Dodaj do ulubionych

znajomosci internetowe

06.04.07, 14:22
uważacie, ze znajomości internetowe mają sens? ja poznałem kogoś ;) w jednym z
portali (zresztą żadna tajemnica, że jestem uzytkownikiem wielu m.in
www.cacharel.pl, grono...), ale nigdy nie wierzyłem w miłość przez net.
hmmmm... serce mi mocno jednak bije....
Obserwuj wątek
    • sylwinka86 Re: znajomosci internetowe 08.04.07, 10:52
      a spotkałeś się już z tą osobą? mnie tak mniej więcej za miesiąc czeka spotkanie z "chłopakiem z netu" - dodam, że to będzie moje pierwsze spotkanie tego typu, dlatego trochę je odwlekam :P a swoją drogą też się zastanawiam, czy to w ogóle ma jakiś sens?
      • sokoleoko75 Re: znajomosci internetowe 08.04.07, 14:28
        Witam, to zle, że odwlekasz nie ma sensu, to ciekawe doświadczenie poznawać w
        ten sposób ludzi. Tez byłem na portalu randkowym tzn. sympatii i poznałem tam
        trzy dziewczyny. Nie ma sie czego obawiać ludzie nie gryzą
        • sylwinka86 Re: znajomosci internetowe 09.04.07, 11:20
          no niby masz rację... ale mi się wydaję, że ten, z którym się mam spotkać za bardzo sobie mnie wyidealizował... no i boję się, że się rozczaruje w konfrontacji z rzeczywistością :/ no ale nasze spotkanie dopiero za miesiąc, więc mam jeszcze trochę czasu na wyzybycie się strachów :)
          • sokoleoko75 Re: znajomosci internetowe 09.04.07, 12:22
            Sylwinka nie graj na czas, na zwłokę jak chcesz to nazwij, szkoda waszego
            straconego czasu jeśli coś nie wyjdzie i mielibyście się więcej nie zobaczyć.
            To, że fajnie się Wam rozmawia przez telefon ma miły tembr głosu nic nie znaczy
            dopiero po spotkaniu sama sobie odpowiesz, czy on, to ten z którym chcesz dalej
            być.. A może nie spodoba się Tobie, że kawę miesza w lewo, a nie w prawo.
            Psołuchaj starszego od siebie i przyznasz mi rację.Ja z trzech ostatnio
            poznanych sam zrezygnowałem, mówiąc im dlaczego, to była moja decyzja i nic im
            nie brakowało, trzeciej jesli u mnie cos nie pasowało nie miała odwagi mi tego
            powiedzieć. A wszystkie były cool i zdania o nich nie zmienie
            • sylwinka86 Re: znajomosci internetowe 10.04.07, 22:51
              czasem też tak myślę, że najlepiej byłoby się spotkać zaraz, teraz, od razu, żeby jak najszybciej "spadł na ziemię". Ale jak już mam prawie napisanego smsa z propozycją wcześniejszego spotkania, czego on niby bardzo chce, zawsze mnie coś powstrzyma i nie wysyłam... no ale z tego umówionego spotkania w maju (mamy konkrerną datę już :P) się już napewno nie wymigam ;) w razie czego napiszę, co z tego wyszło :)

Pozdrawiam :)
              • sokoleoko75 Re: znajomosci internetowe 10.04.07, 23:36
                Witaj Sylwinka, ciekawy jestem, Twoich wrażen ze spotkania. Napisz a jak
                jesteś z wawy możemy nawet się spotkać nakawę, coś zjeść i pogadać. Pozdrawiam
                • sylwinka86 Re: znajomosci internetowe 11.04.07, 12:46
                  witam ;) hehehe... ja jestem z Poznania, więc chyba nasze spotkanko jednak nie wypali ;) z moim "Kolegą" mam się spotkać w maju, ale chyba będę musiała to spotkanie trochę przyspieszyć, bo jednak wydaję mi się, że z tej naszej znajomości i tak nic nie będzie... ale nie bój żaby, jak się w końcu odważę z nim spotkać, to relację zdam na pewno :) hihihi, chyba, że gościo od razu ucieknie i nie będzie o czym opowiadać :P

Miłego dnia :)
                  • lfgirl Re: znajomosci internetowe 11.04.07, 14:26
                    Ja przez net poznałam swojego faceta :)
    • ronin202 Re: znajomosci internetowe 08.04.07, 15:02

spoko , wlasnie wczoraj wrucilem z Wrocka z takiego spotkania , bylo wspaniale , mysle ze takie spotkania mają sens i warto poznawac ludzi , ( i pic wino z ust dziewczyny) zajebiscie
    • tusku Re: znajomosci internetowe 08.04.07, 21:06
      Bije ci serce mocno bo masz nadciśnienie.HEEEE!
      • zoselin Do tusku 08.04.07, 21:38
        Nie da się nie zauważyć Twoich głupich komentarzy ;/
    • tusku Re: znajomosci internetowe 09.04.07, 10:08
      przepisałem to z ksiązki.
    • blueska3 Re: znajomosci internetowe 15.04.07, 11:50
      Mają sens. Można w ten sposób natknąć się na bardzo wartościową osobę. A to
      wszystko chyba dzięki temu, że najpierw poznaje się wnętrze tej osoby a potem to
      już sama decydujesz o tym, czy chcesz przenieść to w real czy nie. Wiele takich
      znajomosci mam..tylko, że u mnie ten okres poznawania danej osoby, zaufania jej
      jest baaardzo długi. I nie każdy to wytrzymuje. A ci co wytrzymają - szacunek
      dla nich.
      • grzanka23 Re: znajomosci internetowe 15.04.07, 22:46
        ja tez dzis bylam na spotkaniu i poznalam bardzo sympatycznych ,milych i
        kulturalnych ludzi.
    • larysa772 Re: znajomosci internetowe 18.04.07, 10:41
      jakoś też nie wierzyłam w znajomosci internetowe, zrobilam to bardziej z braku
      rozmowy i checi pogadania z kims anonimowo i......też coś w sercu gra, wieć
      chyba jednak
    • maja.a Re: znajomosci internetowe 22.04.07, 09:05
      Witam wszystkich:)
      Ja długo szukałam i na różne sposoby...starałam się aby to nie stało się obsesją
      mojego życia...ale trudno żeby tak sie nie stało skoro jedno z moich
      największych pragnień nie chce sie spełnić i ja nic nie poterafię zrobić, nic
      nie mogę zrobić...a może jednak pomyślałam....i weszłam na cafe gazeta
      zamieściłam (to sie tak brzydko nazywa) anons...to był wrzesień 2005 r. Jaki
      jest efekt...jestem najszczęśliwszą kobietą na świecie ...od roku mieszkamy
      razem a 28.06.2008 r bedzie ślub i wesele o jakim zawsze marzyłam. Wszystkim
      szukającym życzę powodzenia:)
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka