emperor 24.02.03, 10:48 rozumiem ze tu same staruchy na forum... ale zeby tak na raz wszyscy kopyta wyciagli?? ... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oona Re: FT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 10:56 po prostu wszystkie tematy do rozmów zostały wyczerpane :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FT 24.02.03, 11:00 o nie! ja jeszcze żyje! cze chłopcy, faktycznie pusto tu ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: FT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 11:04 przetrwali najsilniejsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: FT 24.02.03, 11:09 ale wszyscy kulawi:]]] Gość portalu: oona napisał(a): > przetrwali najsilniejsi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: FT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 11:14 raczej oszczędni w słowach:) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: FT 24.02.03, 11:16 Bo ile czasu mozna przewalać te same smuty? A towarzystwo generalnie bez zmian - z nielicznymi wyjatkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: FT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.03, 11:25 świeża krew przypływa tu czasem i odpływa szybko czując ciężką atmosferę, trzeba zaczekać na oczyszczenie powietrza..., może wiosna podziała ożywczo na tę stęchliznę?? motor napisał: > Bo ile czasu mozna przewalać te same smuty? > A towarzystwo generalnie bez zmian - z nielicznymi wyjatkami Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FT 24.02.03, 11:26 wiesz motor to nie osoby mnie np znudziły ale głupie niepotrzebne przepychanki i coraz większa niekoniecznie dobra egzotyka na tym forum. Ale wierze że jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie ....lalalalalalala :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FT 24.02.03, 11:19 to nie jest bój nasz ostatni heheheheh Siostra jak tam? bo ja cieniutka wczorsj byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor pranie mozgu i zajawki... 24.02.03, 11:27 .. zle sie dzieje, kocur z rozdarta piersia biega po forum, a samante aniol nawiedzil.... hehe, ciekawe co urodzi niepokalana:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: FT 24.02.03, 11:42 Kochanie, ledwo na oczki patrzyłam, ale powtórka będzie...:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FT 24.02.03, 11:48 Siostra, nie wiem co chcesz powiedzieć?!!!...powtórka będzie heheheheh mam tylko nadzieje że nie z bólu głowy uuuuuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: FT 24.02.03, 14:37 iwusia napisała: > Siostra, nie wiem co chcesz powiedzieć?!!!...powtórka będzie heheheheh mam > tylko nadzieje że nie z bólu głowy uuuuuuu:) .....ale teraz impra tylko w trójkę będzie.......;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: FT 24.02.03, 15:29 Co za towarzyskie podejście do sprawy!!!!!! Jestem głęboce poruszony. Iwa co do egzotyki - myślę, że można by było nad tym zapanować - to przecież sami znajomi Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FT 24.02.03, 15:36 Motor to dlaczego nadal to wszystko trwa? co wątek to jakies kłótnie, napadanie na siebie. Skoro wszyscy to znajomi to kurwa mać, po co się żrą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: FT 24.02.03, 16:30 sęk w tym, że oni sami chyba nie rozumieją po co to robią. w każdym razie na zadawane o to pytania nie potrafią odpowiedzieć, a każdy kto o to zapyta natychmiast staje się wrogiem publicznym numer jeden. ale może kiedyś się im poprawi... iwusia napisała: > Motor to dlaczego nadal to wszystko trwa? co wątek to jakies kłótnie, napadanie > > na siebie. Skoro wszyscy to znajomi to kurwa mać, po co się żrą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FT 24.02.03, 16:34 a kit juz raz byłam wrogim publicznym numer jeden mogę być i drugi raz. więc pytam sie po co na co? Zamiast dobrej zabawy robi sie śmieciowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: FT 24.02.03, 16:37 no własnie, z kim jak kuźwa gadam?!!!!!! jak już mamy sobie dopierd.......to chociaz pod własnymi nickami uczciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_muminka Re: FT 24.02.03, 21:38 jeśli o mnie pytasz, to po raz kolejny powtarzam, że nie podszywam sie pod nikogo Odpowiedz Link Zgłoś