ewka5 Re: :-) 08.04.05, 00:18 no jeszcze jak gratulujemy! Calowales od ciotki ewki? (jesli nie calowales, to masz w rija de zanejra!) Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: :-) 09.04.05, 17:27 jak ja sie nameczylam, by niemezowi przetlumaczyc jego imie:) no, cieszym sie wielce. i niech spi duzo, coby was nie meczyl za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka5 Re: :-) 11.04.05, 06:55 kammik napisała: > Niemąż nie slyszał o Gomulce? ;-) * no wiesz! Jasne, ze slyszal, ale przeciez Wladyslaw byl dla przyjaciol Wieslaw. (Zielko, nie zabij) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: :-) 09.04.05, 20:48 Ladislas en francais. Był taki de Hoyos, swego czasu, coś w TV gadał. A Kammik się uprasza o bana, zaraz napiszę do Iskierki! Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: :-) 10.04.05, 14:20 kammiku, odkad niemaz sie dowiedzial, ze Jaruzelski nosi imie Abelard, przestal starac sie zrozumiec tlumaczenia imion. wszystko tedy jasne, W. B. rules:) (ja bym synalka nazwala Jacek, ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: Wojciech to... 10.04.05, 16:10 freya nic nie napisała, bo jej sie skaleczony paluszek omsknął, więc pisze jeszcze raz: że Wojciech najlepiej sie tłumaczy jako Adalbert :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: :-) 10.04.05, 14:10 nicanic nje rozumiem, przez te Tajemnice chyba, ale jak zwykle do congratulations sie przylaczam (sie mi podoba IV, byle nie Warnenczyk) :) Odpowiedz Link Zgłoś
freya Re: :-) 10.04.05, 16:12 I też, ma się rozumieć, congratulations and jubilations!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Parka już:) 13.04.05, 11:08 Raduj się, Koperniku miły, i daj Rodzicom (i Siostrze) dużo siły (i właśnie niech W. śpi nie za wiele, żebyście mogli się nacieszać). Całuję 34 razy, jako K.34. Odpowiedz Link Zgłoś
binka Re: Parka już:) 21.04.05, 08:55 przepraszam, żem karygodnie spóźniona, ale nie mniej gorąco gratuluję:-))) zdrowia i snu normalnego życzę:-* Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Parka już:) 21.04.05, 10:41 E tam spóźniona... Ja to się cieszę, że jeszcze ktoś zajrzał do Lochów. Odpowiedz Link Zgłoś