sereni 06.07.07, 18:59 O Villa, Mumi, Zepp , Żonę i Emzeta. Żyjecie ? Tęsknie kurczę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomysl.po.wypiciu Re: Zapytać tylko chciałam 07.07.07, 01:05 3 osoby z wyzej wymienionych wiem ze zyja ale mam nadzieje ze sami dadza znak zycia :) ps no wiesz!! zapomnialas o mnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zapytać tylko chciałam 08.07.07, 14:26 emzecik napisał: > ja żyję :) > MArnie chyba, hę ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zapytać tylko chciałam 08.07.07, 12:49 pomysl.po.wypiciu napisał: > no wiesz!! zapomnialas o mnie ;P Tyś wieczny, jak trawa :P ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zapytać tylko chciałam 08.07.07, 19:08 zeppelia napisała: > żyję. i to jak ;) > Jak ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeppelia Re: Zapytać tylko chciałam 08.07.07, 20:32 szybko acz uważnie. intensywnie. marzenia się małe spełniają, duze kurzą się na półce [czekają na swoja chwilę]. i ciągle czegoś brak :] Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zapytać tylko chciałam 08.07.07, 23:25 Optymizmem zawiało.To dobrze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Zapytać tylko chciałam 14.07.07, 17:19 żyję Sere, też tęsknię za wszystkimi wymienionymi plus za naszym słodkim Pomyślem. Najpierw pochłonęła mnie nowa praca, a potem związek. I tak pozostało :) A Ty jak żyjesz? chyba też pochłonięta? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zapytać tylko chciałam 14.07.07, 19:57 Związek ? No nie ! Nie odzywaj się :P Ładna mi sztama ! Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Zapytać tylko chciałam 14.07.07, 20:02 Żartowałam :) Cieszę się żeś pochłonięta :) U mnie tez wiele się dzieje.W nowej pracy bylam jedną nogą.Hmm.. Można powiedzieć, ze prawie jednym pułdupkiem.Zostałam jednak w starej, bo pewne (ważne dla mnie) okoliczności sie zmieniły. Związek ( ?) bez zmian.A teraz , przez ostatnie dni szaleję bo przyjechała moja Przyjaciółka z Angli ! Odpowiedz Link Zgłoś
mumuja Re: Zapytać tylko chciałam 15.07.07, 12:14 no wiesz?! a myślisz, że mój związek to jest (!) a nie (?) ? Trzymam sztamę, trzymam :) Odpowiedz Link Zgłoś