mario2 16.11.01, 19:19 Prosze ten watek tak dlugo u gory trzymac dopoki ona sie nie zglosi i nie skonsumujemy naszego popieprzonego losu. Bo 5 mnie nie chciala! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Men Re: Czarna Wdowa IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 19:20 A nie boisz sie, że Ona tak jak modliszka ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi re men 16.11.01, 19:22 Udusi go heheheehe.... Gość portalu: Men napisał(a): > A nie boisz sie, że Ona tak jak modliszka ..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: jasmina IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.11.01, 19:24 modliszki swoich partnerów po ..., konsumują, nie duszą Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: jasmina 16.11.01, 19:27 tak!!!!! wiem!!!!!! ale mario tyle już wychlał, że nie będzie żadnego "po" hihihihi!!!!!! i wtedy ja też bym takiego udusiła hehehehe..... Gość portalu: men napisał(a): > modliszki swoich partnerów po ..., konsumują, nie duszą Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Czarna Wdowa 16.11.01, 19:21 przecież to TY jej nie chcesz! coś chyba kręcisz! wstrętny wzbudzacz litości! mario2 napisał(a): > Prosze ten watek tak dlugo u gory trzymac dopoki ona sie nie zglosi i nie > skonsumujemy naszego popieprzonego losu. > Bo 5 mnie nie chciala! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Czarna Wdowa 16.11.01, 19:23 ale kogo nie znasz??? 5???? to jak się starasz! mario2 napisał(a): > nie ze nie chce tylko nie znam!!! :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czarna Wdowa 16.11.01, 22:03 A czy w przyszly piatek tez bedzie losowanie? Na Kitka liczyc nie moge, czarna wdowa tez nawiala.... O innych nie wspominam.... Co my biedne robaczki mamy teraz zrobic bez konsumpcji losow? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Czarna Wdowa 17.11.01, 09:53 Aniu- bez losowania wybieram Ciebie. I nuiech Jasminka mysli sobie co chce. Mnie juz planow nie pokrzyzuje.!!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Czarna Wdowa 17.11.01, 12:02 Kitek pokrzyzowal, bo wrocil jak Kit marnotrawny i sie nawet wyspowiadal.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan-z-listy Re: Czarna Wdowa 16.11.01, 23:56 czrna wdowa to w koncu pomeranka czy jasmina turbo Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi hehehe 17.11.01, 11:58 jasminka zawwsze mysli to co chce!!!! a planow nie zamierzam Ci krzyzowaC!!! skad te brzydkie mysli???? Odpowiedz Link Zgłoś