moja22 22.07.07, 01:54 A jak to jest z marzeniami? Miec je? Czy realizowac? Ale wtedy przestana nimi byc. Najpieknejsze jest to, czego nie ma... sen bywa piekniejszy niz jawa. Budzic sie? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: Tak czy siak? 22.07.07, 11:54 Nie,jesli nie musisz,nie budz się,tu naprawde wszystko wyglada inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: polucja ? 22.07.07, 20:55 A skąd w koledze nagle tyle praktycyzmu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz Re: polucja ? 22.07.07, 21:01 trzy dni snilem, o nieodrolnionej dzialce na terenach zalewowych, i wlasnie sie obudzilem, Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu_lubicz Re: polucja ? 22.07.07, 21:16 we snie zapomnialem, ze lepper moze mi pomoc :( Odpowiedz Link Zgłoś
iiona Re: Tak czy siak? 22.07.07, 20:54 jestem realistka,ale jeden raz sie pokusilam o marzenie; postanowilam je wogole miec a potem spelnic. no i skonczylo sie tragicznie.siedze w domu połamana, lato mam z głowy, a marzenie dalej pozostało niespełnione...a już byłam tak blisko.. Odpowiedz Link Zgłoś