Dodaj do ulubionych

Majty w dół!

15.12.06, 18:00
Ale mnie ręka napier... Całą noc pisałam konspekty z lekcji,bo jak zwykle
wszystko zostawiam na ostatnią chwilę.Już mnie to wkurwia!A tak wgóle to
miałam praktyki w szkole-liceum.Ale się tam kurwa działo!Taka ze mnie ułożona
pani profesor,że pewnego pięknego poranka wyciągam na biurku w klasie 3ciej
podreczniki i gapię się na klase-łeb odwrócony w druga stone.Nagle poczułam
pod ręką jakąś koronkę patrze a tu moje stringi najnowsze leżą na biurku pani
profesor.Zostawiłam je w tej samej reklamówce,w którą rano zapakowałam
książkę.Na szcęście przede mną stała duża torba więc szybko schowałam je
spowrotem.Chyba nie widzieli, bo nie było reakcji a nie wierze,że banda
18latków darowałaby mi to.Ależ ja kurwa jestem zamotana!Zdarzają Wam się
podobne historie czy jestem unikat?
Obserwuj wątek
    • ciociapolcia Re: Majty w dół! 15.12.06, 19:17
      Heh, nie! :)
      W ogole mi sie nie zdarzaja takie rzeczy, gdyz nie nauczam. :)))
      Ale historia niezla. Jakis czas temu byl tu watek o smiesznych wpadkach. Laski
      fajne rzeczy pisaly.
      • verte34 Re: Majty w dół! 15.12.06, 19:25
        Ja kiedyś, też przy klasie facetów 18-latków powiedziałam "genitalia odpadają",
        ale był ryk. Jak do tego doszło opowiem za chwilę, bo teraz muszę lecieć, nara
        • natalcia23 Re: Majty w dół! 15.12.06, 19:31
          Opowiedz koniecznie!Ja powiedziałam,że stawiam pałe i reakcja była podobna!
          Szczerze mówiąc mi samej ciężko było się powstrzymać od śmiechu,ale dałam rade!
          • ciociapolcia Re: Majty w dół! 15.12.06, 19:36
            Az sie poplakalam... :)))
            • verte34 Re: Majty w dół! 15.12.06, 20:31
              Z genitaliami było tak: Lekcja miała być o środkach transportu czy zagrożeniach
              cywilizacyjnych, juz nie pamiętam, dość że miała być mowa o rowerach (uczę
              angielskiego). Ponieważ dbam, żeby na wstępie rozruszac towarzystwo językowo i
              yntelektualnie ;> zaczęłam w jezyku docelowym cos w tym rodzaju:
              Kto zgadnie, co to jest, dostaje punkt. Jest to własciwie przedmiot codziennego
              użytku. Korzystają z niego wszyscy, mają to męzczyźni, kobiety, dzieci...
              I tu głos z klasy, jakżeby nie - Genitalia!
              Ja na to, rzeczowo - Z kontekstu wynika, że to nie jest część ciała, więc
              GENITALIA ODPADAJĄ. I żeby było dobitniej, przetłumaczyłam na polski.
              Nawiasem mówiąc, po angielsku brzmi to równie bosko: So genitals are out!
              Ihihiiiiii... jajca, nomen omen :D
              • rzaba10 Re: Majty w dół! 15.12.06, 21:05
                O Jesuniu nie wytrzymam....no zrobilas to z klasa i z kursem tanca!:)
    • boo-boo Rajstopy do kwadratu 15.12.06, 21:15
      No najlepsze kiedyś było jak wskoczyłam w spodnie w których zostawiłam dnia
      poprzedniego rajstopy - w nogawkach-zdjęłam spodnie razem z rajstopami bo
      padałam na pysk ze zmęczenia, a na drugi dzionek podczas pracy patrzę i co
      kurwa? rajstopy mi nogawkami u dołu wystają. A że nie mogłam wyjść do kibla no
      to łeb pod biurko i zaczęło się wyciąganie cholerstwa jedną nogawką-ale się
      nastękałam, kurde...
      • verte34 Re: Rajstopy do kwadratu 16.12.06, 12:53
        Tojeszcze nic, ja tak kiedyś szłam przez miasto, ciągnąc za sobą rajtki z dnia poprzedniego. Obciach jak 150 :/ Ale to było jakies 20 lat temu :)
        • natalcia23 Re: Rajstopy do kwadratu 18.12.06, 19:53
          :-) sie ubawiłam po pachy!
    • boo-boo Tampony-z góry sory 20.12.06, 21:23
      A wsadziła sobie kiedyś któraś dwa tampony na raz? Ja kiedys oniemiałam jak
      wyjmowałam jednego i chciałam zaaplikować drugiego, patrzę kurwa i myślę co
      jest jeszcze jeden sznurek? No i kurwa drugiego wyciągnęłam. Ale to by się
      zgadzało bo "przed" włożeniem pierwszego zaspałam do pracy i zapomniałam, że
      się już obsłużyłam i dojebałam drugiego w pracy, ale brechnęłam wieczorem w
      kiblu w robocie, a laski tylko "no co się stało, my też chcemy polać" a ja
      słowa wydusić nie mogłam.
      • bella.donna1 Re: Tampony-z góry sory 21.12.06, 09:28

:):):):):):):):):):)

boo-boo
        chyba przebiłaś wszyskich;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka