bogna71 10.05.07, 12:25 Szlag niech to trafi - poleciałam do Grecji się wygrzać, a wróciłam z takim przeziębieniem, że rany boskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croyance Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 12:27 Jesli Cie to pocieszy, nasz urlop w Grecji w zeszlym roku skonczyl sie tak, ze zamiast do domu do Londynu, lecielismy samolotem do Gdanska do lekarza :-( Przy czym okazalo sie, ze nic mi nie jest, a moej subiektywne wrazenie ze umieram to reakcja na miejscowa wode plus psychosomatyka plus hipochondria. Odpowiedz Link Zgłoś
mandiko Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 12:38 No, Bogna, fajnie, że wróciłaś, już myślałam, że o azyl w tej Grecji poprosiłaś albo co. Teraz się kuruj, najlepiej też załóż klapki na oczy, żeby nie patrzeć na mężowskie porządki. Wiem, o czym mówisz, bo mnie też o mało nie rozedrze, jak widzę męską działalność w dziedzinie sprzątania, zwłaszcza w kuchni. Nie wiem, jak to jest, że do zrobienia herbaty potrzeba im dziesiątki przyborów, a już ugotowanie obiadu (dobrego, przyznaję) wymaga później interwencji sztabu sprzątających. Ale musisz jakoś przetrwać i się nie przejmować, może się od razu szczury nie zalęgną - w końcu od czego masz armię futrzanych darmozjadów:) A co do trollerstwa, to nie masz czego żałować - żałosne, toksyczne wstawki, szkoda gadać. Zdrowiej szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
mandiko Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 12:59 A gdybyś jednak chciała podziwiać te żałosną działalność, to bez trudu znajdziesz - Curla nie wycięła wszystkich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
legwan4 Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 13:10 Bogna,masz ciekawą lekturę.Jakieś bagienko się zrobiło,przez chwilę na forum.Tzn.wariatów nie brakuje i wyszło gówno z worka....To pechozol z przeziębieniem w słonecznej Helladzie :( Wracaj szybko do zdrowia Bogno,w polskim piekiełku.... Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 18:07 czesc Bogna - fajnie że jesteś, bo ja się bałam że cię wcięło jak Verte. Z urlopem to zawsze coś nie tak. W zeszłym roku pojechaliśmy do słonecznej Tunezji wygrzać się i co? I chłop 2 dnia oparzenia słonecznego i uczulenia dostał i reszta urlopu pod parasolem. Ja to zawsze jeszcze okres dostanę znienacka - chociaż nie wiem, jakbym cyrklowała, żeby było kiedy indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.x Re: Raz w roku jestem chora - na urlopie właśnie! 10.05.07, 18:11 Bogna trzymaj się kobito!! Te choróbsko to dlatego, że klimat zmieniłaś...Ściskam!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Dzięki, Kochane! 10.05.07, 19:31 :*** Już mi lepiej na widok Waszych Pysiów;-PPPP (to tak w przenośni) A tak wogóle top zgryza mam - kurczę.... Dostałam dziś wiadomość, że zmarł mąż mojej bezpośredniej szefowej........ Aż mi się kolana ugięły.... To starsza pani jest, byli z mężem bardzo sobie bliscy, w poniedziałek poszedł na badania do szpitala a w środę nad ranem zmarł..... W sobotę jest pogrzeb, ja nie jestem jeszcze na chodzie, ale wypadałoby pojechać, no nie??? Rany, nie wiem nigdy, co robić w takich sytuacjach, jak się zachować, co powiedzieć........ Szkoda mi jej strasznie, kurcze, nie wiem, co mam robić..... Odpowiedz Link Zgłoś
mandiko Re: Dzięki, Kochane! 10.05.07, 19:59 Może się lepiej poczujesz do soboty, myślę, że trzeba być tam w takiej sytuacji. I chyba nic nie trzeba mówić, tym się nie martw, jak będzie trzeba, słowa same się znajdą. Straszne są takie sytuacje, obserwuję podobną w sąsiedztwie - starsza para, oboje po przejściach, odbudowali jakoś swoje życie, kupili mały domek, super go wyremonowali, założyli piękny ogród, przygarnęli psa i parę kotów. Skończyli z tymi pracami, a teraz kolejno umierają - ona nieprzytomna od miesiąca w szpitalu, jego dziś zabrało pogotowie, pies i koty po ludziach i schroniskach - życie jest potworne, jednym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzaba10 Re: Dzięki, Kochane! 10.05.07, 20:48 A co to jest URLOP?:)) Witaj,zdrowiej szybko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Dzięki, Kochane! 10.05.07, 21:01 rzaba10 napisała: > A co to jest URLOP?:)) > Witaj,zdrowiej szybko:)) To takie coś od czego się choruje chyba...:( Odpowiedz Link Zgłoś