panisiusia 01.09.06, 22:29 Jak dobrze, że to już koniec... Co miał na myśli Mattafix mówiąc, że cieszy się, że jego optymistyczna piosenka stała się tak popularna w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anieczkapoleczka Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 11:43 czyli, że ktoś oglądał Szopot festiwal? Bo ja tak z grubsza. I pierwsze co mnie wkurzyło to ilość reklam przerywających ten jakże fascynujący i urzekający festiwal. Więcej za bardzo nie pamiętam. Ale udało mi się ujrzeć BB wystającą spod, no właśnie - co to było???? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 11:46 Mołek jest koszmarna. Idiotka na potęgę. Mam nadzieję, że do tvn dotrze wreszcie to, że z niej taka prezenterka, jak z mysiej d upy torba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 12:22 BB po prostu chciała żeby o niej pogadano, to może wyższe stawki za konferansjerkę będą dawać. Bo ona teraz każdy grosz do grosza składa...na szkołę zbiera. Ja nie mogę przeżyć stroju Stacha - kurka- co to miało być??? A tym zagranicznym to naprawdę sporo musieli zapłacić... Powie mi ktoś, dlaczego jury(och jak Mołek cudnie to słowo wymawia!) wybrało tego Stacha? A na Szcześniaka powiedzieli, że fajnie, ze szuka swojej drogi, może mu się uda w końcu znaleźć. No i moje pytanie: to w muzyce chodzi o to, żeby wskoczyć do szufladki, zamknąć się w niej i nie wyłazić? Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 13:26 A mi się Bombelos naprawdę podobała:) Zresztą ja jednym okiem oglądałam, jestem teraz na "Prison Break"! Ten Wentworth Miller... argh. Kojarzycie klip Mariah Carey "We belong together" ? Tam grał taki przystojniak w gajerku i trampkach, Mariah uciekła z nim... no to on własnie gra główną rolę w Prison Break. Mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 13:28 prison.break.filmweb.pl/ O!:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 13:36 Zapomniałam o jeszcze jednej rzeczy- Stachu jak najbardziej ok, tylko przytył. Ale czy ktoś mnie może oświecić- kto, do k***y nędzy kieruje karierą tej Saszy z The Jet Set? Ktokolwiek to jest, nie nadaje się do tego chyba, bo panna wygląda jak zdzira i tak też się zachowuje, a jej śpiew nie usprawiedliwia takiego zachowania. Ogladałam kiedyś rozmowę z nią w Mieście Kobiet. Chryste Panie, jakie to głupie, puste i bez polotu! Czy tylko ja mam alergię na nią, czy ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 14:50 Ja ją jakoś szczęśliwie omijam, ale ponoć jak startowała o Idola, to takie słodkie niewinne dziewczę było... Odpowiedz Link Zgłoś
panisiusia Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 15:06 Saszka jak Saszka, ale jaki tatuś był :)Się nie dziwię, że dziewczę robi karierę :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Stachu - nasz słowik! 02.09.06, 17:21 Dobrze, że tego nie oglądałam :) Odpowiedz Link Zgłoś