Dodaj do ulubionych

Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie!!!!!

10.05.07, 12:25
Szlag niech to trafi - poleciałam do Grecji się wygrzać, a wróciłam z takim
przeziębieniem, że rany boskie
Obserwuj wątek
    • croyance Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 12:27
      Jesli Cie to pocieszy, nasz urlop w Grecji w zeszlym roku skonczyl sie tak, ze
      zamiast do domu do Londynu, lecielismy samolotem do Gdanska do lekarza :-(
      Przy czym okazalo sie, ze nic mi nie jest, a moej subiektywne wrazenie ze
      umieram to reakcja na miejscowa wode plus psychosomatyka plus hipochondria.
      • mandiko Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 12:38
        No, Bogna, fajnie, że wróciłaś, już myślałam, że o azyl w tej Grecji poprosiłaś
        albo co. Teraz się kuruj, najlepiej też załóż klapki na oczy, żeby nie patrzeć
        na mężowskie porządki. Wiem, o czym mówisz, bo mnie też o mało nie rozedrze,
        jak widzę męską działalność w dziedzinie sprzątania, zwłaszcza w kuchni. Nie
        wiem, jak to jest, że do zrobienia herbaty potrzeba im dziesiątki przyborów, a
        już ugotowanie obiadu (dobrego, przyznaję) wymaga później interwencji sztabu
        sprzątających. Ale musisz jakoś przetrwać i się nie przejmować, może się od
        razu szczury nie zalęgną - w końcu od czego masz armię futrzanych darmozjadów:)
        A co do trollerstwa, to nie masz czego żałować - żałosne, toksyczne wstawki,
        szkoda gadać. Zdrowiej szybko!
        • mandiko Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 12:59
          A gdybyś jednak chciała podziwiać te żałosną działalność, to bez trudu
          znajdziesz - Curla nie wycięła wszystkich wątków.
          • legwan4 Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 13:10
            Bogna,masz ciekawą lekturę.Jakieś bagienko się zrobiło,przez chwilę na
            forum.Tzn.wariatów nie brakuje i wyszło gówno z worka....To pechozol z
            przeziębieniem w słonecznej Helladzie :( Wracaj szybko do zdrowia Bogno,w
            polskim piekiełku....
    • s.dominika Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 18:07
      czesc Bogna - fajnie że jesteś, bo ja się bałam że cię wcięło jak Verte. Z
      urlopem to zawsze coś nie tak. W zeszłym roku pojechaliśmy do słonecznej Tunezji
      wygrzać się i co? I chłop 2 dnia oparzenia słonecznego i uczulenia dostał i
      reszta urlopu pod parasolem. Ja to zawsze jeszcze okres dostanę znienacka -
      chociaż nie wiem, jakbym cyrklowała, żeby było kiedy indziej.
    • ewa.x Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 18:11
      Bogna trzymaj się kobito!! Te choróbsko to dlatego, że klimat zmieniłaś...Ściskam!!
      • bogna71 Dzięki, Kochane! 10.05.07, 19:31
        :***
        Już mi lepiej na widok Waszych Pysiów;-PPPP (to tak w przenośni)

A tak wogóle top zgryza mam - kurczę....
        Dostałam dziś wiadomość, że zmarł mąż mojej bezpośredniej szefowej........
        Aż mi się kolana ugięły.... To starsza pani jest, byli z mężem bardzo sobie
        bliscy, w poniedziałek poszedł na badania do szpitala a w środę nad ranem
        zmarł.....
        W sobotę jest pogrzeb, ja nie jestem jeszcze na chodzie, ale wypadałoby
        pojechać, no nie??? Rany, nie wiem nigdy, co robić w takich sytuacjach, jak się
        zachować, co powiedzieć........
        Szkoda mi jej strasznie, kurcze, nie wiem, co mam robić.....
        • mandiko Re: Dzięki, Kochane! 10.05.07, 19:59
          Może się lepiej poczujesz do soboty, myślę, że trzeba być tam w takiej
          sytuacji. I chyba nic nie trzeba mówić, tym się nie martw, jak będzie trzeba,
          słowa same się znajdą.
          Straszne są takie sytuacje, obserwuję podobną w sąsiedztwie - starsza para,
          oboje po przejściach, odbudowali jakoś swoje życie, kupili mały domek, super go
          wyremonowali, założyli piękny ogród, przygarnęli psa i parę kotów. Skończyli z
          tymi pracami, a teraz kolejno umierają - ona nieprzytomna od miesiąca w
          szpitalu, jego dziś zabrało pogotowie, pies i koty po ludziach i schroniskach -
          życie jest potworne, jednym słowem.
          • rzaba10 Re: Dzięki, Kochane! 10.05.07, 20:48
            A co to jest URLOP?:))
            Witaj,zdrowiej szybko:))
            • azaheca Re: Dzięki, Kochane! 10.05.07, 21:01
              rzaba10 napisała:

> A co to jest URLOP?:))
              > Witaj,zdrowiej szybko:))
              To takie coś od czego się choruje chyba...:(
              • rzaba10 Re: Dzięki, Kochane! 10.05.07, 21:23
                Aaa..to ja nie potrzebuje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się