lullu1 17.01.07, 22:39 Wybrać się 15.10 do Yumy,z przesiadką we Włoszczowej, po drodze skok na SKOK,a potem na Fort Knox, nic mi się nie chce,bo ten kraj też mnie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela0508 Re: Mak,już czas 17.01.07, 23:22 Kochani! Jak coś Wam zostanie ze SKOKU to możecie się podzielić, gdyż auta potrzebuję... czyli jakieś 10-13 tyś. dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Mak,już czas 18.01.07, 10:40 lullu1 napisała: > Wybrać się 15.10 do Yumy,z przesiadką we Włoszczowej, > po drodze skok na SKOK,a potem na Fort Knox, > > nic mi się nie chce,bo ten kraj też mnie nie chce... taaa....tyle, że nic o tym nie wiem, ze mam gdzieś jechać a już z pewnoscią nie do Yumy (co to kurna jest?) jeśli już gdzieś się wybieram to tylko na wschód i zdecydowanie i ostatecznie sam (no...co najwyzej z packard bellem) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mak,już czas 18.01.07, 11:11 lullu1 napisała: > Wybrać się 15.10 do Yumy,z przesiadką we Włoszczowej, > po drodze skok na SKOK,a potem na Fort Knox, > > nic mi się nie chce,bo ten kraj też mnie nie chce... Mak chętnie się z tobą wybierze, zawsze marzył o takiej podróży Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Mak,już czas 18.01.07, 12:12 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > Wybrać się 15.10 do Yumy,z przesiadką we Włoszczowej, > > po drodze skok na SKOK,a potem na Fort Knox, > > > > nic mi się nie chce,bo ten kraj też mnie nie chce... > > Mak chętnie się z tobą wybierze, zawsze marzył o takiej podróży eee...jest mały problem nigdzie sie nie wybieram a już zwłaszcza do włoszczowy z lullu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mak,już czas 18.01.07, 13:07 morfeusz_1 napisał: > > a ja bym się z lulu wybrał :) > zatem pakujcie się w reklamówki z biedronki i.. w drogę!;) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Mak,już czas 18.01.07, 16:53 nutopia napisała: > zatem pakujcie się w reklamówki z biedronki i.. w drogę!;) A co to ja jestem ferstlejdi,żeby się z reklamówkami wozić..:) plecak na ramię,do ręki walizka browarków... i po SKOK-u w bok prosto na Ibizę..;)) god=gold,oil,drugs Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Mak,już czas 19.01.07, 01:20 nutopia napisała: > morfeusz_1 napisał: > > > > > a ja bym się z lulu wybrał :) > > > zatem pakujcie się w reklamówki z biedronki i.. w drogę!;) jak zwykle profesjonalny cynizm i wyrachowanie przez Ciebie przemawia ;) a tak naprawdę zazdrość że z morfim można "inaczej" :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mak,już czas 19.01.07, 09:11 morfeusz_1 napisał: > nutopia napisała: > > > morfeusz_1 napisał: > > > > > > > > a ja bym się z lulu wybrał :) > > > > > zatem pakujcie się w reklamówki z biedronki i.. w drogę!;) > > > jak zwykle profesjonalny cynizm i wyrachowanie przez Ciebie przemawia ;) > a tak naprawdę zazdrość że z morfim można "inaczej" :) tak masz rację, ja powinnam mieć na drugie "inaczej"... wiesz np. szczupła inaczej, mądra inaczej, piękna inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Mak,już czas 19.01.07, 09:17 a to "inaczej" zastępuje "naj" najmądrzejsza, najpiękniejsza, najszczuplejsza.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Mak,już czas 19.01.07, 23:32 annabl napisała: > przeczytałam: > > "makijaż już czas" karnawał w głowie:D Odpowiedz Link Zgłoś