chloe30 31.07.06, 14:48 Znalazłam cudotwórcę, który uszyje butek dla mojego Leosia :DDDDD I będzie sobie skakał znowu :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niutaki Re: Znalazłam!!! 03.08.06, 21:52 jaki butek chloe? bo nie jezdem w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Znalazłam!!! 04.08.06, 08:22 Niutaki, jak Cie dawno nie było! Leoś przeszedł operację łapki i ma ją niestety niewładną -lewą. Weterynarz zalecił uszycie butka, który mu tą łapke przytrzyma, żeby ciągnąc ją po ziemi nie obtrał do kości, a jednocześnie może skakać na tej zdrowej. Znalezienie kogoś kto uszyje but dla królika, jak sobie możecie wyobrazić niebyło łatwe ;) Ale znalazł sie jeden zapalenieć który uszył. Uszył wg zalecen lekarza, ale eg mnie to na razie prototyp - trzeba udoskonalić bo źle sie go zakłada. Ale ma Leoś piękny bucik z białej skórki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niutaki Re: Znalazłam!!! 04.08.06, 09:07 biedny Leoś:( i biedna łapka, ale dobrze, że są przebłyski słońca:))) pozdrawiam gorąco Leosia, podrap go za uszkiem jeśli to lubi, albo coś innego mu zrób, bo ja się na króliczkach nie znam. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Znalazłam!!! 04.08.06, 09:08 No drapię drapię, bo przez tą łapkę sam nawet nie umie :) A Ty zajrzyj czasem tutaj :)) Odpowiedz Link Zgłoś