asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:17 kiciu szukaj go bo wrednej znowu coś dolega, trzeba te smutki wybić jej z głowy Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:14 Cieszę się. To ja w takim razie sobię idę bo tu nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:17 Nie znowu. Nadal, wciąż... WCIĄŻ... Boże... "w ciąż", "ciąż"... <załamka> Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:19 Co Ci powiem, to Ci powiem, Kici dziś było trochę nie fajnie, ale dostała młotkiem po głowie i już jest dobrze;) Uważaj, bo ona poszła tego młotka szukać, na Twoje zmartwienia też pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 20:20 Jestem przeciw przemocy, poza tym musze na sibeie uważać. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:24 A Ty co znowu zrobiłaś, to mnie też walnij z wiadomych względów Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:23 no dobrze, już dobrze nie będziemy tłuc młotkiem, skoro musisz na siebie uważać Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 20:27 jeśli dobrze się domyślam o co chodzi to nie płacz, bo to szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś innym! 19.07.06, 20:37 KOBITY! DO CHOLERY JASNEJ NOoo (ale żem się teraz wpienił! Uwagaa..). Jeśli macie jakieś kłopoty z facetami, to zostawcie ich, bo każdy facet do świnia (prawie każdy)! Jeśli facet nie nosi Was na rękach, nie całuje po nogach, nie dziękuje za każde spotkanie, za to że jesteście, jeśi po tygodniu mówi Ci, że Cię kocha to zostaw go w pizdu(chyba, że widzicie, że cholernie chce się zmienić i cholernie mu na Tobie zależy,to co innego)! Zresztą..co ja, gó..arz (hihi) będę Wam starym babom (hihihi :P ) gadał!? Same powinnyście o tym wiedzieć! A teraz proszę o uśmiech, zróbta sobie zimno herbatkę, albo napijcie się wina(w umiarkowanych ilościach).. pzdr.;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:41 buziakami będziesz rzucał?:D Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:44 hehe..no to wpadłem :P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:47 hihi:P Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:49 Ty mi języków nie pokazuj, tylko @ sprawdź! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 20:55 :PPPPPPPPPPPP :PPPPPPP Ty tez sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:04 > (prawie każdy)! Jeśli facet nie nosi Was na rękach, nie całuje po nogach, nie > dziękuje za każde spotkanie, za to że jesteście, jeśi po tygodniu mówi Ci, że Romantyk z Pana ... Panie Ppoblocki .. zdaje to egzamin... to całowanie po nóżkach? :) a gdzie pole do popisu dla Kobiety wtedy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:11 jakie pole?? co Ona ma go na rękach nosić? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:16 Nie kłóćcie mi się tylko tu;) Szubrawiec ma rację, może troche przesadziłem np. z tym całowaniem po nogach; [ :P Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:19 > Nie kłóćcie mi się tylko tu;) > Szubrawiec ma rację, może troche przesadziłem np. z tym całowaniem po nogach; > [ :P dzięki... myślałem że jesteś Idealistą .. a byłbym ciekaw jego widzenia Kobiet :) sprawa wyjaśniona Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:17 jestem ciekaw zdania ppblockiego na temat "co kobieta wtedy ma robić?" dla swojego faceta... za to całowanie i noszenie...czy też nie musi nic robić.. tylko dać się adorować. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:20 Oj Szubrawcu, a nie wystarczy po prostu to, że jest???? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:22 hmm... chyba najlepiej wiesz że nie :)) no chyba że masz niesamowitą energię pozytywną .. przesłaniającą świat :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:04 co nieco może przesłaniam, ale czy w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie wiem. nie mnie to oceniać. co do poprzedniego postu, to znam przypadki, że samo to,że kobieta jest wystarcza, A tak w ogóle, to kiedyś ktoś mądry powiedział: "nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go, by spędzać go z Tobą" nietety, ja właśnie to robię.... ale to inna bajka;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:18 > co do poprzedniego postu, to znam przypadki, że samo to,że kobieta jest wystarc > za, znaczy byle jaka? .. z zasadą.. "potwór nie potwór.. byle otwór?" :) lub gotowanie lub pranie? > A tak w ogóle, to kiedyś ktoś mądry powiedział: > "nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go, by spędzać go z Tobą" > nietety, ja właśnie to robię.... ale to inna bajka;-((( mogę się mylić.. ale podejrzewałem/am że czegoś tu poszukujesz... może właśnie odskoczni od samotności i swoich problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:24 tak tak szukam, dziury w całym, a co do samotności, to trochę się mylisz, ale co byle jaka, bo często tak już jest, że rola kobiety w związku sprowadza się do sprzątaczki, praczki i gotowaczki, przynieś, wynieś pozamiataj. Takich kobiet jest całe mnóstwo, bo się poddają Panu i Władcy. A całą resztę załatwiają kochanki i panienki z agencji. Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:29 dużo napisałaś a najważniejszego nie... Czy robisz coś z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:33 no! staram, się im (kobietom) wybić takie zachowanie i takich facetów z głowy, w końcu one też zasługują na choćby odrobinę szczęścia i szacunku dla samej siebie Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:37 w Caritasie pracujesz? :) Ja pytałem o Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:50 O mnie, ale konkretnie o co jak sobie radzę z facetem? A co do Caritasu to wcale nie jest śmieszne, zdejmij klapki z oczu Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:58 > O mnie, ale konkretnie o co jak sobie radzę z facetem? konkrety mnie nie interesują.. tylko czy coś sama robisz z tym.. >"nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go, by spędzać go z Tobą" >nietety, ja właśnie to robię.... ale to inna bajka;-((( czy też na razie koncentrujesz się na narzekaniu? > A co do Caritasu to wcale nie jest śmieszne, zdejmij klapki z oczu wcale nie uważam to za śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 23:07 nie staram, sie nie narzekać, tylko jeśli są jakieś zgrzyty, to na bieżąco to omawiamy i staramy się nad tym pracować, uważam, że bardzo ważny jest czytelny dialog między kobietą i jej facetem, a nie jakieś debilne fochy, typu a niech się domyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:17 Wiesz co, masz rację, ale to nie jest takie proste. Coś o tym wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:22 z nikim sie nie kłóce jej rola: to,że jest wspierac go rozumiec pomagać kochać gotowac dobre obiady czasami od siebie nie pytając kupić piwo Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:25 teraz to wyjdzie że ja jestem romantykiem.. żeby to była prawda i to wystarczyło.. zgodziłbym się na to całowanie po nogach i po czym jeszcze chce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:26 Szubrawcu, przecież napisałem, że trochę z tamtym przesadziłem. NA odpowiedź co kobieta w takim razie powinna robić masz np. wyżej wymienione przykłady przez Kicię (dzięki), a jeśli chodzi Ci konkretnie o całowanie po nogach, to kobieta może Ci robić jakieś inne przyjemności;) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:31 nie ma za co :) mój pan choć nie całuje mnie po nogach źle by ze mną nie miał gdyby tylko mieszkał ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:31 ppoblocki twoja wiadomość była czas 21.16 moja minuta później.. a faktycznie mogło je różnić kilka sekund.. tylko forum nie ma opcji wyświetlania co do sekundy.. ta druga moja wypowiedź dotyczyła ciągle twojej wypowiedzi o nóżkach i było odpowiedzią dla Kici. czyli naszą kwestię mamy dawno za sobą :)) i teraz jest tylko nieporozumienie Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:33 szubrawcu :) każdy ma coś w sobie z romantyka Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:39 "Każdy zakochany jest poetą" - (Platon) "a poeta to także romantyk" (ppoblocki) <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:41 hm to znaczy jestem zakochana i jestem romantyczką? brzmi ciekawie :D Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:41 tak... nie pozostaje mi nic innego jak się zgodzić Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:45 a tam odrazu zgadzać :P) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:46 Szubrawiec - musimy trzymać męską koalicję.. aa..Kicia..Ty nie podkakuj mi tu! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:47 :PPP :PP dobrze już dobrze nic już nie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:49 Dobrze.. :P hehe..nie, no..żartuję :D nikt Ci tu nie moze zabronić pisać (oprócz adminów);p Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:50 > Szubrawiec - musimy trzymać męską koalicję.. no cóż... ze mnie dziś nie ten tego samiec... bo wszystko przez tą Kicię :) ... zebrało jej się na tkliwe wyliczanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:53 Boshe..co te kobiety z Wami robią..hehe.. Ja aż tak przechlapane nie mam..no..może troszeczke :P Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:55 ha ha... wychodzi na to że dogadał kocioł..garnkowi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:57 szubrawiec co ja takiego zrobiłam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:58 Kocioł garnkowi? Hmm..niech Ci będzie.. aa..i wytłumacz Kici co zrobiłeś okrótny Garnku Ty..! :P Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:00 zdublowałaś częściowo mój opis idealnej kobiety .. który sobie kiedyś napisałem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:02 *skopiowałaś .. hihi :P Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:48 > a tam odrazu zgadzać :P) rozmiękczyłaś mnie tym opisem .. czym kobieta zajmuje się w związku.. moje linie obrony chwilowo załamane :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:49 ups przepraszam :( Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 21:58 > ups przepraszam :( .. jak przeczytałem o tych obiadach i piwie to sobie przypomniałem że w lodówce nie ma żadnego browara :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Uwaga, bo zaraz ja będę rzucał..ale czymś inn 19.07.06, 22:06 chcesz?? nie chciałam nic kopiować nawet ne czytałam Twoich wątków Przepraszam jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia panowie przepraszam 19.07.06, 22:08 nic na to nie poradze,że jestem jaka jestem i,że myśle tak jak wyżej napisałam (rola kobiety w związku) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:14 > nic na to nie poradze,że jestem jaka jestem > i,że myśle tak jak wyżej napisałam (rola kobiety w związku) no to w takim razie... mam nadzieję że w temacie stopek i ich całownia też coś będzie ze strony facetów.. mam mieszane uczucia gdyby Ci się udało stworzyć taki ideał mężczyzny i kobiety.. zarazem zazdrość :) i zarazem radość że udaje sie komuś realizować tą formę :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:17 ideał faceta nie grozi mój nie całuje mnie po nogach i nie nosi na rękach <beczy> Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:24 > ideał faceta nie grozi > mój nie całuje mnie po nogach i nie nosi na rękach > <beczy> coraz więcej nas na świecie i Bóg rozrzuca te idealne połówki coraz dalej Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:30 no widzisz szara smutna rzeczywistość ideału nie ma i nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:40 ale wieje od was pesymizmem :) jakby życie było idealne.. to o czym mielibyśmy marzyć? hę? I czego byśmy się tutaj nauczyli na ziemie? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam szubrawiec 19.07.06, 22:42 szubri:P nie pesymizmem a optymizmem Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:27 smutna rzeczywistość, kiciu-tak bywa na początku, a potem.... szara smutna rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:32 jesteśmy na ziemi 100 lat.. i co przez ten cały czas mamy żyć w szarej rzeczywistości, smucić się i posypywać popiołem? Czy to właśnie proponujesz Asiu? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:47 nie Szubrawcu, nie chodzi o smucenie się i posypywanie popiołem, ale żeby to wszystko miało ręce i nogi, to obie strony muszą współpracować, a nie facet marzy jaka powinna być idealna kobieta i odwrotnie, czasem trzeba z siebie coś dać (wtedy zwróci Ci się podwójnie), a nie tylko brać. Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:52 no..no ewaluacja od >Oj Szubrawcu, a nie wystarczy po prostu to, że jest???? .. chodziło o kobietę >pozdr. do tego co napisałaś... naprawdę robi wrażenie :)) Już nieomal mogę się z tobą zgodzić. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re:zaraz wracam 19.07.06, 22:55 przepraszam, ale muszę się oddalić na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:34 ideały wyginęły, niestety same musimy walczyć o swoje Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:37 rzeczywistosc mozemy zmienic jesli kochasz to zrobisz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:52 święte słowa kiciu, trzeba tylko chcieć, a chciec to móc Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:42 > ideały wyginęły, niestety same musimy walczyć o swoje raczej nigdy ich nie było... a tak ma się cele dla których się żyje .. dla niektórych celem życia jest np. zajebista chata, samochód i kobieta u boku dla innych .. co do garnka włożyć Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:51 wiesz co On moze nie mieć auta ,nowej chaty, byle by był pożądnym facetem (tzn.nie pił codziennie alkoholu,nie brał narkotyków,nie bił,nie zdradzał,oszukiwał) Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: piszcie do mnie dużymi literami 19.07.06, 23:11 kiciu, powiedz mi czy ja jestem jakaś głupia, wymagam rzeczy niemożliwych, bo ja już nie wiem, a może ja nie w tym stuleciu się urodziłam co potrzeba?;-( Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: piszcie do mnie dużymi literami 19.07.06, 23:15 asia przestań jesteś mądra nie wymagasz za wiele i w tym stuleciu Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:56 Jeśli facet jest pożądny, to także dba o swoje zdrowie, a jedna lampka wina przy obiedzie, to tylko i wyłącznie dla zdrowia.. Ale wiem, Ty nie mówisz, o taki sposobie codziennego picia alkoholu;) to taki żarcik był:P Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 22:51 Ideałów nigdy nie było, nie ma i nie będzie. W przeciwnym razie życie na ziemi straciło by sens. A ja właśnie dla swojej panny skończyłem pisać wierszyk na dobranoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:28 kto Cię olał, no nie ja im dam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:33 no i gdzie Ty do cholery jesteś suszysz sie czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:38 Sorki, musiałem jeszcze dokończyć moje arcydzieło. No..i co tu sie dzieje teraz? Kto ma jakiś problem? Jest tu jakiś cfaniak? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:40 ja mam łzy nadal ciekną po moim policzku :( Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:42 kiciu nie płacz proszę, bo i ja zacznę Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:45 a co by sprawiło, że Twój humor się poprawi? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:40 co to za arcydzieło jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:42 Przecież już pisałem;) Wierszyk na dobranoc dla tej mojej drugiej połówki.. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:45 ile juz napisłeś wierszy? asiu co na to poradze Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:47 Ile wierszy..napewno nie pobiję w tym Ciebie;) Wczoraj jeden napisałem i teraz na wieczór..bo tak jakoś wyszło;) Kiciu..nie mozesz ciągle o nim myśleć.. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:53 ja mam 148 swoich nie myśle o nim pokłóciłam sie z rodzicami Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:56 Widziałem i czytałem dużo z Twoich utworów, z tym, że one są bardziej 'artystyczne'..są inne niż moje, może kiedyś Wam napisze moje;] Nie możesz teraz się zamknąć w sobie.. Nie myśl wcale o nim, bo i tak wiem, że myślisz..i wyzywanie się np. na rodzicach tylko Cię jeszcze bardziej pognębi.. idź ładnie przeproś;) jeśli to Twoja wina oczywiście.. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:59 wina mojego brata i ich nie moja dziekuje,za opinie na temat wierszy napisz mi na @ jakiś Twój Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:48 no trudno, chciałam pomóc, ale skoro dalej płaczesz, to nic tu po mnie, idę sobie gdzieś w s..... Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:54 masz cos z kokosem? jak tak to przestaje Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: panowie przepraszam 19.07.06, 23:59 pytasz co mi humor poprwai wiec mówie kokos Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 20.07.06, 00:01 hmm, z kokosem? moze zamiast Chin, jakiś kraj z palmami kokosowymi? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 20.07.06, 00:02 no, ale tak na teraz bounty???? Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: panowie przepraszam 20.07.06, 00:07 dziękuję za ten uśmiech to mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Kochani przepraszam 20.07.06, 00:05 ale ja juz usypiam zycze miłej nocy spokojnych snów i jak jutro zobaczycie,że płacze użyjcie młotka i kawy obiecajcie ,że tak zrobicie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Kochani przepraszam 20.07.06, 00:08 ja także się przyłączam;) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Jest.... 19.07.06, 21:41 fajnie się Was czyta, te Wasze przekomarzania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Jest.... 19.07.06, 21:50 niestety, zaraz spadam do pracy....bardzo chetnie dołącze innym razem.pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Jest.... 19.07.06, 21:52 no cóż niech cię prowadzą ogniki bagienne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ppoblocki Re: Jest.... 19.07.06, 21:55 Tylko nie zatop się w tych bagnach po drodze;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Jest.... 19.07.06, 22:07 na bagnach to ja się akurat czuję jak ryba w wodzie.tutaj mam inny problem wykanczaja mnie upały, cierpi moje ciało odseparowane od odżywczego, wilgotnego środowiska mokradeł....no to do pokilkania:-)bye Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Jest.... 19.07.06, 23:08 rola kobiety w związku z mężczyzną i na odwrót inaczej sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 23:16 nie wiem, o co im chodzi coś o romantyźmie mowią (matura-Giertych) mnie generalnie chodzi o to, żeby: - facet szanował swoją kobietę, a ona jego - była obustronna miłość - dobre chęci obu stron - jasny dialog między dwojgiem ludzi no może na dziś wystarczy tych postulatów Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 23:18 Nic mi bliskie nie jest z tego co wymieniłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 23:22 nie szanujesz go? nie kochasz go? nie masz dobrych chęci? nie rozmawiasz z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 23:30 Szanuje. KOCHAM. Mam tylko dobre chęci. Rozmawiam. Ale... on mnie nie szanuje, prawdopodobnie nie kocha, nie ma dobrych chęci, zdecydowanie nie. Rozmawiam z nim jak on ma na to ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 23:32 to szkoda Twojego czasu, cały w tym ambaras, żeby dwoje hciało na raz Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jest.... 19.07.06, 23:33 *chciało. Wiem... ale miłość nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 19.07.06, 23:35 sorki zjadłam c, widocznie byłam głodna, ale co Ci przyjdzie z tej jednostronnej miłości, Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Jest.... 20.07.06, 00:14 Asiu błagam... borykam się z tym od ponad 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 20.07.06, 00:27 ale co ja mogę, chciałabym Ci pomóc tylko co mogę doradzić, weź kartkę i wypisz wszystkie za i przeciw jesli chcesz pogadac prywatnie to napisz na @ albo gg 3182253 Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 20.07.06, 00:34 No to chyba sama odpowiedziałaś sobie co zrobić, przykro mi, nie chciałabym wyjść na niewiadomo jaką znawczynię, ale z obserwacji innych ludzi wynika, że to co Ty chciałabyś się nie sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
asia1911 Re: Jest.... 20.07.06, 00:41 Dziewczyno, to na co Ty czekasz, ja się u produkuję a Ty wszystko wiesz. Daj sobie z Nim spokój,tego kwiatu to pół światu. Umówmy się na jakieś piwo, colę cy cuś i coś uradzimy. Szkoda Twojego zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
t-mon Re: Jest.... 20.07.06, 07:32 cóż powiedzieć kobiety tak mają - nawet wredna :P Odpowiedz Link Zgłoś