Dodaj do ulubionych

adam......;))

10.01.03, 21:09
pan Bog stworzyl Adama, a Adam na to: "a dama?" ;))
Obserwuj wątek
    • ja_nek Re: adam......;)) 10.01.03, 23:07
      karciarz jeden:)
      • ulalka Re: adam......;)) 11.01.03, 00:25
        a moze mial na mysli te do towarzystwa?? ;))
        • lodbrok Re: adam......;)) 11.01.03, 00:31
          Sztaudynger...Nie da ci ojciec nie da ci matka tego co może dać ci sąsiadka:-))
          • ulalka Re: adam......;)) 11.01.03, 00:44
            no dyc ten adam to musial miec na mysli ;))
            • lodbrok Re: adam......;)) 11.01.03, 00:45
              A może bóg jest kobietą:-))?
              • ulalka Re: adam......;)) 11.01.03, 00:50
                heh... chiba takich rozwazan nie brano jeszcz pod uwage.. teza postawiona,
                prosze przeprowadzic dowod ;))
                • lodbrok Re: adam......;)) 11.01.03, 00:57
                  Wiesz, mi to w zasadzie wszystko jedno:-)), ale jak kobietom będzie na tym
                  zależeć to się może kiedyś pokuszą o taki dowód:-)).
                  • ulalka Re: adam......;)) 11.01.03, 01:11
                    mhmm... no tak.. Ty bys pewnie optowal za tym, zeby to jednak byl facet.. ;)
                    • lodbrok Re: adam......;)) 14.01.03, 00:14
                      Czy ja wiem? Co prawda jest takie przysłowie, że jak dać małpie żyletkę to się
                      potnie:-)),ale zdarzają się kobiety które są bardziej wyrozumiałe dla płci
                      przeciwnej niż dla własnej a więc może nie byłoby to takie złe rozwiązanie:-))
                      • ulalka Re: adam......;)) 15.01.03, 14:43
                        wole sie co prawda kumplowac z facetami, bo sa szczerzy i (wlasciwie) widac o
                        co im chodzi ;))) no ale zeby tam byc az bardziej wyrozumialym w stosunku do
                        nich?... ;))
                        • mawyr Re: adam......;)) 15.01.03, 14:51
                          ulalka napisała:

> wole sie co prawda kumplowac z facetami, bo sa szczerzy i (wlasciwie) widac o
                          > co im chodzi ;)))

Ulalko czyżbyś uprawiała naturyzm czyli nudyzm :)))))))))))
                          • ulalka Re: adam......;)) 15.01.03, 23:07
                            mawyr napisał:

> ulalka napisała:
                            >
                            > > wole sie co prawda kumplowac z facetami, bo sa szczerzy i (wlasciwie) wida
                            > c o
                            > > co im chodzi ;)))
                            >
                            > Ulalko czyżbyś uprawiała naturyzm czyli nudyzm :)))))))))))

heh... naturalizm ;))))
                        • lodbrok Re: adam......;)) 15.01.03, 23:55
                          Jak zwał tak zwał:-)) A ja wolę z kobietami bo choć one rzadko wiedzą o co im
                          chodzi to mi się czasami udaje zgadnąć:-))Faceci zaś przeważnie wiedzą o co im
                          chodzi, ale przez kobiety często zbaczają z drogi i robią się kompletnie
                          nieprzewidywalni:-))
                          • Gość: pom Re: adam......;)) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.03, 00:04
                            I to jest piękne.:))
                          • ulalka Re: adam......;)) 16.01.03, 16:44
                            lodbrok napisał:

> Jak zwał tak zwał:-)) A ja wolę z kobietami bo choć one rzadko wiedzą o co
                            im
                            >
                            > chodzi to mi się czasami udaje zgadnąć:-))Faceci zaś przeważnie wiedzą o co
                            im
                            > chodzi, ale przez kobiety często zbaczają z drogi i robią się kompletnie
                            > nieprzewidywalni:-))

he he he.. czyli w sumie sie uzupelniaja.. i moze to zaprowadzic gdzie indziej,
                            niz sie chcialo... ;)) a mimo to, wierze w przyjazn damksko-meska :))
                            • lodbrok Re: adam......;)) 16.01.03, 23:46
                              Słowo przyjaźń jest dla mnie akurat wielkim słowem i płeć nie ma z nią nic
                              wspólnego.W przyjaźni nie ma płci, a jeżeli ona się pojawia to znaczy że to
                              już nie jest przyjaźń, albo nigdy nią nie była.A przyjaźń i miłość razem? Mało
                              prawdopodobne choć jak wszystko na tym świecie pewnie możliwe.
                              • ulalka Re: adam......;)) 17.01.03, 16:19
                                ojej, no o tym wlasnie mowie!.. ze to jest mozliwe, zeby bez wzgledu na plec
                                sie przyjaznic, bo to nie ma nic do rzeczy :)) tyle, ze kiedys mi ktos zwrocil
                                uwage, ze to niemozliwe, bo nie.. ;)) wiec pisze wprost o co mi chodzi :)) a co
                                do przyjazni i milosci.. mysle, ze to mozliwe tak razem, czyli jak to
                                mowia "cuzamen do kupy" :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka