19.07.06, 20:06
Tutaj ktoś...?
Obserwuj wątek
    • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:06
      chyba tylko ja
      • ppoblocki Re: Jest.... 19.07.06, 20:08
        Ja jeszcze jestem ;)
        • wesola_kicia Re: Jest.... 19.07.06, 20:08
          i w połowie ja
          • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:10
            a druga połowa gdzie
            • wesola_kicia Re: Jest.... 19.07.06, 20:14
              zastanawia się gdzie jest młotek
              • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:17
                kiciu szukaj go bo wrednej znowu coś dolega,
                trzeba te smutki wybić jej z głowy
          • wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:10
            Mało nas.
            • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:11
              mało nas do pieczenia chleba
              • wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:12
                Widzę, że humorek dopisuje.
                • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:13
                  tak, tak w takim towarzystwie zawsze
                  • wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:14
                    Cieszę się. To ja w takim razie sobię idę bo tu nie pasuje.
                    • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:15
                      A dlaczego nie pasujesz? Smuno Ci znowu?
                      • wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:17
                        Nie znowu. Nadal, wciąż... WCIĄŻ... Boże... "w ciąż", "ciąż"... <załamka>
                        • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:19
                          Co Ci powiem, to Ci powiem, Kici dziś było trochę nie fajnie, ale dostała
                          młotkiem po głowie i już jest dobrze;)
                          Uważaj, bo ona poszła tego młotka szukać, na Twoje zmartwienia też pomoże
                          • wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:20
                            Jestem przeciw przemocy, poza tym musze na sibeie uważać.
                            • wesola_kicia Re: Jest.... 19.07.06, 20:22
                              asiu ja na siebie szukam tego młotka
                              • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:24
                                A Ty co znowu zrobiłaś, to mnie też walnij z wiadomych względów
                            • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:23
                              no dobrze, już dobrze nie będziemy tłuc młotkiem, skoro musisz na siebie uważać
                              • wesola_kicia Re: Jest.... 19.07.06, 20:26
                                nie ważne
                        • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:27
                          jeśli dobrze się domyślam o co chodzi to nie płacz, bo to szkodzi
                          • wesola_kicia Re: Jest.... 19.07.06, 20:37
                            smutno mi poprostu
                            • asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 21:18
                              czy ja się do tego przyczyniłam
                              • wesola_kicia Re: Jest.... 19.07.06, 21:30
                                asiu no coś Ty
    • ppoblocki Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś innym! 19.07.06, 20:37
      KOBITY! DO CHOLERY JASNEJ NOoo (ale żem się teraz wpienił! Uwagaa..). Jeśli
      macie jakieś kłopoty z facetami, to zostawcie ich, bo każdy facet do świnia
      (prawie każdy)! Jeśli facet nie nosi Was na rękach, nie całuje po nogach, nie
      dziękuje za każde spotkanie, za to że jesteście, jeśi po tygodniu mówi Ci, że
      Cię kocha to zostaw go w pizdu(chyba, że widzicie, że cholernie chce się
      zmienić i cholernie mu na Tobie zależy,to co innego)!
      Zresztą..co ja, gó..arz (hihi) będę Wam starym babom (hihihi :P ) gadał!? Same
      powinnyście o tym wiedzieć!
      A teraz proszę o uśmiech, zróbta sobie zimno herbatkę, albo napijcie się wina(w
      umiarkowanych ilościach)..
      pzdr.;)
      • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:41
        buziakami będziesz rzucał?:D
        • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:44
          hehe..no to wpadłem :P
          • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:47
            hihi:P
            • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:49
              Ty mi języków nie pokazuj, tylko @ sprawdź! ;)
              • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:55
                :PPPPPPPPPPPP
                :PPPPPPP
                Ty tez sprawdź
      • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:04
        > (prawie każdy)! Jeśli facet nie nosi Was na rękach, nie całuje po nogach, nie
        > dziękuje za każde spotkanie, za to że jesteście, jeśi po tygodniu mówi Ci, że

Romantyk z Pana ... Panie Ppoblocki .. zdaje to egzamin... to całowanie po nóżkach? :) a gdzie pole do popisu dla Kobiety wtedy? :)
        • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:11
          jakie pole??
          co Ona ma go na rękach nosić?
          • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:16
            Nie kłóćcie mi się tylko tu;)
            Szubrawiec ma rację, może troche przesadziłem np. z tym całowaniem po nogach;
            [ :P
            • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:19
              > Nie kłóćcie mi się tylko tu;)
              > Szubrawiec ma rację, może troche przesadziłem np. z tym całowaniem po nogach;
              > [ :P

dzięki... myślałem że jesteś Idealistą .. a byłbym ciekaw jego widzenia Kobiet :)

sprawa wyjaśniona
          • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:17
            jestem ciekaw zdania ppblockiego na temat "co kobieta wtedy ma robić?" dla swojego faceta... za to całowanie i noszenie...czy też nie musi nic robić.. tylko dać się adorować.
            • asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:20
              Oj Szubrawcu, a nie wystarczy po prostu to, że jest????
              pozdr.
              • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:22
                hmm... chyba najlepiej wiesz że nie :))

no chyba że masz niesamowitą energię pozytywną .. przesłaniającą świat :)
              • asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:04
                co nieco może przesłaniam, ale czy w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie wiem.
                nie mnie to oceniać.
                co do poprzedniego postu, to znam przypadki, że samo to,że kobieta jest wystarcza,
                A tak w ogóle, to kiedyś ktoś mądry powiedział:
                "nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go, by spędzać go z Tobą"
                nietety, ja właśnie to robię.... ale to inna bajka;-(((
                • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:18
                  > co do poprzedniego postu, to znam przypadki, że samo to,że kobieta jest wystarc
                  > za,

znaczy byle jaka? .. z zasadą.. "potwór nie potwór.. byle otwór?" :) lub gotowanie lub pranie?

> A tak w ogóle, to kiedyś ktoś mądry powiedział:
                  > "nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go, by spędzać go z Tobą"
                  > nietety, ja właśnie to robię.... ale to inna bajka;-(((

mogę się mylić.. ale podejrzewałem/am że czegoś tu poszukujesz... może właśnie odskoczni od samotności i swoich problemów?
                  • asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:24
                    tak tak szukam, dziury w całym, a co do samotności, to trochę się mylisz,
                    ale co byle jaka, bo często tak już jest, że rola kobiety w związku sprowadza
                    się do sprzątaczki, praczki i gotowaczki, przynieś, wynieś pozamiataj.

Takich kobiet jest całe mnóstwo, bo się poddają Panu i Władcy. A całą resztę
                    załatwiają kochanki i panienki z agencji.
                    • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:29
                      dużo napisałaś a najważniejszego nie... Czy robisz coś z tym?
                      • asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:33
                        no! staram, się im (kobietom) wybić takie zachowanie i takich facetów z głowy,
                        w końcu one też zasługują na choćby odrobinę szczęścia i szacunku dla samej siebie
                        • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:37
                          w Caritasie pracujesz? :)

Ja pytałem o Ciebie :)
                          • asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:50
                            O mnie, ale konkretnie o co jak sobie radzę z facetem?
                            A co do Caritasu to wcale nie jest śmieszne, zdejmij klapki z oczu
                            • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:58
                              > O mnie, ale konkretnie o co jak sobie radzę z facetem?

konkrety mnie nie interesują.. tylko czy coś sama robisz z tym..

>"nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go, by spędzać go z Tobą"
                              >nietety, ja właśnie to robię.... ale to inna bajka;-(((

czy też na razie koncentrujesz się na narzekaniu?

> A co do Caritasu to wcale nie jest śmieszne, zdejmij klapki z oczu

wcale nie uważam to za śmieszne
                              • asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 23:07
                                nie staram, sie nie narzekać, tylko jeśli są jakieś zgrzyty, to na bieżąco to
                                omawiamy i staramy się nad tym pracować, uważam, że bardzo ważny jest czytelny
                                dialog między kobietą i jej facetem, a nie jakieś debilne fochy, typu a niech
                                się domyśla.
      • asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:17
        Wiesz co, masz rację, ale to nie jest takie proste. Coś o tym wiem.
        • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:22
          z nikim sie nie kłóce
          jej rola:
          to,że jest
          wspierac go
          rozumiec
          pomagać
          kochać
          gotowac dobre obiady
          czasami od siebie nie pytając kupić piwo
          • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:25
            teraz to wyjdzie że ja jestem romantykiem..

żeby to była prawda i to wystarczyło.. zgodziłbym się na to całowanie po nogach i po czym jeszcze chce :))
          • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:26
            Szubrawcu, przecież napisałem, że trochę z tamtym przesadziłem. NA odpowiedź co
            kobieta w takim razie powinna robić masz np. wyżej wymienione przykłady przez
            Kicię (dzięki), a jeśli chodzi Ci konkretnie o całowanie po nogach, to kobieta
            może Ci robić jakieś inne przyjemności;)
            • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:31
              nie ma za co :)
              mój pan choć nie całuje mnie po nogach źle by ze mną nie miał
              gdyby tylko mieszkał ze mną
            • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:31
              ppoblocki
              twoja wiadomość była czas 21.16 moja minuta później.. a faktycznie mogło je różnić kilka sekund.. tylko forum nie ma opcji wyświetlania co do sekundy.. ta druga moja wypowiedź dotyczyła ciągle twojej wypowiedzi o nóżkach i było odpowiedzią dla Kici.

czyli naszą kwestię mamy dawno za sobą :)) i teraz jest tylko nieporozumienie
              • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:33
                szubrawcu :)
                każdy ma coś w sobie z romantyka
                • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:39
                  "Każdy zakochany jest poetą" - (Platon)
                  "a poeta to także romantyk" (ppoblocki) <lol>
                  • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:41
                    hm to znaczy jestem zakochana
                    i jestem romantyczką?
                    brzmi ciekawie :D
                • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:41
                  tak... nie pozostaje mi nic innego jak się zgodzić
                  • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:45
                    a tam odrazu zgadzać :P)
                    • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:46
                      Szubrawiec - musimy trzymać męską koalicję..
                      aa..Kicia..Ty nie podkakuj mi tu! :P
                      • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:47
                        :PPP :PP
                        dobrze już dobrze nic już nie pisze
                        • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:49
                          Dobrze.. :P

hehe..nie, no..żartuję :D nikt Ci tu nie moze zabronić pisać (oprócz adminów);p
                      • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:50
                        > Szubrawiec - musimy trzymać męską koalicję..

no cóż... ze mnie dziś nie ten tego samiec... bo wszystko przez tą Kicię :) ... zebrało jej się na tkliwe wyliczanki :)
                        • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:53
                          Boshe..co te kobiety z Wami robią..hehe..
                          Ja aż tak przechlapane nie mam..no..może troszeczke :P
                          • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:55
                            ha ha... wychodzi na to że dogadał kocioł..garnkowi? :))
                            • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:57
                              szubrawiec co ja takiego zrobiłam ??
                              • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:58
                                Kocioł garnkowi? Hmm..niech Ci będzie..
                                aa..i wytłumacz Kici co zrobiłeś okrótny Garnku Ty..! :P
                              • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:00
                                zdublowałaś częściowo mój opis idealnej kobiety .. który sobie kiedyś napisałem :))
                                • ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:02
                                  *skopiowałaś .. hihi :P
                    • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:48
                      > a tam odrazu zgadzać :P)

rozmiękczyłaś mnie tym opisem .. czym kobieta zajmuje się w związku.. moje linie obrony chwilowo załamane :)
                      • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:49
                        ups przepraszam :(
                        • szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:58
                          > ups przepraszam :(

.. jak przeczytałem o tych obiadach i piwie to sobie przypomniałem że w lodówce nie ma żadnego browara :)
                          • wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:06
                            chcesz??
                            nie chciałam nic kopiować
                            nawet ne czytałam Twoich wątków
                            Przepraszam jeszcze raz
                            • wesola_kicia panowie przepraszam 19.07.06, 22:08
                              nic na to nie poradze,że jestem jaka jestem
                              i,że myśle tak jak wyżej napisałam (rola kobiety w związku)
                              • szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:14
                                > nic na to nie poradze,że jestem jaka jestem
                                > i,że myśle tak jak wyżej napisałam (rola kobiety w związku)

no to w takim razie... mam nadzieję że w temacie stopek i ich całownia też coś będzie ze strony facetów..

mam mieszane uczucia gdyby Ci się udało stworzyć taki ideał mężczyzny i kobiety.. zarazem zazdrość :) i zarazem radość że udaje sie komuś realizować tą formę :)
                                • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:17
                                  ideał faceta nie grozi
                                  mój nie całuje mnie po nogach i nie nosi na rękach
                                  <beczy>
                                  • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:21
                                    Będzie;)
                                  • szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:24
                                    > ideał faceta nie grozi
                                    > mój nie całuje mnie po nogach i nie nosi na rękach
                                    > <beczy>

coraz więcej nas na świecie i Bóg rozrzuca te idealne połówki coraz dalej
                                    • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:30
                                      no widzisz
                                      szara smutna rzeczywistość
                                      ideału nie ma i nie bedzie
                                      • szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:40
                                        ale wieje od was pesymizmem :)

jakby życie było idealne.. to o czym mielibyśmy marzyć? hę? I czego byśmy się tutaj nauczyli na ziemie?
                                        • wesola_kicia Re: panowie przepraszam szubrawiec 19.07.06, 22:42
                                          szubri:P
                                          nie pesymizmem a optymizmem
                                  • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:27
                                    smutna rzeczywistość, kiciu-tak bywa na początku, a potem.... szara smutna
                                    rzeczywistość
                                    • szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:32
                                      jesteśmy na ziemi 100 lat.. i co przez ten cały czas mamy żyć w szarej rzeczywistości, smucić się i posypywać popiołem? Czy to właśnie proponujesz Asiu?
                                      • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:47
                                        nie Szubrawcu, nie chodzi o smucenie się i posypywanie popiołem, ale żeby to
                                        wszystko miało ręce i nogi, to obie strony muszą współpracować, a nie facet
                                        marzy jaka powinna być idealna kobieta i odwrotnie, czasem trzeba z siebie coś
                                        dać (wtedy zwróci Ci się podwójnie), a nie tylko brać.
                                        • szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:52
                                          no..no ewaluacja od

>Oj Szubrawcu, a nie wystarczy po prostu to, że jest???? .. chodziło o kobietę
                                          >pozdr.

do tego co napisałaś... naprawdę robi wrażenie :)) Już nieomal mogę się z tobą zgodzić. :))
                                          • asia1911 Re:zaraz wracam 19.07.06, 22:55
                                            przepraszam, ale muszę się oddalić na chwilę
                                            • szubrawiec76 Re:zaraz wracam 19.07.06, 22:59
                                              A ja się oddalam spać.. dobranoc
                                              • asia1911 Re:zaraz wracam 19.07.06, 23:08
                                                miłych snów
                                    • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:34
                                      ideały wyginęły, niestety same musimy walczyć o swoje
                                      • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:37
                                        rzeczywistosc mozemy zmienic
                                        jesli kochasz to zrobisz wszystko
                                        • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:52
                                          święte słowa kiciu, trzeba tylko chcieć, a chciec to móc
                                          • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:53
                                            dokładnie
                                      • szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:42
                                        > ideały wyginęły, niestety same musimy walczyć o swoje

raczej nigdy ich nie było... a tak ma się cele dla których się żyje .. dla niektórych celem życia jest np. zajebista chata, samochód i kobieta u boku

dla innych .. co do garnka włożyć
                                        • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:51
                                          wiesz co
                                          On moze nie mieć auta ,nowej chaty,
                                          byle by był pożądnym facetem
                                          (tzn.nie pił codziennie alkoholu,nie brał narkotyków,nie bił,nie zdradzał,oszukiwał)
                                          • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:54
                                            brawo o tym samym myślę,
                                            • wesola_kicia piszcie do mnie dużymi literami 19.07.06, 22:55
                                              <prosze>
                                              • asia1911 Re: piszcie do mnie dużymi literami 19.07.06, 23:11
                                                kiciu, powiedz mi czy ja jestem jakaś głupia, wymagam rzeczy niemożliwych, bo ja
                                                już nie wiem, a może ja nie w tym stuleciu się urodziłam co potrzeba?;-(
                                                • wesola_kicia Re: piszcie do mnie dużymi literami 19.07.06, 23:15
                                                  asia przestań
                                                  jesteś mądra
                                                  nie wymagasz za wiele
                                                  i w tym stuleciu
                                            • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:56
                                              Jeśli facet jest pożądny, to także dba o swoje zdrowie, a jedna lampka wina
                                              przy obiedzie, to tylko i wyłącznie dla zdrowia.. Ale wiem, Ty nie mówisz, o
                                              taki sposobie codziennego picia alkoholu;) to taki żarcik był:P
                                              • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:06
                                                spoko domyślam się :PP
                                        • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:51
                                          Ideałów nigdy nie było, nie ma i nie będzie. W przeciwnym razie życie na ziemi
                                          straciło by sens. A ja właśnie dla swojej panny skończyłem pisać wierszyk na
                                          dobranoc..
                                          • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:23
                                            Olali mnie noo.. :P
                                            • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:28
                                              kto Cię olał, no nie ja im dam.
                                              • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:33
                                                no i gdzie Ty do cholery jesteś suszysz sie czy co?
                                            • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:31
                                              czym Cie olali?
                                              • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:38
                                                Sorki, musiałem jeszcze dokończyć moje arcydzieło.
                                                No..i co tu sie dzieje teraz?
                                                Kto ma jakiś problem? Jest tu jakiś cfaniak?
                                                • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:40
                                                  ja mam
                                                  łzy nadal ciekną po moim policzku :(
                                                  • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:42
                                                    A jesteś cfaniak?
                                                  • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:44
                                                    nie
                                                  • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:42
                                                    kiciu nie płacz proszę, bo i ja zacznę
                                                  • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:45
                                                    a co by sprawiło, że Twój humor się poprawi?
                                                • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:40
                                                  co to za arcydzieło jeśli można wiedzieć?
                                                  • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:42
                                                    Przecież już pisałem;)
                                                    Wierszyk na dobranoc dla tej mojej drugiej połówki..
                                                  • asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:44
                                                    acha, sorki przeoczyłam to
                                                  • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:45
                                                    ile juz napisłeś wierszy?
                                                    asiu co na to poradze
                                                  • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:47
                                                    Ile wierszy..napewno nie pobiję w tym Ciebie;) Wczoraj jeden napisałem i teraz
                                                    na wieczór..bo tak jakoś wyszło;)

Kiciu..nie mozesz ciągle o nim myśleć..
                                                  • wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:53
                                                    ja mam 148 swoich
                                                    nie myśle o nim
                                                    pokłóciłam sie z rodzicami
                                                  • ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:56
                                                    Widziałem i czytałem dużo z Twoich utworów, z tym, że one są
                                                    bardziej 'artystyczne'..są inne niż moje, może kiedyś Wam napisze moje;]