witaminka29 04.06.07, 09:36 Bo ja nie...zaczyna się walka o spakowanie plecaka i lekcje i o wyjście do szkoły i o to co do tej szkoły ubrać buuuuu nie lubię tych poniedziałków :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatelek2 Re: Poniedziałek! Kto wymyślił taki dzień??? 04.06.07, 10:10 U mnie poniedziałek to dzień jak każdy inny.Może dlatego,że ja nie pracuję a dzieci jeszcze do szkoły nie chodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Poniedziałek! Kto wymyślił taki dzień??? 04.06.07, 10:19 U mnie tak jak u agatelek :) Poniedziałek zaznacza się tylko tym, że znowu zostaję z Hanką sama - mąż po wolnym weekendzie wraca do pracy. Ale jak pracowałąm, też nie przepadałam za poniedziałkami. Chyba tylko Lany Poniedziałek cieszy się ludzką sypatią... ") Witaminko, a może pakowanie plecaka i wybór ubrań do szkoły zrobić w niedzielę pod wieczór? Moja mama wszelkie takie sprawy załatwiała z nami (mam młodszą siostrę) wieczorem i następnego dnia rano był spokój. Zostanie Wam tylko (?) walka o wyjście do szkoły... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Poniedziałek! Kto wymyślił taki dzień??? 04.06.07, 10:25 dla mnie też dzień jak codzień, z tą różnicą tylko, że jak coś to już wszystkie sklepy otwarte, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 jahreshka ... 04.06.07, 11:16 Wiesz ja tak bym chciała, przygotować wszystko w niedzielę i wtedy w poniedziałek spokój ale moja córcia to bardzo bardzo bardzo duża indywidualistka i niestety nie udaje się mi tak, choć jak była młodsza i chodziła do zerówki to tak właśnie było a teraz chyba męczy ją już szkoła a nie wiem co będzie później :)) Odpowiedz Link Zgłoś