wieslawa-siemiankowska Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 21:59 A co Was tak poruszyło ? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:00 ludu forumowy, plodniscie jak Kraszeski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:00 w pewnym momencie przestało być zabawnie... Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:04 wieslawo, plisss, to nie jest zabawne. mam ochote to wywalic po prostu. po co wklejac takie brednie, PO CO?????? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:06 Brednie mają po 55 wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:09 w jednym wątku. Ale po co ta cała reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:11 Od rana mam dobry humor:D I Margolina mą idolką jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:11 a nie mozna po prostu przyjac i uszanowac zdania admina tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:12 ja sie dołaczam do próśb o przykrecenie kurka w temacie Margolina mozna to byłoby w jednym watku wszystko zmiescic, a tak robi sie bajzel do kwadratu zeby te watki o sporcie chociaz byly;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:15 Odsyłam wszystkich do nowych zasad na forum :D To nie jest forum o sporcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:25 wieslawa-siemiankowska napisała: > Odsyłam wszystkich do nowych zasad na forum :D > To nie jest forum o sporcie ! wiem, to jest forum o Margolinie i jej bogactwie przemyśleń;)) wrzuć na luz, jak kogoś to naprawde bedzie interesować to trafi na ten blog i bedzie sie onanizował namiary są, więc nie ma problemu z trafieniem po kiego grzyba to znosic tutaj w takich ilosciach i zakladac watek na watku watkiem poganiany?? ocierasz sie Wieslawa o trollowanie i twój dobry humor nie jest raczej okolicznoscią łagodzącą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:28 Tiaa, 4 wątki, które cieszyły się dużą popularnością to trollowanie:):) Jasne. Tu jest fanklub Margoliny i nic na to nie poradzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:31 wiesławo, bardziej co Ciebie trafiają wypociny jakiejś nawiedzonej dziewuchy niż kulturalnie przemawiającego forumowicza? Tym bardziej, że pod Jego zdaniem podpisują się inni? Naprawde nie widzisz, że gdzies jest jakaś granica dobrego smaku? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:35 wieslawa-siemiankowska napisała: > Tiaa, 4 wątki, które cieszyły się dużą popularnością to trollowanie:):) Jasne. > Tu jest fanklub Margoliny i nic na to nie poradzisz:) ten fanklub ma chyba na razie tylko przewodniczącą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:46 Może jednak wróćmy do starej konwencji TbO :) Lekko zwariowany dzień i niech taki zostanie:) Romy rób porządek:):) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 22:50 cos wymysle. moze skopiuje i wloze w jeden watek. jutro. kontuzje mam slupa kregowego, musze lezec na brzuchu*) __ *) naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: o jeeeeezu! [n/t] 19.05.06, 23:12 Możesz zębami klikać w myszkę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: o jeeeeezu! [n/t] 20.05.06, 09:40 a na brzucho nie da się myszkom klikać ?? :) oj .. leniuszku :D Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: o jeeeeezu! [n/t] 20.05.06, 11:30 ja chciałam zauważyc ze po pierwsze to nie jest forum wieski zeby propagować tu jakies zasady a po drugie w tych debilnych wątkach 50% postów jest wieski ot i cała popularność Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond hu de hel iz margoliona 22.05.06, 10:13 end łot de mawa faka iz gołing on? Odpowiedz Link Zgłoś