Gość: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:03 Idzie ktoś dziś do tego pubu czy nie??????? Przeoczyłam moment, kiedy zgraja się namawiała :-)))) i teraz nie wiem na czym stanęło..... niech ktoś mnie uświadomi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mokka26 Re: NO I CO Z WIECZORNYM SWINGO??????? IP: *.unregistered.formus.pl 16.11.01, 17:04 Może i ja bym wpadła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: NO I CO Z WIECZORNYM SWINGO??????? IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:08 Ok!! :-)))) jak Cię poznam???? a wiesz gdzie ten pub??? Gość portalu: mokka26 napisał(a): > Może i ja bym wpadła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:07 A idziesz ze swoim wybranym :)))00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:09 mój wybrany jeszcze nie wie, jakie szczęście go spotkał o:-))))) może wpadniesz w zastępstwie? Gość portalu: Men napisał(a): > A idziesz ze swoim wybranym :)))00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:13 Nie lubie pubów, bo potem przez kilka dni musze sie znęcac nad swoim slicznym ciałem :)))) może lepiej Q-vadis ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:16 Nie lubię Quo Vadis, bo potem przez kilka dni muszę myśleć, że miałam kiepską kieckę :-))) Gość portalu: men napisał(a): > Nie lubie pubów, bo potem przez kilka dni musze sie znęcac nad swoim slicznym > ciałem :)))) > > może lepiej Q-vadis ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEN Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:20 E tam, to chyba nie problem ..:)) A może inaczej:"czy spódniczka była za krótka, czy za długa" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:23 Była ładna inaczej :-)))) Gość portalu: MEN napisał(a): > E tam, to chyba nie problem ..:)) > A może inaczej:"czy spódniczka była za krótka, czy za długa" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:24 Acha, ale to chodzi o spódniczke tak, że była ładna inaczej. Ale ciuchy sie nie licza (no prawie) - wazne co pod nimi tfu, tzn. w srodku, w duszy :)))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:27 Jasne! o ile oczywiścia ta dusza jest blondynką z zawieszeniem na wysokości mojej szyji :-))) ale słodki jesteś :-)))) Gość portalu: men napisał(a): > Acha, ale to chodzi o spódniczke tak, że była ładna inaczej. > > Ale ciuchy sie nie licza (no prawie) - wazne co pod nimi tfu, tzn. w srodku, w > duszy :)))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:37 Oj dziewczyno, a tak pieknie i romantycznie było - a Ty odrazu wyskakujesz z ta blondynką ... P.s.: tez jesteś blondynka ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASMINA Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:39 HA! I tu Cię mam hehehehe.... oczywiście, że jestem blondynką - tyle że taką trochę inną :-)))) bardziej czarną.... idziesz do tego pubu czy nie???? Gość portalu: Men napisał(a): > Oj dziewczyno, a tak pieknie i romantycznie było - a Ty odrazu wyskakujesz z ta > > blondynką ... > > P.s.: tez jesteś blondynka ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 17:47 Nieeeeestety nie, jutro raniutko musze miec świezutka główkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 17:51 I dlatego chciałeś iść do QV???? Ciekawe hehehe....... byłbyś wyjątkowo świeżutki! Biedactwo pracuje w soboty? Gość portalu: Men napisał(a): > Nieeeeestety nie, jutro raniutko musze miec świezutka główkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 18:01 Wyszaleć się, ale nie kapac sie w piwsku :)))) Cholera pracuję - i w morde, sam się zagnałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: jasmina IP: *.waw.cdp.pl 16.11.01, 18:05 Lubię się wyszaleć :-)))))) Niekoniecznie w piwsku :-)))) No ale każdemu wg zasług. Jak sam się zagnałeś, to sam nie możesz się odegnać?! W końcu pisałeś już gdzieś, że nie masz szefa. Gość portalu: Men napisał(a): > Wyszaleć się, ale nie kapac sie w piwsku :)))) > > Cholera pracuję - i w morde, sam się zagnałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 19:00 No nie mam, a to najgorsze :((( Ale mysle dalej Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 16.11.01, 19:19 Jesteś z gatunku tych, co muszą czuć bat nad tyłkiem?! ciekawe :-))))) Gość portalu: Men napisał(a): > No nie mam, a to najgorsze :((( > Ale mysle dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 19:22 hi,hi - to nie tak. Komu powiem - sp ..., chyba, że sobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 16.11.01, 19:24 hihihi!!! fakt :-)))) no i z kim Ty obgadujesz szefa???? Gość portalu: Men napisał(a): > hi,hi - to nie tak. > Komu powiem - sp ..., chyba, że sobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: NO IDZIE KTOŚ CZY NIE?????????? 16.11.01, 19:21 Ja bym poszedl ale ku.... sam :o))) Robimy liste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: NO IDZIE KTOŚ CZY NIE?????????? 16.11.01, 19:25 A mi się już nie chce tam iść.... poza tym podobno lista już była? mario2 napisał(a): > Ja bym poszedl ale ku.... sam :o))) > Robimy liste!!! Odpowiedz Link Zgłoś