chloe30 06.07.06, 15:34 ...to bardzo dziwne uczucie jak ktoś z piskiem opon hamuje żebyś mogła przejśc przez ulicę. A może tylko dla mnie dziwne bo rzadko się zdarza?? Tylko dlaczego hamował Żuk a nie maybach?????? :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mami2 Re: Dziwne uczucie... 06.07.06, 15:47 Kurrde, Chloe - bo nie przyjade do tego Mikołowa jak Ty taka laska jestes że nawet Zuki z piskiem opon hamują:/ W kompleksy ludzi wpędzasz kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 06.07.06, 15:48 A na poważnie: mam nadzieje ze to nie było nic poważnego i że CI sie nic nie stało- znaczy że Zuk miał klocki niedawno wymienione:)abo tarcze czy co on tam ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 06.07.06, 15:51 No właśńie dlatego że ze mnie laska jak z koziej dupy trąba to najpierw stalam i patrzyłam jak ciele co sie stało :))) Nic sie nie stało, bo ja na chodniku grzecznie stałam, a ten po hamulcach!! <szok> :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 06.07.06, 15:53 no, już Ci chciałam napisac żebys się z kutasowego wątku na emamie tu przeniosła i odpisała:) ale mnie ubiegłas:) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 06.07.06, 15:55 dobra, ide odstać swoje do urzędu bo mi prawko zrobili:)do jutra lasencje! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 06.07.06, 15:59 No to pa, ja ide o kutasach pogadać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 09:29 mami2 napisała: > no, już Ci chciałam napisac żebys się z kutasowego wątku na emamie tu > przeniosła i odpisała:) ale mnie ubiegłas:) > a ktory to watek? z checia sie zapoznam. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 09:31 Conejito!!! Wątek wylądował na oślej bo czajka-srajka nie sczymała. A potem to juz pooooszło!!! Wojna jest do dzisiaj hehe :) A wątek zaraz ci podrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 09:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=44784530 176 postów chyba - powodzenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 11:20 hehe.. tylko to jakies monologi trzech osob. niezbyt wdzieczny temat oxy sobie wybrala na emame;) przeciez w przytulanku zaden fiutek nie bierze udzialu! no kurna olek... jak mozna nawet przypuszczac ze polskie matrony sie bzykaja???!!! z reszta, niewiele mija sie to z prawda. przeciez z dzidziami spia do 10.go roku zycia (tych dzidz znaczy sie). Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 11:22 Obstawiam, że Mami się bzyka :)) I Edorka też :) No ale ona sa normalne, ale srajka nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 11:53 oj bzyka się i to jeszcze jak:) - aż wióry lecą hehe. Nie dziwota ze znajomi wytłumaczają moją mizerną posturę zbytnią eksploatacją organizmu:)DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 11:54 miało być tłumaczą- upał mi w palnik daje!:) BTW. Ciesze sie ze jest forum na którym bez problemu se moge chujami porzucac:) Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 11:56 dzisiaj to ja jego- jak go dorwe to nie ręczę za siebie. Odkryłam "cos" w kompie:/ Opowiem w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:00 wiesz ze czasem mam ochote to zrobic? niestety jestem raczej krewką osobą:/ Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:03 Oj, ja też. Mojemu byłemu, przyznaję się bez bicia raz tak jebnąłam że stracił przytomność. No ale jak sie wychodzi do kiosku za rogiem po fajki, a wraca nad ranem w stanie upojenia to należy się liczyć z konsekwencjami. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:12 hehe. Wiedziałam ze mamy ze sobą wiele wspólnego:) Już sie ciesze na ten piątek:) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:12 nigddy nie walnęłam faceta, ale czuję ze to sie niedługo zmieni, oj czuję .. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:14 Gdyby ktoś chciał uzyskac efekt nieprzytomności podaję przepis: chwycić za kudły i wymierzyć łbem w kant ściany. Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:17 ogólnie jestem przeciwna przemocy w rodzinie- zeby było jasne:) lepiej sobie wyjść z domu na spacerek- co się będziemy dziadami przejmowac! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:18 Ogolnie to ja też :)) Ale wtedy nie sczymałam. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:25 przemocy mowie nie. w kazdej formie.a obchlanca po prostu bym wywalila z domu na kilka dni. ale bic - nie. wtedy mialby prawo mnie zlac on, kiedy by mu byla zupa za slona;) a to juz mogloby byc niefajne:( Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 12:29 Conejito - obchalańca to bym na wycieraczce zostawiła i tyle. Ale wyobraź sobie, że czekasz na chuja 6 godzin (sic!!!), chuj komórki nie ma, poszedł na pięć minut po fajki. Mi nerwy puściły i wcale się nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:11 się Ci nie dziwię chloe...:) a potem cuciłaś i bałaś się, że zabiłaś?... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:13 Hyrda - suka ze mnie wyszła wtedy. Zostawiłam gdzie leżał. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:14 twarda zawodniczka... jestem pełna podziwu... ja bym pewnie od razu pogotowie wezwała, a potem dobrowolnie do pierdla poszła;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:17 Hydra, pół roku mi zajęło dojrzewanie - aż go wywaliłam. ALe przez te pół roku... kiedyś zgubił klucze (po pijaku of korz). Nowych nie dostał. Kiedy kolejny raz wrócił o 3 nad ranem, to mógł sobie dzwonić do usranej śmierci. Do rana czekał na wycieraczce, szłam do pracy to wpuściłam. I wstydze się tylko, że się z nim kiedykolwiek zadałam. Niczego innego. Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:19 chloe, egzemplarz Ci się trafił przeokropny, bardzo dobrze, że się go pozbyłaś. całe szczęście, że teraz masz przyzwoitego konkubenta i jest Wam ze sobą dobrze... a o tamtym już nie myśl, i to nie Ty powinnaś się wstydzić, zapewniam, nie Ty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:23 O tamtym tak skutecznie nie myślę, że się już 5 lat rozwieść nie mogę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:25 ach, to ja nie wiedziałam, że Ty jesteś tak okropnie niemoralna!!!!:PPPPPPPP no wiesz... wciąż mężatka i w konkubinacie?! a libacje alkoholowe urządzacie?;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:27 Wczoraj była libacja :PP Dwa i pół piwa na łeb, normalnie patologia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:48 dzonię do lokalnego biura LPR... może oni zrobią z Wami porządek;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:54 Kurna felek, bojówki będzie nasyłać!!! My mamy w planach sakramentalne zalegalizowanie związku, czy w zwiazku z tym mamy jakąć ulge?? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:58 głównie podatkową chyba;) a tamten małżeński staż był niesakramentalny rozumiem?... jedynie sakramencki?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:02 No szczęśliwei uniknęłam sakramentu wtedy :)) Cos tak czułam w moczu.... :PP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:14 no to cieszy, cieszy... przynajmniej teraz nie ma korowodów z unieważnieniem:) mądra dziewczynka, przewidująca;) teraz jest dobrze i cieszę się, że świat razem z Toba szaleje:)))) no, to se pogratulowałam dla Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:18 Hehe :)) A wczoraj podczas ochlajstwa (dwa i pół piwa na łeb) pisaliśmy scenariusz naszej bliskiej przyszłości - jak to będzie jak już wygramy te 12 milionów. Jesteśmy na to przygotowani logistycznie i psychicznie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:21 to ja wtedy poproszę zaproszenie na dwa i pół piwa, z tych 12 milionów... znajdzie się w grafiku miejsce?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:25 Kochan, impreza forumowa jest w Sheratonie i nie z piwem tylko z basenem szampana! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:36 chytra_hydra napisała: > ale francuskiego?...;PPPPPPP Bedzie francuski Dom Perignon i hamerykański Krug! Każdy z gości otrzyma litrowy flakon swoich ulubionych perfum. Hehe...ale fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:41 a to rozumiem, że baseny będą dwa, bo przecież tak szlachetnych trunków mieszać nie wypada, nieprawdaż?;) ooo, to ja już proszę uprzejmie o zarezerwowanie dla mnie flakonu z Davidoffem Cool Water, tak?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:42 Wpisuje na listę Cool Water :) Wicei co?? Ja to sobei po tej wygranej za czas jakis nawet dziecko zafunduję. Z nianią oczywiście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:44 ale w zestawie?...;PPPPP urodzisz od razu całkiem sensowną, dorosłą nianię?;) ja to Cię jednak podziwiam;) PS. A kto jeszcze zamawiał Cool Water?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:46 chytra_hydra napisała: >> PS. A kto jeszcze zamawiał Cool Water?;) A nikt, goopia Chloe niegramotnie napisała :) Aha, w kwestii niani po wczorajszym odcinku "Gotowych na wszystko" stwierdzam, że to będzie nianiek. Po cholere ryzykowac :PP Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 14:54 zawsze to jakaś metoda;) zastanów się tylko i na mężatkach popytaj uważnie, jak się rodzi dobrego niania;) żeby potem nie było problemów przy porodzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:01 chytra_hydra napisała: , jak > > się rodzi dobrego niania;) Pewnie bez szwów się nie obejdzie :)) A może po prostu kupie jeszcze trzy króliki??? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:02 a po co kupować? niech wszystko zostanie w rodzinie, machnij króliki i sama urodź;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:11 Przynajmniej brzucha bym wielkiego nie miała :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:20 a potem szybciutko byś została babcią, prababcią, praprababcią, prapraprababcią... i wszystko grubo przed czterdziestką;) żyć nie umierać;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:23 A Leoś byłby zazdrosny. To nie jest dobry pomyśł jednak :(( Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:24 no... i spróbuj uczynić kobietę szczęśliwą;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:31 Hyrda, masz może pomysł jak przezyć tydzień bez netu?? Bo ja za 1,5 godziny zaczynam odwyk :((( Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:41 tydzień bez netu to błogosławieństwo i święty spokój:) nareszcie będziesz miała czas tylko dla siebie, będziesz czytać, oglądać filmy, chodzić na długie spacery, jeździć na rowerze, pływać, kłócić się z kim tam chcesz, rozmawiać ludzkim głosem i wsłuchiwać się w siebie:)) to naprawdę dobrze robi:) nie nazwę netu stratą czasu, bo to bardzo przyjemne, a i ludzie zdarzają się sympatyczni;) niemniej od czasu do czasu dobrze się od niego uwolnić i przypomnieć sobie o realnych możliwościach, zakuroznych nieco i zapomnianych;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:42 zakurzonych miało być;) wena mnie poniosła;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:43 No może co poczytam.... ale mi bez was smutno będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:45 a my tu bez Ciebie nic nie będziemy pisać, jak znam życie, więc niech pociechą będzie dla Ciebie, że my też żyć bez Ciebie nie możemy, tydzień szybko zleci;) matko, co to będzie, jak ja pod koniec lipca na trzy tygodnie na urlop bez netu pojadę?;) też się stęsknicie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:48 chytra_hydra napisała: > też się stęsknicie?;) Masz bojowe zadanie zakupić laptop z netem bezprzewodowym czy satelitarny czy jaki tam trzeba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:52 nie ma takiej możliwości;) wozić tego na plecach nie będę;) trudno, przyjdzie Wam potęsknić;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 15:54 Buuu.... ale trzy tygodnie???? A zdradź gdzie będziesz szaleć? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:01 a będę sobie po europie jeździć:) jeszcze decyzja nie zapadła do końca, gdzie konkretnie:) zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:02 i od razu piszę następnego posta, żeby 66 zniwelować natychmiast;) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:14 ależ bardzo proszę, chętnie wyślę:) ino gdzie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:22 Juz dzisiaj maial nie naskrobię, bo latam ale jeszcze nei wyjeżdżasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:28 nie, jeszcze nie wyjeżdżam, dopiero pod koniec lipca, więc zdążysz wrócić i naskrobać:) latawico Ty;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:34 Sie mi kurna poprzypominało przed wolnym co by tu jeszcze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:41 nie zapomnisz, a jak zapomnisz, znaczy się nie potrzebujesz, albo se dokupisz;) poza tym, baw się dobrze, odpocznij i pomyśl czasem ciepło o swoich opuszczonych tutaj wychowankach;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:45 Hydra, do mamy jade, nie na urlop. Ciężka harówa mnie czeka :(( Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:47 och, przepraszam... zapomniałam... wybacz niedelikatność. wykorzystaj jednak ten czas najlepiej jak się da. z mamą bądź, pomóż jej, ale i o sobie nie zapominaj. tylko wtedy mama będzie zadowolona, pamiętaj. i nie denerwuj się, nie martw, dobre samopoczucie bardzo w takich chwilach pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 16:49 Nie ma sprawy, przestań :) Ciiii..... Odpowiedz Link Zgłoś
chytra_hydra Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:13 mami, a co odkryłaś na kompie?... w sensie ciekawość mnie żre, ale powstrzymam się, jeśli to nazbyt prywatne:) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Dziwne uczucie... 07.07.06, 13:59 chloe30 napisała: > Conejito - obchalańca to bym na wycieraczce zostawiła i tyle. > Ale wyobraź sobie, że czekasz na chuja 6 godzin (sic!!!), chuj komórki nie ma, > poszedł na pięć minut po fajki. > Mi nerwy puściły i wcale się nie wstydzę. to bylby ostatni raz kiedy na niego bym poczekala. chyba zeby to usprawiedliwil przedkladajac oryginal aktu zgonu wlasnej matki lub ojca (ew. babci lub dziadka);) a tak serio, rozumiem frustracje, ale bic...? chyba bym sie nie odwazyla...nie wiem, jeszcze mi tak nerwy nie puscily. ps. dobrze, ze juz po wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś