shameeka 28.06.07, 20:57 siedze i siedze.,.. cos bym chetnie obejrzala sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:05 Ja ogladam Herosow na TVP1 :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:07 :) ja poki co tvn 24 :) pozniej bedzie na polsacie CSI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:16 ooo CSI uwielbiam - ogladalam juz wszystkie dostepne w Polsce sezony ;) Najbardziej lubie Las Vegas :) ale Maiami i Nowy York tez jest fajny :)Pamietam jak CSI własniew Las Vegas, lecialo na TVP2 strasznie poźno ok 1 w nocy, ale zawsze czekalam i zasypialam w polowie ze zmeczenia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:20 to ja dopiero teraz ogladam CSI :) wczesniej jakos nie udawalomi sie trafic :) a na tvn 7 - bez sladu dzisiaj chyba leci :D Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:30 :) widze,ze ta same seriale lubimy :) Ja lubie jeszcze Krok od domu i Dowody zbrodni :) Ogolnie lubie takie seriale troszke kryminalne detektywistyczne :)związane z kryminoklogia - swego czasu marzylam aby studiować kryminologie :) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:32 uwielbiam takie seriale ;D a pamietasz JAG- wosjkowe biuro sledcze :D uwielbialam Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:40 shameeka napisała: > uwielbiam takie seriale ;D > a pamietasz JAG- wosjkowe biuro sledcze :D > uwielbialam > Pamietam :)tez to bardzo lubilam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 22:13 Atuś...też je uwielbiam...oprócz JAG;) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 22:26 :) a lubiecie dziewczyny nasze polskie seriale kryminalne? Bo do mnie ani Kryminalni ani Odwróceni nie przemawaiją :( na poczatku lubilam Fale Zbrodni ale pozniej juz przestalam ogladac, nio i Oficerzy tez mi sie na poczatku podobaly Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 07:48 ja tez nie lubię tych polsich kryminalnych filnmów. zagranicznych zresztą też nie:/ a wczoraj na poprawę humoiru włączyłam sobie na kompie "Zapach kobiety" z al Pacino :D Ten gośc jest niesamowity!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 08:18 nie lubie seriali kryminalnych polskich nie ogladam bo nie moge :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 17:12 nie wiem co oznaczają te skruty (pewnie tytuły seriali), ale przypominam, że dzisiaj o 20:00 na Polsacie siatkóweczka na najwyższym poziomie - mecz Polska-Bułgaria w ramach ligii światowej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 17:52 :) nie lubie sportu :D no chyba ze jakies tance na lodzie :D i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 17:52 :) nie lubie sportu :D no chyba ze jakies tance na lodzie :D i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 22:28 we wakacje zawsze nic nie ma bo sa same powtorki :( pozostaje kino, dvd itp Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka "daleko od szosy" 29.06.07, 22:31 oglada ktos?? tzn lubicie?? a ja bardzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: "daleko od szosy" 29.06.07, 22:36 no ten serial to lubie :-)))) a przez siatkarzy się upiłam!!!! ale warto było - wygrali 3:1 :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: "daleko od szosy" 29.06.07, 22:39 :D tylko ze ja nie pamietam jak ten serial sie skonczyl :( bravo dla siatkarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: "daleko od szosy" 29.06.07, 22:45 shameeka wniosek? -> trzeba pic niezaleznie od rodzaju programu ;) to bedziesz pamietala takie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: "daleko od szosy" 30.06.07, 08:50 paenka napisała: > shameeka wniosek? -> trzeba pic niezaleznie od rodzaju programu ;) to bedzi > esz > pamietala takie rzeczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
goscinnie_ino Re: "daleko od szosy" 30.06.07, 11:54 brawo, brawo!!! dzisiaj znowu grają, też o 20:00, też na Polsacie, też z Bułgarią i mam nadzieje, że też wygrają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 30.06.07, 13:48 byłam, widziałam, krzyczałam a dziś mówić nie umiem:D:D:D:D:D POLSKA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś