cwi 22.01.03, 11:40 Dla tych wszystkich, któzy wczoraj się spotkali i za miłą atmosferkę... czyli dla Cali, agniichy, agni_me, jezz, kami, marci, wiaterka, Gregga, wojtka, samego... Dziekuje Cwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calca Re: Podziękowania 22.01.03, 11:44 a prov i wicher??? zapomniałes? ojojoj... Odpowiedz Link Zgłoś
calca Re: Podziękowania 22.01.03, 12:26 ich chyba nie było, albo nie zauwazyłam, chociaz puma mi dziś wmawia, że mi wykałaczki podawała .. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: Podziękowania 22.01.03, 13:39 przyjemnośc niewatpliwie lezała po mojej stronie:-))) miło było spotkac sie ponownie, miło było poznac nowe osoby:-))) towarzystwo wzajemnej adoracji sie rozrasta i dobrze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Podziękowania 22.01.03, 14:00 Kami!!! "A mówiłam, że sa fajni" To pytanie było retoryczne:) Dziekuję gregowi, że nas zabrł, że o nas dbał i że się okazał dokładnie taki jaki miał być. Cwi - dziekuję za zmuszanie mnie do myślenia. Cali - dziekuję, że mnie nie pobiła (z oczu widać wniej te zdolności, ona dopiero jest agresywna) Wojtas - dzieki za uzywanie rudnych sów z zakresu informatyki. Niektóre znałam i mogła poczuć się mądra ;))) Prov - dzięki za odzyskanie wiary w provów. Wiaterku - stokrotne za te promienne uśmiechy :)))) Jezz - ciepłe oczy same mówią za siebie :)))) Martusia - za lekarstwo na serducho, pospiesz sie bo mi potrzebne :))) Agni-me - dziękuje za zbranie Martusi i eleganckie towarzystwo :))) Kami - thx za reanimacje! Już jeden dzień bliżej do 18 :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Podziękowania 22.01.03, 14:50 > Agni-me - dziękuje za zbranie Martusi i eleganckie towarzystwo :))) Hmmm agniicha w kompleksy mnie jakoweś wpędzasz, dziewczyno :-) Zaczynam wierzyć, że jedyną wartością dodaną był samochód, którym podwiozłam Martusię. Zaś co do elegancji ... czy to ładnie tak kpić, ze starszej kobiety ? ;-))) Miło było Cię poznać agni Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Podziękowania 22.01.03, 15:35 Agni! Ja Cie tu podziwiam a Ty z kompleksami wyskakujesz? Gdybym policzyła słowa, które z Toba zamieniłam, to by mi starczyło paluszków. Tak jakoś wyszło, uznam, że z powodu złej lokalizacji przy stoliku :))) Dalej zadajesz mi więcej zagadek niż dajesz odpowiedzi. Elegancja jest tajemnica skrytą pod woalką kobiecości. Odpowiedz Link Zgłoś
pisentlof peace... 23.01.03, 14:42 ...and love, agniicha, młoda jeszcze jesteś, i kiepsko z oczu czytasz (znaczy błędnie); biję tylko ew. rywalki w miłości, ale i to z rzadka, na ogół ich nie mam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Podziękowania 22.01.03, 15:03 Jeśli pozwolicie nie będę szczegółowo pisać komu za co dziękuję, bo okazałoby się, Martusi podziękuję za to, że dała się podwieźć, cwi, za to, że siedział tak, iż było go widać i słychać, gregowi za to, że podwiózł innych, kamili, że pamiętała o płytce, a wojtkowi za to, że znałam go już wcześniej. :-))) Tak naprawdę dziękuje wszystkim, wszystkim , za bardzo miłe spotkanie. Dobrze was było zobaczyć i poznać. Bardzo lubię ten moment kiedy zamiast nawiasików pojawiają się najprawdziwsze uśmiechy. Mam nadzieję na całe wielkie mnóstwo nowych rozmów i na to, że nie było to ostatnie spotkanie. Ciepło pzdrawiam agni Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Podziękowania 23.01.03, 11:12 Ja dziś dopiero, bo wczoraj hmmm..reanimacja trwała cały dzień...Zatem ja też - od lewej polecę, co by nikt nie zniknął: cali - dzięki,że przyszłaś, niefajnie,że tak krótko ale to się da pewnie nadrobić jezz - mamciu moja kochana - takie masz ciepełko w oczach,że tylko pozazdrościć. wyswatamy te nasze dzieciaki, prawda? cwi - VIPie - stołeczek wezmę następnym razem, żeby w bluszczyk się nie zmieniać. Nie wiem, czy mam Ci dziękowac za te cztery Żywce... hmmm...mocno je odchorowałam. greg - goopku najkochańszy na świecie,w lutym weź taksówkę, bo to straszne widzieć jedną jedyną parę trzeźwych oczu naprzeciwko. wiaterek i prov - cieszę się,że mogłam Was poznać. wojtek_z_cyferką - następnym razem siadam bliżej, bośmy nawet porozmawiać nie mogli. agni_me - też siadam bliżej:-)Cieszę się,że się w porę obudziłaś,żeby do nas dotrzeć. marcia - no! agniicha - a nie mówiłam? Dzięki myszko, że jesteś. Wszystkim - że byli, że są i że będą. Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: Podziękowania 23.01.03, 15:08 Kami!!!! Zawsze sie wzruszam jak Cie czytam no! Perło Ty morza absurdu :) Odpowiedz Link Zgłoś