Dodaj do ulubionych

dlaczegow tv nic nie ma do ogladania??

28.06.07, 20:57

siedze i siedze.,..
cos bym chetnie obejrzala sobie..
Obserwuj wątek
    • martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:05
      Ja ogladam Herosow na TVP1 :)
      • shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:07
        :) ja poki co tvn 24 :)
        pozniej bedzie na polsacie CSI ;)
        • martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:16
          ooo CSI uwielbiam - ogladalam juz wszystkie dostepne w Polsce sezony ;)
          Najbardziej lubie Las Vegas :) ale Maiami i Nowy York tez jest fajny :)Pamietam
          jak CSI własniew Las Vegas, lecialo na TVP2 strasznie poźno ok 1 w nocy, ale
          zawsze czekalam i zasypialam w polowie ze zmeczenia :)))
          • shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:20
            to ja dopiero teraz ogladam CSI :)
            wczesniej jakos nie udawalomi sie trafic :)
            a na tvn 7 - bez sladu dzisiaj chyba leci :D
            • martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:30
              :) widze,ze ta same seriale lubimy :)
              Ja lubie jeszcze Krok od domu i Dowody zbrodni :) Ogolnie lubie takie seriale
              troszke kryminalne detektywistyczne :)związane z kryminoklogia - swego czasu
              marzylam aby studiować kryminologie :)
              • shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:32
                uwielbiam takie seriale ;D
                a pamietasz JAG- wosjkowe biuro sledcze :D
                uwielbialam
                • martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 21:40
                  shameeka napisała:

> uwielbiam takie seriale ;D
                  > a pamietasz JAG- wosjkowe biuro sledcze :D
                  > uwielbialam
                  >
                  Pamietam :)tez to bardzo lubilam :)
                • nerri Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 22:13
                  Atuś...też je uwielbiam...oprócz JAG;)
                  • martusia67 Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 28.06.07, 22:26
                    :) a lubiecie dziewczyny nasze polskie seriale kryminalne? Bo do mnie ani
                    Kryminalni ani Odwróceni nie przemawaiją :( na poczatku lubilam Fale Zbrodni
                    ale pozniej juz przestalam ogladac, nio i Oficerzy tez mi sie na poczatku
                    podobaly
                    • rasgeea Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 07:48
                      ja tez nie lubię tych polsich kryminalnych filnmów. zagranicznych zresztą też
                      nie:/

a wczoraj na poprawę humoiru włączyłam sobie na kompie "Zapach kobiety" z al
                      Pacino :D Ten gośc jest niesamowity!!!!!
                      • shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 08:18
                        nie lubie seriali kryminalnych polskich
                        nie ogladam bo nie moge :)
                        • goscinnie_ino Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 17:12
                          nie wiem co oznaczają te skruty (pewnie tytuły seriali), ale przypominam, że
                          dzisiaj o 20:00 na Polsacie siatkóweczka na najwyższym poziomie - mecz
                          Polska-Bułgaria w ramach ligii światowej!!!
                          • shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 17:52

:) nie lubie sportu :D
                            no chyba ze jakies tance na lodzie :D i takie tam.
                          • shameeka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 17:52

:) nie lubie sportu :D
                            no chyba ze jakies tance na lodzie :D i takie tam.
                            • paenka Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 29.06.07, 22:28
                              we wakacje zawsze nic nie ma bo sa same powtorki :(
                              pozostaje kino, dvd itp
                              • shameeka "daleko od szosy" 29.06.07, 22:31

oglada ktos?? tzn lubicie?? a ja bardzo..
                                • goscinnie_ino Re: "daleko od szosy" 29.06.07, 22:36
                                  no ten serial to lubie :-))))

a przez siatkarzy się upiłam!!!! ale warto było - wygrali 3:1 :-)))
                                  • shameeka Re: "daleko od szosy" 29.06.07, 22:39
                                    :D
                                    tylko ze ja nie pamietam jak ten serial sie skonczyl :(

bravo dla siatkarzy :D
                                    • paenka Re: "daleko od szosy" 29.06.07, 22:45
                                      shameeka wniosek? -> trzeba pic niezaleznie od rodzaju programu ;) to bedziesz
                                      pamietala takie rzeczy
                                      • shameeka Re: "daleko od szosy" 30.06.07, 08:50
                                        paenka napisała:

> shameeka wniosek? -> trzeba pic niezaleznie od rodzaju programu ;) to bedzi
                                        > esz
                                        > pamietala takie rzeczy

:)
                                        • goscinnie_ino Re: "daleko od szosy" 30.06.07, 11:54
                                          brawo, brawo!!!
                                          dzisiaj znowu grają, też o 20:00, też na Polsacie, też z Bułgarią i mam
                                          nadzieje, że też wygrają ;-)
    • rasgeea Re: dlaczegow tv nic nie ma do ogladania?? 30.06.07, 13:48
      byłam, widziałam, krzyczałam a dziś mówić nie umiem:D:D:D:D:D

POLSKA!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka