli nie potrafisz się odciąć od dawnych ansów, jeśli nadal banujesz nie za
            konkretne, aktualne zachowanie - to nie jesteś godny koloru.
            Myślę, że zachowanie operatorów z 40-tek kolejny raz potwierdza powiedzenia
            "Jaki pan, taki kram" i "Ryba psuje się od głowy".
            Bardzo współczuję Wrzosowi i Muszce, że muszą współpracować z Lokisem i jego
            wyjątkowo niekompetentną ekipą...
            Bo chyba muszą?:>
            • miia1 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 14:38
              Bosz.. .Jaguś, naprawdę podziwiam Cię za Twą anielską cierpliwość. Że Ty jeszcze
              rozmawiasz tym czymś...
          • gagatka8 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:04
            Jasne, 7 dni zawieszenia, podczas których bedzie siedzieć i banowac jako diabeł
            tasmański, zosia35 czy betinkaaa. Myślę, że fiolety powinny zająć się
            zjawiskiem nadawania przez Lokisa praw opa jednej osobie na kilku loginach.
            • czatowykaleka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:20
              o czym Wy w ogóle rozmawiacie?przecież i tak wiadomo,ze bedzie tora vel diabeł
              dalej banował za nic,a gom jest taka sama jak inne debilne fiolety,rózni sie
              tylko tym ze potrafi poprawnie pisac po polsku i ma troche oleju w głowie,niczym
              więcej,mnie zbanowali za posiadanie kont "toratora33"i toratoratora38"tylko
              dlatego,ze je mam,czego sie obawiali,że bedąc tora dowiem sie czegoś,co ukrywa
              szajka kolorowych bandytów,która panuje na tlenie?!to jest dla mnie bardzo
              podejrzane,ci sami ludzie wymieniający się kolorami,podobno funkcje ,które
              sprawuja są całkowicie bezinteresowne,to czemu sie tak ich kurczowo
              trzymaja?czemu nie zrobią np ze mnie czerwonego,albo co gorsza fioletowego?ja
              wiem mógłbym dobrac sie do ich dupsk,a oni tego nie chcą,przecież maja z tego
              jakies profity,a moze sie mylę?a w Lokomotywie jest kilku szpiegów,uwazajcie na
              donosicieli,...nie pozbawionych oczywiście wrażliwych dusz i pieknych
              rozumów...niech sie okreslą,niech się odkryją,dlaczego to rąbią,jakie motywy
              nimi kierują!czego bronią i o co walczą!?pyta się wasz ulubieniec "buszmen".
    • czatowykaleka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:34
      niepozbawionych*
      • justysbytomianka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 15:58
        Zrzut jest doskonałym przykładem na dowolnośc korzystania z przywileju
        banowania. Proces dostał bana bo obraził Tory żonę , TYLKO MAŁE UZUPEŁNIENIE
        zrobił to w innym dniu i w innym pokoju :) czyli ewidetnie ban był wymierzony
        jako zemsta :)( pierwszy brak spójności z regulaminem i głośno mówiona teoria
        służebności bana ) Dowcipy Saszy - Fordziego mogły się podobać, ale nie musiały
        , mam na mysli nazwanie Procesa Hitlerem czatu;)natomiast tekst Saszy "20:26:17
        ~Andrzej Sasza Bielecki: Tu mozecie klac i wyzywac procesa " jest juz nie godny
        funkcji opa ( drugi brak spójności z regulaminem) brak reakcji u Lokisa jest
        nastepnym "kiatkiem" i przykładem ,ze nas (opów) regulamin omija szerokim
        łukiem ;)( trzecia niespójność).Zachowanie Procesa było bez zarzutu , nikogo
        nie obrażał , żartował głównie z siebie , trochę prowokował , ale nie w sposób
        obraźliwy czego nie mozna powiedziec np. o gargamelce , która zachowywała sie
        jak baba z magla , jazgotała , wyzywała Procesa oraz nicki , które śmiały
        sympatycznie odezwac się do Procka - kilka "popisów gargamelki ;)
        20:30:01 ~gargamelka3: kto temu doopkowi otworzyl drzwi
        20:34:12 ~gargamelka3: procek zabierz tylko zalamke nie odroznia ziarna od plew
        nada sie do twojego przytulku
        20:35:05 ~gargamelka3: zalamka lubisz takich doopkow przeciez itd;)
        Nikt z opów nie zwrócił jej uwagi ;) a podobno wszystkich Lokis traktuje tak
        samo;)( brak spójnosci z regulaminem)
        Jesli wprowadza sie regulamin i z taka starannościa przestrzega( dostałam od
        ramireza wykop i bana tylko za to ,że napisałam zapraszam na strone i wkleiłam
        link )to wydaje mi sie ,że opowie jako twórcy regulaminu i jego straznicy
        powinni byc przykładem , wzorem na jego wypełnianie ;) jak mozna miec szacunek
        gdy tak nie jest , jak mozna nie miec pretensji widząc cos takiego :)
        Tendencja , msciwość , wykorzystywanie stanowiska a nawet pauperyzacja
        intelektualna tego pokoju .

• gagatka8 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 16:57
          Dżastin, romirez nie umie dawać banów, daje je bot, pod którego romirez jest
          podczepiony;) A bot ustawiony jest na słowo "zapraszam". ;)
          • justysbytomianka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 17:37
            ;))o cholera ;)))a to mi sie należało jak psu buda;))
            • gagatka8 Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 18:01
              Tak, Dżastin, bo pewnie z premedytacją zapraszałaś i zapraszałaś. ;)
              • justysbytomianka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 18:17
                :( tak gaciu byłam uciążliwa ;) ale czego po chamce i prostaczce , wulgarnej
                zresztą można spodziewać ;)
                • wyscigowka Re: zapis w html - ban toratoratora 10.05.06, 18:45
                  :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka